Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda Jazz - Ajankohtaista Wetterillä

Honda Jazz

Honda Jazz

Ajamisen iloa

Voit valita uuden Honda Jazzin kahdesta hienosta i-VTEC moottorista: taloudellista ja tuttua 1.3 -litraista täydentää nyt myös täysin uusi 1.5 - sen löydät uuden Jazz Dynamicin konepellin alta. Se on todella energinen pakkaus kaupungilla pyörimiseen tai reippaaseen ajoon maantiellä.

Honda Jazz on tilaihme täynnä ilahduttavia yllätyksiä. Uusi Jazz on höystetty uusilla hienoilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä upean näköisen ja erinomaisen ajaa.

Lisää tilaa

Jazzin korkeampi ja uudistettu kori tuo lisää tilaa jo nyt luokkansa parhaisiin sisätiloihin. Se vastaa tilavuudeltaan useita suuremman luokan autoja.

Urheilullinen ulkoasu

Jazzin kori on suunniteltu kauttaaltaan uusiksi. Terävät piirteet ja aerodynamiikka huokuvat tyyliä ja hienostuneisuutta.

Honda Connect

Jazzissa on uusi Honda Connect- äänentoisto- ja tietojärjestelmä, jonka avulla tavoitat kaiken, mistä pidätkin, oli kyse sitten lempimusiikistasi tai ystävistäsi.

Taloudellista tehoa

Konepellin alla on 1,3-litrainen i-VTEC-bensiinimoottori, joka on tehokas, mutta silti taloudellinen (saatavana sekä manuaali- että automaattvaihteistojen kanssa).

Sinun turvallisuutesi takia

Uusi Jazz on varusteltu edistyksellisillä turvaominaisuuksillamme. Ne koostuvat innovatiivisesta tekniikasta, johon kuuluvat muun muassa kaistavaroitin (LDW) ja kaupunkiliikenteen hätäjarruavustus.

Millainen on sinun tyylisi?

Lisää Jazzisi viehättävyyttä valitsemalla siihen Hondan aitoja alkuperäisiä lisävarusteita. Löydät varmasti mieleisiäsi varusteita lisävarustevalikoimastamme, kevytmetallivanteista aina urheilulliseen spoileriin saakka. Lisävarusteet noudattavat omia tarkkoja standardejamme, ja ne suunniteltu sopimaan Jazziin täydellisesti. Mitä sinä valitset?

Luokkansa turvallisin auto

Uusi Jazz palkittiin parhaana B-segmentin autona NCAP-testissä. Riippumaton turvallisuusjärjestö Euro NCAP on palkinnut kokonaan uudistetun Honda Jazzin turvallisimpana B-segmentin autona. Jo aiemmin viiden tähden arvostelun saanut Jazz on nyt valittu vuoden 2015 parhaaksi B-segmentin autoksi luokkansa ylivoimaisen turvallisuuden perusteella.