Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i10 - kokoistaan isommat ominaisuudet - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai i10 - kokoistaan isommat ominaisuudet

Hyundai i10

Kokoistaan isommat ominaisuudet

Vahvalla asenteellaan uusi Hyundai i10 osoittaa, että isotkin ominaisuudet mahtuvat pieneen pakettiin. Uusi Hyundai i10 - huomiota herättävä, urheilullinen, luotettava.

 • Rohkea, vaikuttava muotoilu. i10-mallin modernia muotoilua korostavat uusi Cascading-säleikkö ja pyöreät LED-päiväajovalot. Takana sporttista ilmettä ja asennetta antaa takapuskurin musta keskusosa pyöreine sumuvaloineen.
 • Tilaa tavaroille. i10 on tilavimpia autoja luokassaan. Tavaratilaa on 252 litraa, takaistuimet taittamalla (suhteessa 60:40) tila kasvaa peräti 1046 litraan.
 • Tilaa viidelle. Matkustamossa on istumapaikat viidelle hengelle.

 

VARAA KOEAJO

 

Katso Hyundai i10 hinnasto.

 


 

Ulkoasu

 • Valloittava olemus edestä. Uudelleen muotoiltu etusäleikkö on Hyundain uusi tunnus ja kuvastaa Hyundain muotoilun suuntaa. Alaspäin kapeneva Cascading Grille -säleikkö on löytänyt inspiraationsa virtaavasta sulasta teräksestä ja kuvaa sekä voimaa että liikettä.
 • Ajovaloryhmä. Sulavasti muotoiltu valoryhmä lisää i10:n dynaamista ilmettä.
 • LED-päiväajovalot. Uudet pyöreät LED-päiväajovalot (Comfort-varustelussa) antavat urheilullista ilmettä ja asennetta uuden i10:n keulalle.
 • Etusumuvalot. Uudet projektorityyppiset sumuvalot sijoitettu puskurin alakulmaan.
 • Takalasin pyyhin. i10:n vakiovarusteisiin kuuluvat lämmitettävä takalasi sekä pesin ja pyyhin.

 

 

Sisätilat

Hämmästyttävän tilava. Luokkansa parhaat sisätilat. Istumapaikat viidelle. Runsaasti myös säilytystilaa pikkutavaroille ja juomapulloille. i10:n sisävärejä ovat musta-beige, sinimusta, oranssin musta, punamusta ja tummanharmaa-musta. Istuimissa on kangasverhoilu. Tavaratilaa on 252 litraa, kun takaistuimet ovat normaaliasennossa. Istuimet 60:40-suhteessa taittamalla tavaratila kasvaa peräti 1046 litraan.

 • Hansikaslokero. Valaistusta hansikaslokerosta pikkutavarat on helppo löytää.
 • Tavaratilan valo. Tavaratilassa on kassikoukut ja valaistut, joka syttyy, kun kansi avataan.
 • Mukitelineet. Keskikonsolissa i10:n etuistuinten välissä on kaksi erikokoista mukitelinettä.
 • Pulloteline. Etuovien pullotelineeseen mahtuu litran juomapullo, takaovien taskuun puolen litran pullot.

 

Tekniikka

 • Mukava ajaa. Optimoitu alusta-asetus tuottaa entistä mukavamman ajokokemuksen, paremmat käsittelyominaisuudet ja parempaa palautetta ohjauksesta.
 • 1,0 MPI bensiinimoottori. i10:n moottori on 1-litran bensiinimoottori, joka tuottaa tehoa 47,8 kW (65 hv) ja vääntöä 95 Nm/3500 k/min. Polttoaineen yhdistetty kulutus on 5,6 l/100 km ja CO2-päästö 127 g/km. Käsivaihteisto on 5-vaihteinen.
 • 1,25 MPI automaatti bensiinimoottorilla. i10:n moottori on 1,25-litran bensiinimoottori, joka tuottaa tehoa 63,8 kW (87 hv) ja vääntöä 120,6 Nm/3500 k/min. Polttoaineen yhdistetty kulutus on 6,8 l/100 km ja CO2-päästö 155 g/km. Vaihteisto on 4-vaihteinen automaatti.

 


 

 

Turvallisuus

Turvallisesti liikenteessä. Modernit ajamisen apujärjestelmät toimivat yhteistyössä ja auttavat pitämään auton tiellä ja turvassa.

 • Hyundai SmartSense. Uuden i10:n varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.
 • Kaistavahti (LDW). Kaistavahti (Lane Departure Warning) varoittaa kuljettajaa selkeillä visuaalisilla varoituksilla ja äänimerkeillä auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan. Se voi siten auttaa kuljettajaa estämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin tai auton suistumisen kaistalta. Kaistavahti kuuluu Comfort-varustelutasoon.
 • Törmäysvaroitin (FCW). Törmäysvaroitin (Forward Collision Warning) tutkii kameran avulla etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä hälyttää törmäysvaarasta sekä kuvakkeella mittaristossa että äänimerkillä. Kaistavahti kuuluu Comfort-varustelutasoon.
 • Rengaspaineen valvonta (TPMS). i10:n vakiovarusteisiin kuuluu rengaspaineen tarkkailujärjestelmä (Tire Pressure Monitoring System). Mittaristossa näkyy varoitus, jos rengaspaine on liian alhainen. Kuva kertoo myös, missä renkaassa painetta on liian vähän.
 • Turvatyynyt ympärillä. i10:n matkustamossa istuvien suojana on kuusi turvatyynyä.
 • Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) ja ajonhallintajärjestelmä (VSM). Ajonhallintajärjestelmät auttavat pysymään tiellä.  Ajonhallintajärjestelmä (VSM) tarkkailee jokaisen pöyrän pitoa ja i10:n käyttäytymistä.  Ajonvakausjärjestelmä (ESC) havaitsee, kun täytyy jarruttaa, joko äkillisen liikkeen tai terävän käännöksen takia. Tavoitteena on pitää auto vakaana ja matka turvallisena.
 • ABS-jarrut ja hätäjarrutustehostin. ABS-järjestelmä säilyttää auton ohjattavuuden äkkijarrutuksessakin ja auttaa pitämään auton tiellä. Hyundai i10:n lukkiutumattomissa jarruissa on myös elektroninen jarruvoiman jakojärjestelmä. Hätäjarrutustehostin (Brake Assist System BAS) auttaa hätätilanteessa painamaan jarrun pohjaan  mahdollisimman tehokkaasti.
 • Edistyksellinen i10. Hyundai on demokratisoinut i10-malliin turvavarusteita, jotka on totuttu näkemään vasta luokkaa suuremmissa autoissa. Varustetasot Classic ja Comfort.
 • Vakionopeudensäätimen katkaisimet. Kätevästi ja helposti käytettävissä. Vakionopeuden säätimen (Comfort-varustelussa) toimintaa voi ohjailla sormenpäillä.
 • Turvavyöt. Kaikilla viidellä istuinpaikalla on kolmipisteturvavyöt ja etuistuimilla turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet.

 


 

 

Mukavuus

 • Isoja ominaisuuksia pienessä paketissa. Olipa matka pitkä tai lyhyt, se sujuu mukavasti yksityiskohtiin asti mietityssä uudessa Hyundai i10:ssä.
 • Monitoiminen ohjauspyörä. Kolmipuolaiseen lämmitettävään ohjauspyörään on sijoitettu audiojärjestelmän, puhelimen, vakionopeuden säätimen ja ajotietokoneen katkaisimet. Niitä voi hallita sormenpäillä käsiä ohjauspyörästä irrottamatta, turvallisesti ja ergonomisesti. Ohjauspyörää voi säätää korkeussuunnassa.
 • Lämpimästi. Yksi i10:n isoja ominaisuuksia on lämmitettävä ohjauspyörä, joka antaa hyvän alun pakkaspäivälle ja sulattaa kohmettuneet sormetkin. Istuinlämmitys etuistuimilla kuuluu vakiovarusteisiin.
 • Sähkötoimiset lasinnostajat. Kuljettajan ovessa on ohjauskeskus, josta voi nostaa ja laskea etuikkunat, Comfort-varustelussa myös takaikkunat.
 • AUX/USB-liitin. Puhelinta ja ulkoisia musiikkilähteitä varten i10:ssä on AUX/USB-liitin.
 • Teline matkapuhelimelle. i10 Comfort-varustelussa on valmius matkapuhelintelineelle keskeisellä paikalla kojelaudassa, vaikka navigaattorin seuraamiseen tai puhelimen lataamiseen.

 

 

Lisävarusteet

Hyundai i10 -autossasi on runsas ja kattava vakiovarustelu. Kun haluat autoosi omaan tyyliisi, käyttöösi tai tarpeisiisi sopivaa yksilöllisyyttä, Hyundai tarjoaa valikoiman lisävarusteita.  Niillä voit korostaa autosi ulkonäköä, mukavuutta, käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. Hyundain alkuperäiset lisävarusteet vastaavat sekä tehtaan laatustandardeja että sinun vaatimuksiasi laadusta ja luotettavuudesta. Alkuperäisissä lisävarusteissa on huomioitu myös niiden sopivuus auton materiaaleihin ja väritykseen.

 

Huolto ja puhdistus

Hyundai-autosi on suunniteltu ja rakennettu suojaamaan sinua ja matkustajiasi myös hankalissa oloissa. Jotta yhteistoiminta sujuisi kitkatta, sinun on myös syytä pitää huolta autostasi. Määräaikaishuolto-ohjelmaa noudattamalla voit varmistua, että auton luotettavuus ja toiminnan varmuus säilyvät.

Hyundai i10:lle on tehtävä huolto vähintään kerran vuodessa tai 20 000 ajokilometrin välein, ensin täyttyvä ehto on määräävä.

Myös auton omatoiminen hoito on tärkeää. Esimerkiksi ajovalot, rengaspaineet sekä moottoriöljy kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Lisäksi auto on hyvä pestä usein ja vahata ainakin keväällä ja syksyllä. Samalla voi tarkistaa, ettei maalipinnassa näy vaurioita – ja korjata, jos naarmuja löytyy. Myös tuulilasin sisäpinta on tärkeätä pitää puhtaana.

Hyundain merkkihuollosta saat mm. tuulilasin pyyhkimet, polttimot sekä asiantuntevaa apua ja laadukkaat välineet sekä sisä- että ulkopuhdistukseen.

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot