Hyundai i20 edut

Hyundai i20 edut - edullinen rahoitus sekä talvirenkaat 299€!

Hyundai i20 edut

  • Korko 0 % + kulut*
  • Talvirenkaat vanteineen vain 299 €

 

Suosittu i20-malli on uudistunut – sen älykäs teknologia auttaa meitä varmistamaan kaikkien matkustajien turvallisuuden ja viihtyvyyden. Vakionopeussäädin, nopeudenrajoitin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, kaistavahti ja kaistalla pitoavustin 
tekevät meistä parempia kuljettajia. Lisää teknologiaa inhimillisyyden puolesta löydät Wetteriltä. 

i20 Hatchback -mallisto alkaen 16 590 €  |  i20 Hatchback Comfort 1.0 T-GDi 100 hv 7-DCT-kaksoiskytkinautomaatti 19 990 €

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Hyödynnä i20:n hankintaan rahoituskorko 0 % + kulut.

Täysin uusi älykäs Hyundai i20. Teknologiaa inhimillisyyden puolesta. Vaikka tekisimme kaiken, mikä on inhimillisesti mahdollista, olemme silti vain ihmisiä. Onneksi apunamme on uusi Hyundai i20. Sen älykäs teknologia auttaa meitä varmistamaan kaikkien matkustajien turvallisuuden ja viihtyvyyden.

Navigointipohjainen vakionopeussäädin, katvealueen varoitusjärjestelmä ja kaistallapitoavustin tekevät meistä parempia kuljettajia. Luokkansa paras liitettävyys tuo mm. varashälyttimen älypuhelimeen sekä tietenkin peilaa puhelimemme sisällöt matkamme avuksi ja iloksi. Nämä ja paljon lisää teknologiaa inhimillisyyden puolesta löydät uudesta i20:stä.

 


 

Täysin uusi Hyundai i20 voitti Kultaisen ohjauspyörän

Täysin uusi Hyundai i20 on saanut saksalaisilta Bild am Sonntag- ja Auto Bild -lehdiltä Kultainen ohjauspyörä -palkinnon parhaana autona korkeintaan 25 000 euroa maksavien autojen luokassa.

 

Auto Bildin testaajat havaitsivat, että B-segmenttiin sijoittuvassa i20:ssä ei ole mitään heikkouksia, ja auto erottuu edukseen luokassaan. Tämä on jo toinen kerta, kun Hyundai i20 on voittanut maailmankuulun Kultainen ohjauspyörä -palkinnon.

 

– Uudella i20:lla Hyundai asettaa entistä kovemmat standardit ajoneuvoille, joiden hinta on enintään 25 000 euroa. Korealaiset kehittivät auton kiinnittäen erittäin paljon huomiota yksityiskohtiin. Sen tuntee ketteränä käsiteltävyytenä ja erinomaisena ohjauksena, ja se näkyy myös esimerkillisenä 48 voltin hybridijärjestelmänä. Pieniin turboahdettuihin moottoreihin yleensä liittyvä tehottomuus matalilla käyntinopeuksilla on saatu kitkettyä kokonaan pois varsinkin seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston yhteydessä, kertoo Auto Bildin testaus- ja teknologiajohtaja Andreas May.

 

– Hyundai i20 on minulle hyvin tuttu; autohan voitti Kultaisen ohjauspyörän Lukijoiden valinta -palkinnon vuonna 2015. Siksi olin niin innoissani uudesta mallista. Tästä autosta näkee, kuinka menestyksekästä kehitystä Hyundai on tehnyt muotoilun, ajotuntuman ja mukavuuden suhteen. Lisäksi autossa on poikkeuksellisen runsaasti toimintoja luokassaan. Onnittelut hyvin ansaitusta Kultaisesta ohjauspyörästä 2020, sanoo BILD Groupin päätoimittaja Tom Drechsler.

 

– Olemme erittäin tyytyväisiä voitettuamme Kultaisen ohjauspyörän uudella Hyundai i20 -mallillamme. Tämä palkinto osoittaa, että strategiamme on otettu hyvin vastaan: ajamisen hauskuus, tehokkuus, turvallisuus, käytännöllisyys jokapäiväisessä käytössä ja luotettavuus – kaikki pakattuna urheilullisiin muotoihin. Tämä paketti tekee autosta erittäin houkuttelevan tuotteen asiakkaillemme. Se on erityinen kunnianosoitus kollegoillemme kaikkialla Hyundai-maailmassa, koska se osoittaa heidän jokapäiväisen ponnistelunsa ja kovan työnsä, sanoo Hyundai Motor Europen markkinointi- ja tuotejohtaja Andreas-Christoph Hofmann.

 

Hyundain suositun mallin kolmas sukupolvi on nyt myynnissä Euroopan markkinoilla. Keväästä 2021 alkaen auto on tarjolla myös N Line -varustelulla. Moottorivalikoimassa on tarjolla myös 48 voltin kevythybriditeknologia.

 

Täysin uusi i20 sisältää edistyksellistä turvallisuus- ja liitettävyysteknologiaa, jota ei tyypillisesti löydy tästä autoluokasta. Varustelu sisältää useita kehittyneitä Hyundai SmartSense -turvallisuusvarusteita, kuten kaistallapysymisavustin, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella, kaukovaloautomatiikka sekä älykäs nopeusrajoitusavustin.

 

Hyundai i20:n edellinen sukupolvi sai Kultaisen ohjauspyörän B-segmentin ajoneuvojen luokassa vuonna 2015. Silloin i20:n puolesta äänesti 400 000 Bild am Sonntag- ja Auto Bild -lehtien lukijaa 20:sta Euroopan maasta.

 

Vuodesta 1976 lähtien Kultainen ohjauspyörä on juhlistanut vuoden parhaita uusia autoja. Tällä kertaa viime vuoden lopulla järjestettyyn finaaliin pääsi lukijaäänestyksen jälkeen 24 ajoneuvoa kahdeksassa luokassa, mukana täysin uusi Hyundai i20 A- ja B-segmentin autojen luokassa.

 

Auto Bildin testaajat myönsivät i20:lle Kultaisen ohjauspyörän parhaana autona korkeintaan 25 000 euroa maksavien autojen luokassa. Testauksen ammattilaiset ottivat huomioon ajotuntuman, vakiovarusteisen auton hinnan, vakiovarustelun ja takuun.

 
Hinnat sisältävät toimituskulut. CO2 119–122 g/km, EU-yhd. kulutus 5,2–5,3 l/100 km. Rahoitusesimerkki: auton hinta 16 590 €, käsiraha 0 €, rahoitettava osuus 16 780 € (sis. perustamiskulun 190 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 199 €, viimeinen suurempi erä 3 292,87 €. Todellinen vuosikorko 1,4 %. Luottokustannukset 838 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 17 428 €. Maksimi luoton määrä 50 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kasko­vakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja 31.5.2021 saakka, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. 

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot