Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda Jazz - Paras pikkuauto 2021

Honda Jazz - paras pikkuauto 2021

Honda Jazz Hybrid

Honda Jazz - paras pikkuauto 2021

Honda Jazz Tekniikan Maailman testivoittajaksi!

Tekniikan Maailma testasi keväällä 2021 kuuden eri valmistajan pikkuautoja. Nykyaikana sana pikkuauto ei kuvasta ihan täydellisesti autojen luonteita ja mittoja sillä testiinkin valitut autot olivat yli nelimetrisiä. Tämän ansiosta pienempi auto voi olla varsin riittävä vaihtoehto, mikäli liikut itseksesi tai kahdestaan. Lue alta mitä Tekniikan Maailma arvosti Jazz Hybridissä!

 

Vertailussa olivat mukana seuraavat autot:

  • Ford Fiesta Active 1,0 EcoBoost mHEV 125 hv
  • Honda Jazz e:HEV Executive
  • Hyundai i20 1,0 T-GDI 48 V hybrid 7-DCT Style
  • Renault Clio E-Tech Hybrid Intens
  • Toyota Yaris 1,5 Hybrid Active Plus
  • Volkswagen Polo 1,0 TGI 66 kW Style

 

Testissä vertailtiin autojen ajettavuutta, suorituskykyä, sisätiloja ja käyttömukavuutta. Koko joukosta Hondan Jazz e:HEV Executive yllätti positiivisesti tasaisuudellaan kaikilla testin eri osa-alueille, vieden lopulta testivoittajan paikan. Automallista annettiin seuraavia kommentteja ajo-ominaisuuksiin ja tilaan liittyen:

 

 

"Ajo-ominaisuudet ovat sekä kaupungissa että maantiellä hyvällä tolalla. Ohjaustunto ja jousitus eivät yllä huipputasolle, mutta ne ovat keskivertoa paremmat. Ja tärkeintä on se, että mikään ominaisuus ei harmita. Huonoin ajo-ominaisuus liittyy ääritilanteeseen, jossa jousitus on kuormalla turhan löysä."

 

"Honda on vertailun tila-automaisin kaikilla istuinpaikoilla. Takaistuintilat ovat kahdelle erittäin väljät ja tavaratila on joukon kookkaimpia. Tilat ovat myös joustavimmat. Lastenistuin mahtuu takaistuimelle ongelmitta. Tilaa voi laajentaa todella monipuolisesti joustavasti taittuvan takaistuimen ansiosta."

 

 

Tutustu koko vertailuun tarkemmin Tekniikan Maailman artikkelista.

 


 

Hybridi, joka sopii sinulle.

Alk. 24 848 € 

Dynaaminen ja edistyksellinen Honda Jazz sekä aktiiviseen elämäntapaan sopiva Honda Jazz Crosstar. Honda pitää lupauksesna sähköistämisestä, joten Jazzit ovat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen. Tutustu malliin tarkemmin tästä.

 

VARAA KOEAJO

 

Honda Jazz Hybrid malliston kokonaishinta alk. 24 847,53 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 560 €/kk, käyttöetu 395 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 102 g/km, EU-keskikulutus 4,5 l/100 km.