Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Tulossa pian - Honda HR-V Hybrid

Tulossa pian - Honda HR-V Hybrid

Tulossa pian - Honda HR-V Hybrid

Tulossa pian - Honda HR-V Hybrid

Täysin uusi HR-V on kohta täällä. Täysin uusiksi suunniteltu kompakti ja tilava coupé-mainen kaupunkimaasturi on varustettu ainutlaatuisen innovatiivisella e:HEV Hybriditekniikalla. Seuraamalla julkaisujamme saat lisätietoja tästä tulevasta uutuudesta. 

 

Uudet ominaisuudet 

 

Sulavat linjat

HR-V ottaa aimo harppauksen tulevaisuuteen. Siistit ja saumattomat linjat luovat rohkean mutta tyylikkään ilmeen.

 

Ei tarvitse erikseen ladata

Älykäs itselataava e:HEV-hybridivoimansiirto yhdistää äärimmäisen polttoainetaloudellisuuden tuntuvaan suorituskykyyn.

 

Tilan tuntua

HR-V:n sisätilat ovat luokkansa parhaat. Ainutlaatuisten Magic Seats -istuinten avulla saat vieläkin enemmän sisätilaa, mikä auttaa arjen askareissa.

 

Tuulahdus raitista ilmaa

HR-V:n sisätilojen avaruutta korostaa uusi ilmavirtajärjestelmä, joka luo raikkaan ilmavirran kuljettajan ja matkustajien ympärille.

 

HR-V:n sisätilojen avaruutta korostaa uusi ilmavirtajärjestelmä, joka luo raikkaan ilmavirran kuljettajan ja matkustajien ympärille.

 

Kysy lisää Honda-myyjiltämme!

Oulu

Rovaniemi

Kemi

 


 

Matkalla tulevaisuuteen

Meille tärkeintä on ajamisen ilo pienemmin päästöin suorituskyvystä tinkimättä. Uusi HR-V ilmentää juuri sitä ja edistää unelmaamme täysin sähköistetystä mallistosta vuoteen 2022 mennessä.

 

Hondan sähköinen visio

Sitoumuksemme on selvä: Honda tuottaa hybridi-, plug-in-hybridi-, akku- ja polttokennoautoja, jotka muodostavat kaksi kolmasosaa Euroopan myynnistä vuoteen 2025 mennessä. Ja tämä on vasta ensimmäinen vaihe.

Meille on  äärimmäisen tärkeää saavuttaa tavoitteemme ja siksi olemme erityisen ylpeitä innovaatioistamme, jotka edistävät puhtaampaa ympäristöä. "Sähköinen Visio" -aloitteen elintärkeänä osana on Hondan sitoutuminen edistämään polttokennoautojen käyttöönottoa ja luomaan kattava vety-tankkausinfrastruktuuri koko alueelle.

 


 

e:HEV hybriditeknologia 

Seuraavan sukupolven e:HEVhybriditeknologiamme tarjoaa dynaamisen, sähköistetyn ajokokemuksen.

 

Edistyksellinen e:HEV-hybriditeknologiamme tarjoaa poikkeuksellisen yhdistelmän vaivatonta suorituskykyä ja optimaalista taloudellisuutta. Se on suunniteltu pitämään ajotuntuma herkästi reagoivana, pehmeänä ja tehokkaana kaikissa olosuhteissa. Sähkömoottori ja sen tuottama vaikuttava, 253 Nm:n vaantomomentti auttavat sinut vaivattomasti liikkeelle, minka jalkeen eloisa 97PSbensiinimoottori vastaa kaikkiin ajotarpeisiisi.

Edistyksellinen e:HEV-teknologia valvoo herkeämattä suorituskykya ja taloudellisuutta, se valitsee kuhunkin tilanteeseen optimaalisimman ajotilan; polttomoottori, hybridi tai EV-sähkomoottori. Valinta ja vaihto ajotilasta toiseen tapahtuu automaattisesti, sujuvasti ja saumattomasti.