Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda HR-V - Ajankohtaista Wetterillä

Honda HR-V

Uusi Honda HR-V

Dynaamista tyyliä, tinkimätöntä muotoilua

Uusi Honda HR-V. Sporttinen ja energinen. Edistyksellistä tekniikkaa, joka takaa upean ajokokemuksen. 

 

VARAA KOEAJO

 

Soita ja kysy lisää Honda -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Ensivaikutelmalla on väliä - täydellisen sopusuhtainen sisältä ja ulkoa

Urheilullinen asenne. HR-V:n ulkomuoto ei tuota pettymystä; sen voimakaspiirteiset linjat tuovat esille sen urheilullisen luonteen.

Muotoiltu suoriutumaan. Laadukkaan viimeistellyn korin profiili on aerodynaaminen ja urheilullinen, ja se on viimeistelty sporttisilla kevytmetallivanteilla.

Kompakti ja näppärä. Näyttävyys on HR-V:n vahvuuksia. Katsoipa sitä mistä kulmasta tahansa, muotoilu on ainutlaatuinen ja määrätietoinen.

Muotoilu säilyy. Korin tyylikäs muotoilulinja jatkuu aina takaluukkuun ja puskuriin asti, yhdistyen saumattomasti upeisiin takavaloihin.

Mukavuutta ja tukea. Istuimet on muotoiltu sinulle sopiviksi, ja ne tarjoavat koko alaltaan tasokasta tukea ja mukavuutta.

Tavarat mukaan. Vaikka HR-V on kompakti kaupunkimaasturi, sen hulppeat sisätilat saavat tuntemaan, että ajat luokkaa isompaa autoa. Magic Seats -istuinjärjestelmällä tilaa voidaan järjestää useilla hyödyllisillä tavoilla auton kuljetuskapasiteetin ja monipuolisuuden lisäämiseksi.

 

Pidetään yhteyttä

HR-V-mallissa on Honda CONNECT -viihde- ja tietojärjestelmä. Lempimusiikkisi, ystäväsi ja kaikki muu, josta pidät, on kätevästi käytettävissä kosketusnäytön välityksellä. 7”:n kosketusnäytöllä voit helposti käyttää kaikkea, jonka avulla pysyt yhteydessä. Selkeät kuvakkeet ovat helposti nähtävissä ja valittavissa.

Persoonallinen aloitusnäkymä. Voit vaihtaa Honda CONNECT 7” -kosketusnäyttöön haluamasi taustakuvan. Voit käyttää puhelimen yhteystietoja helposti kosketusnäytön kautta tai käyttämällä äänikomentoja.

Bluetooth. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö tuo käyttöösi matkapuhelimen ominaisuuksia Bluetooth™-yhteyden avulla. Lisäksi käytössäsi ovat Wi-Fi-, USB- ja HDMI™-liitännät, joiden avulla saat yhteyden internetiin, elokuviin ja musiikkiin.

Lisää yhteyksiä. Valmiiksi asennetulla internetpohjaisella AHA™-audiosoittimella voit kuunnella musiikkiasemia, podcasteja ja uutispalveluita. 

 

Taloudellista tehoa

HR-V on aina merkinnyt suorituskykyistä moottoria ja pieniä käyttökustannuksia. Uuteen HR-V-malliin on saatavilla kaksi moottorivaihtoehtoa: tehokas 130 hv  1.5 i-VTEC- sekä  huippusuorituskykyinen 1,5 VTEC Turbo -bensiinimoottori. Molemmissa moottoreissa on älykäs Idle Stop-joutokäynninpysäytystoiminto (ei 1,5 Turbo CVT) ja ECON-taloudellisuusajoavustin, jotka maksimoivat taloudellisuuden ja tehokkuuden. 

Voimansiirtolinjat. HR-V on etuvetoinen ja saatavana joko 6-vaihteisella manuaalisella vaihdelaatikolla tai 7-vaihteisella portaattomalla automaattivaihteistolla (CVT – Continuously Variable Transmission), jossa ohjauspyörän vaihtokytkimillä voit vaihtaa halutessasi vaihdetta sporttiseen tapaan.

 

Voimaa tulevaisuuteen

Tekniikkaa, joka erottuu - nyt ja tuleville sukupolville. Ilonamme on suunnitella autoja, joita on hauska ajaa. Uusi huippusuorituskykyinen 1.5 VTEC TURBO -moottorimme, joka on nyt saatavana markkinoillamme, on juuri sitä. Se tarjoaa sporttista suorituskykyä kaikissa tilanteissa.