Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Erä Hyundai KONA Electric -autoja erikoishintaan

Erä Hyundai KONA Electric -autoja erikoishintaan

Erä Hyundai KONA Electric -autoja erikoishintaan

Erä Hyundai KONA Electric -autoja erikoishintaan

Erään autoja 6 000 € etu*

*Saatavilla rajattu erä ajamattomia, rekisteröityjä 2021-vuosimallin KONA Electric -autoja erikoishintaan. Toimi nopeasti, sillä etu uutuusmalliin on ainutlaatuinen. Autot ovat Suomessa, mutta tarkista onko auto nähtävillä Sinua lähimmällä Wetterillä. Erän autot kaikki ovat KONA Electric 64 kWh 204 hv Style -malleja.  Hinnat: perusvärit 41 390 € ja metallivärit 41 890 €. Uusi vastaava 47 390 € + toimituskulut 600 € = 47 990 €.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Älä odota tulevaisuutta, se on jo täällä

Uusi KONA Electric on saanut uuden tyylikkään muotoilun, toivotun Bluelink® -älypuhelinsovelluksen ja kattavan listan uusia turvallisuusvarusteita. Yhdellä latauksella pääset kaupunkiajossa jopa 660 kilometriä. Iloksemme voimme nyt tarjota myös lyhyen toimitusajan, sillä kaikki uudet Kona Electric -mallimme valmistetaan nyt Tšekin tehtaallamme Euroopassa.

 

Koeaja uusi KONA Electric

Suosittua KONA Electric -täyssähköautoa on tuotettu jo yli 100 000 kappaletta. KONA Electric on monipuolinen sähköauto, siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin monikäyttöiset sisätilat ja uusi näyttävä muotoilu.

KONA Electric on saatavana 39 kWh (136 hv) ja 64 kWh (204 hv) akustolla. Uusi Kona Electric -mallistomme valmistetaan Tšekin tehtaallamme, minkä ansiosta voimme tarjota nyt autoja aiempaa lyhyemmällä toimitusajalla.

Lue lisää Hyundai KONA Electric -mallista.

 

Pitkä toimintamatka

64 kWh:n akkuversiolla toimintamatka yhdellä latauksella on peräti 484 km (yhdistetty) 660 km (kaupunki). Pienemmällä 39 kWh:n akkuversiolla 305 km (yhdistetty) ja 484 km (kaupunki).

Uusi muotoilu

Uusi Kona Electric on saanut uuden virtaviivaisemman muotoilun, uudet led-valot ja yksityiskohtia, jotka korostavat sen voimakasta SUV-auton DNA:ta.

Bluelink-sovellus

Bluelink-sovelluksen avulla voit esimerkiksi asettaa autosi lämpenemään tai tarkastella akun varaustilaa kätevästi älypuhelimeltasi. 

 

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot