Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda Civic Type R - Ajankohtaista Wetterillä

Honda Civic Type R

Uusi Honda Civic Type R

Soita ja kysy lisää Honda -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Koe kisaviritetty ajonautinto

Raakaa voimaa. Kilpailukyky veressä. Uuden Type R:n suunnittelussa on keskitytty suorituskykyisen rata-auton tekniikkaan ja ensiluokkaiseen aerodynamiikkaan. Siksi se on markkinoiden kuumin Hatchback -uutuus.

Täynnä urheilullisuutta

Absoluuttista voimaa ja suorituskykyä. Type R perustuu samoihin periaatteisiin kuin uusi kymmenennen sukupolven Civic ja hyödyntää Hondan vankkaa kokemusta suorituskykyisten autojen valmistamisessa. Täysin uudelleensuunniteltu Type R tarjoaa mukaansatempaavan ja jännittävän ajokokemuksen tiellä ja kilparadalla. Tule ja tutustu Hondan kaikkien aikojen tehokkaimpaan ja nopeimpaan etuvetoiseen autoon.

 

Tilakisan voittaja

Tilavaikutelma on totta. Civic Type R tarjoaa luokkansa suurimmat tilat, alhaisen painopisteen, enemmän päätilaa ja erinomaisen ajoasennon. Korkeat penkit ovat muotoiltu urheilulliseen ajoon ja ne ovat kaikkien aikojan kevyimmät.

 

 

Valitse ajotila

Type R voi kehrätä, murista tai ärjyä - sinä teet valinnan.

 • Kytke voima. Voit helposti valita Type R:n ajotilan vaikka kesken ajon. Joten kun saavut mielikaarteeseesi voit nopeasti kytkeä päälle "+R" -ajotilan ja nauttia rata-ajon sporttisista ominaisuuksista.
 • "Comfort" -ajotila. Uudessa "Comfort" -ajotilassa jousitus säätyy esimerkiksi kaupunkiajoon mukavammaksi ja ajaminen on taloudellisempaa.
 • "Sport" -ajotila. "Sport" on Type R:n perusasetus. Se on yhdistelmä mukavuutta ja dynaamista ajettavuutta. Jousitus toimii jämäkämmin ja ohjaus reagoi herkemmin. Myös moottorin säädöt ovat sporttisemmat kuin Comfort-ajotilassa.
 • "+R" -ajotila. Radalle mennessä oikea valinta on +R, jolloin auton kaikki urheilulliset ominaisuudet pääsevät parhaimmin esille. Moottori reagoi erittäin herkästi kaasupolkimen liikkeisiin ja vääntökäyrä on aggressiivisempi kuin muissa ajotiloissa. Nyt voit kokea miltä tuntuu ja kuulostaa kun Type R päästetään vapaaksi.

 

Vapauta voima

Vaihdat saumattoman nopeasti korkeimmalle vaihteelle - ja takaisin alas. Kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto antaa täydellisen hallittavuuden rajuihin kiihdytyksiin. Tämä auto tarttuu tunteisiin eikä päästä irti.

Nopea vaihteen valinta. Voimalinjassa on moottorin käyntinopeuden tasaus (rev match control) alas- tai ylöspäin vaihdettaessa, mikä helpottaa saumatonta vaihteiston käyttöä ja lisää ajamisen urheilullisuutta kaikissa nopeuksissa. 

Rajua suorituskykyä. Parasta uuden vaihteiston ja turboahdetun moottorin yhdistelmassä on sen tarjoama raju kiihtyvyys nollasta sataan (5,7 sek.).

 

 

Upeita yksityiskohtia

Nämäkin ominaisuudet tekevät Type R:stä luokkansa nopeimman.

 • Takaspoileri. Spoilerin ansiosta Civic Type R on vakaa ajettava myös erittäin suurissa nopeuksissa.
 • Alumiininen konepelti. Aerodynaamisesti muotoiltu konepelti on valmistettu alumiinista ja on siksi entistä kevyempi. Ilmanottoaukko päästää ilmaa konetilaan ja pitää kokonaisuuden viileämpänä.
 • Etupuskuri ja ilmanottoaukot. Myös auton alle virtaavan ilman määrä lisää auton vakautta. Alipaine imaisee auton asfalttiin ja antaa siten lisää luottamusta auton käsittelyyn korkeissa nopeuksissa.
 • LED -ajovalot. LED -ajovalojen linssit ovat muotoiltu lasista. Edistykselliset ajovalot antavat erinomaista valovoimaa pimeässä ja lisäksi niiden muotoilu vähentää ilmanvastusta.
 • Vaakapyörteen muodostajat. Nämä pienet evät muodostavat pyörteitä jotka vetävät tehokkaasti ilman poispäin auton takaosasta, vähentäen näin ilmanvastusta.
 • Kolmoispakoputki. Tämä ainutlaatuinen pakoputkiratkaisu lisää suorituskykyä korkeilla kierroksilla ja päästää vaikuttavan äänen VTEC TURBO -moottorista.
 • Brembo -jarrut. Poikkeuksellisen hyvä jarrutusvoima saavutetaan Brembon jarrusatuloiden ansiosta. Edessä on 18" ja takana 16" jarrulevyt.

 

VARAA KOEAJO

 

Honda Civic HB TYPE R GT 320 hv alk. 56 588,41 €