Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda Civic Hatchback - Ajankohtaista Wetterillä

Honda Civic Hatchback

Honda Civic Hatchback

Soita ja kysy lisää Honda -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Suuremman luokan haastaja

Honda Civic Hatchback - täysin uudistettu. Kaikkien aikojen urheilullisimmassa Civic-mallissa on turboahdettu moottori, uusi virtaviivainen muotoilu sekä suuremman luokan sisätilat. 

 

Vahvaa suorituskykyä.

Uuden sukupolven moottorimme tuo ajamiseen uutta iloa. Uudistetun jousituksen ansiosta uuden Civic Sedan ajomukavuus ja urheilullinen ajotuntuma ovat täydellisessä tasapainossa. Täysin uusi 1,5-litrainen VTEC TURBO moottori on saatavilla joko 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai 7-vaihteisella CVT-automaattivaihteistolla varustettuna.

 

Sisätilat

Auton urheilullisuus jatkuu sisätiloissa, joista löytyy digitaalinen valaistu mittaristo, kevytmetallipolkimet ja nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Sisätilat ovat myös miellyttävät, sillä jalkatilaa on runsaasti, materiaalit ovat pehmeitä ja istuimet ylellisiä.

Enemmän tavaratilaa
Monipuolisesti muunneltavat, 60:40-suhteessa taittuvat takaistuimet lisäävät Civicin kuljetustilaa. Leveän takaluukun ansiosta tavaroiden lastaaminen ja purkaminen on todella helppoa. Ja takuulla yllätyt, miten paljon tavaraa tähän autoon mahtuu.

 

Turbovoimaa

Täysin uudistettu malli ja uuden sukupolven moottorit, jotka antavat kuljettajalle erinomaisen hallittavuuden.

Civic HB on uudistettu kevyemmällä ja jäykemmällä alustalla, mikä takaa mukaansatempaavan ajokokemuksen. Valikoimassa on kaksi turboahdettua moottoria, joista molemmat ovat saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai 7-vaihteisella CVT-automaattivaihteistolla.

 

 

Honda Sensing vakiona

Honda SENSING sisältää edistyksellisen valikoiman turvaominaisuuksia, jotka lisäävät kuljettajan ja matkustajien turvallisuutta.

 

  • Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä. Jos auto on vaarassa törmätä edessä havaittuun autoon tai jalankulkijaan, järjestelmä varoittaa tästä kuljettajaa sekä hidastaa ajonopeutta lieventääkseen törmäyksen vakavuutta.
  • Kaistavaroitin. Jos auto ajautuu pois kaistalta ilman, että suuntavilkku on käytössä, järjestelmä varoittaa kuljettajaa vilkkuvalla merkkivalolla ja äänimerkillä. Näin kuljettajalla on mahdollisuus korjata ajolinjaa.
  • Tieltä suistumisen ennakointi. Tuulilasiin kiinnitetty kamera havainnoi, jos auto on ajautumassa pois tieltä, ja järjestelmä pyrkii pitämään auton kaistallaan korjaamalla ohjausta kevyesti sähköisen ohjaustehostinjärjestelmän avulla. Joissain tilanteissa järjestelmä voi myös lisätä jarrutusvoimaa.
  • Kaistavahtijärjestelmä. Järjestelmä auttaa pitämään ajoneuvon keskellä kaistaa, vähentää ohjauksen korjausliikkeiden tarvetta ja helpottaa ohjausta. Näin ajaminen on miellyttävämpää erityisesti moottoriteillä.
  • Liikennemerkin tunnistus. Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä tunnistaa liikennemerkkejä ja näyttää merkin tiedot auton näytössä. Näytössä voi näyttää kaksi liikennemerkkiä yhtä aikaa.
  • Älykäs nopeusrajoitin. Toiminto yhdistää älykkäästi jo käytössä olevan säädettävän nopeusrajoittimen ja liikennemerkin tunnistusjärjestelmän toiminnot. Se asettaa nopeuden automaattisesti liikennemerkin tunnistusjärjestelmän havaitsemaan nopeuteen.
  • Älykäs mukautuva vakionopeussäädin. Toiminto havaitsee, jos viereisellä kaistalla ajava auto on ajamassa eteesi, ja säätää nopeuttasi sen mukaan. Lisäksi se auttaa ylläpitämään turvavälin edellä ajavaan autoon, joten sinun ei tarvitse säädellä nopeutta.
  • Mukautuva vakionopeussäädin alhaisen nopeuden seurannalla (CVT-vaihteistot). Tämä toiminto ylläpitää asetetun ajonopeuden ja turvavälin edellä ajavaan autoon. Jos edellä ajava auto pysähtyy, toiminto hidastaa autosi nopeutta ja pysäyttää sen ilman, että sinun täytyy painaa jarrupoljinta.

 

VARAA KOEAJO

 

Honda Civic HB Business 129 hv alk. 22 355,48 €.