Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Odotetut uutuudet - Ford Kuga ja Explorer

Odotetut uutuudet - Ford Kuga ja Explorer

Odotetut uutuudet - Ford Kuga ja Explorer

Odotetut uutuudet - Ford Kuga ja Explorer - nyt tilattavissa

Uusi Ford Kuga. Lisää tyyliä. Lisää teknologiaa. Lisää suorituskykyä. Lisää vetokykyä. Nyt tilattavissa uusi Kuga ladattava hybridi (PHEV). Lisäksi tilattavissa uusi Kuga itselataava täyshybridi (FHEV) etuveto- ja AWD-nelivetomalleina. Uusi Ford Explorer. Täyssähköinen SUV nopealla pikalatauksella, edistyneellä teknologialla ja vaikutuksen tekevällä ajomukavuudella. Uusi Ford Explorer®. Kaikki mitä tarvitset ja enemmän. Molempiin uutuuksiin hyödynnettävissä edullinen Ford Credit rahoitus 2,9% % korko + kulut.*. Tilaa omasi! Tutustu alta lisää uutuuksiin.

 

Ford Credit -rahoitus 2,90 % + kulut*

 • Esimerkiksi: Ford Explorer RWD Extended Range 77 kWh automaatti (210 kW / 286 hv) alk. 48 190 € tai 529 €/kk* Vapaa autoetu alk. 655 €; käyttöetu alk. 595 €.
 • Esimerkiksi: Ford Explorer AWD Extended Range 79 kWh automaatti (250 kW / 340 hv) alk. 50 290 € tai 549 €/kk* Vapaa autoetu alk. 685 €; käyttöetu alk. 625 €.
 • Esimerkiksi: Uusi Kuga Titanium 2.5 Ladattava Hybridi (PHEV) 243 hv CVT-automaatti etuveto alk. 45.693 € tai 479 €/kk*. Vapaa autoetu alk. 775 €; käyttöetu alk. 640 €.

 

Ford Credit -rahoituksen hyöty: Kiinteä korko ja luottokustannukset koko rahoitussopimuksen ajan.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 


 

Uusi Ford Kuga

Uusi Ford Kuga

 • Kuga ladattava hybridi kiihtyy 0-100 km/h nopeuteen 7,3 sekunnissa
 • Hybridimallien vetokyky on luokkansa paras, 2 100 kg.

 

Nyt tilattavissa uusi Kuga ladattava hybridi (PHEV). Lisäksi tilattavissa uusi Kuga itselataava täyshybridi (FHEV) etuveto- ja AWD-nelivetomalleina. Sähköinen toimintamatka jopa 69km ja vetokyky jopa 2100kg. Tervetuloa Wetterille valitsemaan ja tilaamaan uusi Kuga PHEV tai FHEV ja hyödynnä edut!

 

Tehokkaampaa hybriditeknologiaa

Parannetut hybridivoimansiirrot: ladattava hybridi (PHEV) ja itselataava hybridi (FHEV) tarjoavat askeleen kohti täyssähköisyyttä ja mahdollisuuden kokea sähköisen voimanlinjan tarjoamaa hienostuneisuutta ja mukavuutta. Sähköisen voimansiirron ansiosta myös päästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät.

Kuga tarjoaa myös lisätukea asiakkaille, jotka haluavat ottaa kaiken hyödyn auton vetokyvystä.

Mallissa on peräkärryn kiinnittämistä helpottava Trailer Connection Checklist, jota käytetään SYNC 4 -järjestelmän1 ja FordPass-mobiilisovelluksen 11 kautta. Järjestelmässä on kattava lista työvaiheita, joiden avulla sekä vetokoukku että traileri tulee kiinnitettyä oikein ja turvallisesti.

 

Ladattava Hybridi (PHEV) ja itselataava Kuga Hybrid AWD (FHEV)

Sekä Kuga Ladattavassa hybridissä (PHEV) että itselataavassa Kuga Hybrid AWD (FHEV) -nelivetomallissa on nyt suurempi sähkömoottori ja parannettu voimaa jakava automaattivaihteisto. Tämä tuo merkittäviä etuja suorituskykyyn ja vetokapasiteettin ja tekee autosta entisä monikäyttöisemmän.

 

Uuden Kugan monikäyttöisyys.

 

Tehokasta uutta teknologiaa

Kaikissa Kuga-malleissa on langattomat Apple CarPlay ja Android Auto -yhteydet sekä mahdollisuus yhdistää kaksi älypuhelinta 5G-modeemilla supernopeaa liitettävyyttä ja saumatonta suoratoistoa varten.

Matkustusmukavuutta ja turvallisuutta parantavaan Trailer Tow Navigation -navigointijärjestelmä

SYNC 4 1 mahdollistaa Fordin langattomat ohjelmistopäivitykset, jotka parantavat auton ominaisuuksia, laatua, ajokokemusta ja käyttömukavuutta ajan mittaan.

FordPass-sovelluksen 11 ja datayhteyksien avulla asiakas voi pysyä yhteydessä autoonsa mistä tahansa ja muun muassa tarkistaa polttoainetason, öljyn käyttöiän ja rengaspaineet sekä käynnistää auton etänä.

.

 

Tehokasta uutta teknologiaa Kaikissa Kuga-malleissa on langattomat Apple CarPlay ja Android Auto -yhteydet sekä mahdollisuus yhdistää kaksi älypuhelinta 5G-modeemilla supernopeaa liitettävyyttä ja saumatonta suoratoistoa varten. Matkustusmukavuutta ja turvallisuutta parantavaan Trailer Tow Navigation -navigointijärjestelmä SYNC 4 1 mahdollistaa Fordin langattomat ohjelmistopäivitykset, jotka parantavat auton ominaisuuksia, laatua, ajokokemusta ja käyttömukavuutta ajan mittaan. FordPass-sovelluksen 11 ja datayhteyksien avulla asiakas voi pysyä yhteydessä autoonsa mistä tahansa ja muun muassa tarkistaa polttoainetason, öljyn käyttöiän ja rengaspaineet sekä käynnistää auton etänä. .

Uudistetut ja käytännölliset sisätilat

Mallissa on vähemmän fyysisiä painikkeita, mutta keskeiset hallintalaitteet ja tiedot ovat silti selkeästi ja helposti käytettävissä..

Uuden Kugan monikäyttöisyys. Auton tiloja on helppo mukauttaa tarpeen mukaan ja saada enemmän tilaa joko matkustajille tai tavaroille. Takaistuimia voi liikuttaa 150 mm pituussuunnassa, jolloin istuinten ollessa taka-asennossa takapenkillä on jalkatilaa yli metri. Kun istuimet siirretään kiskon etureunaan, auton tavaratila on jopa 553 litraa.

Kaikissa Kugan X-malleissa on vakiona 18 suuntaan säädettävät johtavan selkäterveysjärjestön hyväksymät kuljettajan ja etumatkustajan AGR-mukavuusistuimet. Istuimissa on laadukas osittainen Sensico-verhoilu.

 

Viimeisimmät kuljettajaa avustavat järjestelmät tuovat varmuutta ajoon

Kugan viimeisimmät kuljettajaa avustavat järjestelmät tuovat ajamiseen varmuutta ja tekevät jokaisen matkan mukavammaksi ja helpommaksi.

Aktiivinen vakionopeudensäädin Stop&Go -toiminnolla, risteysavustin

360-asteinen surround-kamerajärjestelmä

Uutena ominaisuutena Kugassa on nyt myös peruutusjarruavustin, jossa on risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä.

 


 

Ford explorer

Uusi Explorer - Kaikki mitä tarvitset ja enemmän.

Uusi Ford Explorer on valmiina seikkailuun. Ikonen muotoilu. Nopea lataus. Ylivoimaista mukavuutta ja seuraavan sukupolven kuljettajaa avustavia teknologioita. Laaja varustelu vakiona. Explorer. Koe seikkailun uusi merkitys.

 • Toimintamatka sähköllä jopa 602 km
 • Pikalataus 10-80%: 26 min
 • Kiihtyvyys 0-100 km/h 5,3 s
 • 14,6" liikuteltava kosketusnäyttö 
 • Turvallinen, piilotettu My Private Locker -säilytystila. Fiksu, lukittava säilytyspaikka näytön takana.
 • Jopa 450 litraa tavaratilaa, suksiluukku ja runsaasti muuta säilytystilaa tavaroillesi.
 • Soundbar-kaiutin tarkalla äänentoistolla
 • 19-tuumaiset kevytmetallivanteet ja sivupeilien tyylikkäät Explorer-kuvioidut maavalot
 • LED-tunnelmavalaistus 10 eri värisävyllä.

Nyt myynnissä Explorer ja Explorer Premium mallit. Standard Range -mallit tilattavissa syksyllä 2024!

 

Katso Ford Explorer hinnasto.

 


 

Ford explorer - täyssähköinen SUV nopealla pikalatauksella.

Ford explorer - täyssähköinen SUV nopealla pikalatauksella.

Muotoilu

Dynaamiset häikäisemättömät Matrix LED-ajovalot varmistavat, että sinut huomataan ja että näet selvästi jokaisen tien.

Näyttävät ja innovatiiviset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet optimoivat aerodynamiikan ja toimintamatkan. Sivupeilien ainutkertaiset ja tyylikkäät Explorer-kuvioidut maavalot valaisevat reitin autollesi.

Explorer taakkatelineet kantavat 75kg. Sen ansiosta voit kuormata Ford Explorer taakkatelineiden päälle kaiken tarvitsemasi.

Sähköinen vetokoukku - suurempia seikkailuja varten auton vetomassa on jopa 1200kg. Lisäksi sähköisen vetokoukun voi kääntää piiloon yhdellä painalluksella.

 

Kätevää lataamista

Lataa sähköistä Exploreria kotona tai käytä Ford BlueOval™ Charge Network -verkoston yli 600 000:tta julkista vaihto- ja tasavirtalatauspistettä 36 Euroopan maassa.

Täyssähköisen Ford Explorerin® mukana toimitetaan Mode 3 Type 2 -latauskaapeli, jota voit käyttää kaikissa julkisissa vaihtovirtalatauspisteissä. Huippunopeissa tasavirtalatauspisteissä lataaminen onnistuu kätevästi latauspisteen kaapelilla.

Kotilaturin käyttäminen: Sähköauton kotilatauspiste on nopein tapa ladata kotona. Voit jopa jättää Explorerin® latautumaan turvallisesti yön yli*.

Kotitalouspistorasian (Suko) käyttäminen: Mode 2 -lisävarustekaapelilla Exploreria voi ladata mistä tahansa 230 V:n kotitalouspistorasiasta**. Se sopii parhaiten satunnaiseen käyttöön.

 

Ford explorer

Tutustu Premium ominaisuuksiin

 • Digitaalinen mittaristo. 5,3 tuuman digitaalinen mittaristo näyttää tarvitsemasi tiedot juuri haluamallasi tavalla.
 • SYNC Move - liikuteltava, 14,6" kosketusnäyttö sekä My Privat locker säilytystila sen takan. Fiksua! 
 • Täydelliseen äänimaailmaan sinut vie B&O kymmenen kaiuttimen audiojärjestelmä, johon kuuluu myös sudwoofer ja integroitu soundbar. 
 • Sisätilat saat pidettyä järjestyksessä hyödyntämällä MegaConsole-säilytystilaa. 17 litran lokerossa on tilaa suurelle käsilaukulle, kannettavalle tietokoneelle tai useammalle 1,5 litran pullolle.

Turvallisuus ennen kaikkea

Erilaiset kuljettajaa avustavat ominaisuudet3 parantavat turvallisuutta missä ikinä liikutkin. Saatavana on esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin, häikäisemättömät Matrix LED-ajovalot4 ja 360 asteen kamera5. Kuljettajaa avustava teknologia sisältää 12 ultraäänianturia, viisi kameraa ja kolme tutka-anturia, joilla on kaikilla yksi tehtävä: pitää sinut turvassa tien päällä.

 

Uusi täyssähköinen Ford Explorer RWD Extended Range 77 kWh automaatti 210 kW / 286 hv (sähköenergian kulutus 13,9 kWh/100 km) alk. 48.190,00 € CO2-päästöillä 0 g/km. Vapaa autoetu alk. 655 €; käyttöetu alk. 595 €.
Uusi täyssähköinen Ford Explorer AWD Extended Range 79 kWh automaatti 250 kW / 340 hv (sähköenergian kulutus 15,7 kWh/100 km) alk. 50.290,00 € CO2-päästöillä 0 g/km. Vapaa autoetu alk. 685 €; käyttöetu alk. 625 €.
Hinnat ilmoitettu 26.3.2024 hinnaston mukaan ja sis. toim.kulut 600 €.
Tiedot ilmoitettu WLTP-mittaustavalla. Toimintamatka ja sähköenergian kulutus vaihtelevat malleittain ja niihin
* Esimerkkejä Ford Credit -osamaksurahoituksesta:
Kertaluoton rahoitusesimerkki: Ford Explorer RWD Extended Range 77 kWh (210 kW / 286 hv), hinta 48 190,00 € (sis. toim. kulut), käsiraha 5 000,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 529,00 €, luoton määrä yht. 43 489,00 € (sis. perustamismaksun 299,00 €), viimeinen suurempi erä 17 635,22 €. Kuukausierä sisältää koron 2,90 %, perustamismaksun 299,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 5 671,22 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 48 861,22 €, todellinen luottohinta 53 861,22 € ja todellinen vuosikorko 3,75 %.
Kertaluoton rahoitusesimerkki: Ford Explorer AWD Extended Range 79 kWh (250 kW / 340 hv), hinta 50 290,00 € (sis. toim. kulut), käsiraha 5 000,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 549,00 €, luoton määrä yht. 45 589,00 € (sis. perustamismaksun 299,00 €), viimeinen suurempi erä 18 792,79 €. Kuukausierä sisältää koron 2,90 %, perustamismaksun 299,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 5 908,79 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 51 198,79 €, todellinen luottohinta 56 198,79 € ja todellinen vuosikorko 3,71 %.
 
 
Uusi Ford Kuga Titanium 2.5 Ladattava Hybridi (PHEV) 243 hv CVT-automaatti alk. 45.692,95 € CO2-päästöillä 20 g/km. Vapaa autoetu alk. 775 €; käyttöetu alk. 640 €.
Uusi Ford Kuga Titanium 2.5 Hybrid (FHEV) 180 hv CVT-automaatti etuveto alk. 41.414,41 € CO2-päästöillä 145 g/km. Vapaa autoetu alk. 860 €; käyttöetu alk. 665 €.
Uusi Ford Kuga Titanium 2.5 Hybrid (FHEV) 183 hv CVT-automaatti AWD-neliveto alk. 44.412,68 € CO2-päästöillä 130 g/km. Vapaa autoetu alk. 900 €; käyttöetu alk. 705 €.
Uusi Kuga -malliston yhdistetyt CO2-päästöt 20-145 g/km ja yhdistetty kulutus 0,9-6,4 l/100 km. Hinnat, CO2- ja kulutustiedot 3.4.2024 hinnaston mukaan ja sis. toimituskulut 600 €.

 

Kertaluoton rahoitusesimerkki: Uusi Ford Kuga Titanium 2.5 Ladattava Hybridi (PHEV) 243 hv, hinta 45.692,95 € (sis. toim. kulut), käsiraha 5.000,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 479,00 €, luoton määrä yht. 40.991,95 € (sis. perustamismaksun 299,00 €), viimeinen suurempi erä 17.923,25 €. Kuukausierä sisältää koron 2,90 %, perustamismaksun 299 € ja käsittelykulun 15 €/kk. Luottokustannukset yht. 5.506,30 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 46.199,25 €, todellinen luottohinta 51.199,25 € ja todellinen vuosikorko 3,78 %.
Kertaluoton rahoitusesimerkki: Uusi Ford Kuga Titanium 2.5 Hybrid (FHEV) 180 hv CVT, hinta 41.414.41 € (sis. toim. kulut), käsiraha 5.000,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 469,00 €, luoton määrä yht. 36.713,41 € (sis. perustamismaksun 299,00 €), viimeinen suurempi erä 13.612,80 €. Kuukausierä sisältää koron 2,90 %, perustamismaksun 299 € ja käsittelykulun 15 €/kk. Luottokustannukset yht. 4.884,39 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 41.298,80 €, todellinen luottohinta 46.298,80 € ja todellinen vuosikorko 3,92 %.
 
 
Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Ford Credit -palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. Rahoitustarjous koskee vain yksityisasiakkaiden uusia täyssähköisen Explorer-mallin tilaus- ja kauppasopimuksia. Rahoitustarjous ei ole yhdistettävissä muihin etuihin/tarjouksiin. Lisätietoja ja varsinaisen rahoitustarjouksen saat Ford-liikkeestä.

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot