Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i30 Fastback - miellyttävää arkiajoa tyylistä tinkimättä - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai i30 Fastback - miellyttävää arkiajoa tyylistä tinkimättä

Uusi Hyundai i30 Fastback

Miellyttävää arkiajoa tyylistä tinkimättä

Hyundai i30 Fastbackin coupémainen muotokieli vetoaa kuljettajiin, jotka edellyttävät autoltaan mukavuuden ja edistyksellisyyden lisäksi tyylikkyyttä. Fastback-malli on Hatchbackia 11,5 cm pidempi ja 3 cm matalampi. Tavaratilaa tämä virtaviivainen kulkupeli tarjoaa mukavat 450 litraa. Hyundai i30 Fastbackin ajotuntuma on hyvä – auton painopiste on sijoitettu matalalle ja jousitusta jämäköitetty. Kaikki tämä ja vielä seitsemän vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Tervetuloa ihastumaan! 

Katso Hyundai i30 Fastback hinnasto.

 


 

Tarvitsen perheauton. Haluan coupén.

Hyundai i30 Fastback on ainutlaatuisen tyylikäs. Elegantti ja tasapainoinen, toimii yhtä hienosti kuin ulkoasu lupaa. Luotu sinua varten, ei vain paikasta toiseen siirtymiseen.

 

Hyundai i30 Fastback. Kaikki mitä haluat. Ja tarvitset.

Muotoilu on enemmän kuin muoto, se on myös tunne ja tunnelma. Kauniit linjat syntyvät sopusuhtaisista mittasuhteista. Dynaamiset ääriviivat ja innovatiivinen muotoilu yhdistyvät i30 Fastbackin tyylissä.

Hyundai i30 Fastbackin varustelutasot ovat Fresh, Comfort ja Style, voit valita vieläkin enemmän mukavuutta ja turvallisuutta
lisävarusteiden valikoimasta, tarpeesi mukaan.

 

 

Ulkoasu - linjoilla on väliä

Suunniteltu keräämään katseita. i30 Fastbackin kauniisti kaarevat linjat ja laskeva kattolinja erottavat sen joukosta – tyylikkäästi.

 

Sisätilat - yksityiskohdilla on väliä

Kun astut Hyundai i30 Fastbackin matkustamoon, huomaat heti laadukkaat yksityiskohdat. Kojelauden ja sisäpintojen yksinkertainen tyylikkyys luovat tuntumaa laadusta ja tilasta. Istu Hyundai i30 Fastbackiin ja tunnet sen heti. Laadukkaat yksityiskohdat, materiaalit ja ammattitaitoisen työn laadun.

 

Sisäistä kauneutta - tehokkaat ja taloudelliset moottorit

Valittavissa on kaksi pienikokoista turboahdettua bensiinimoottoria, joissa on sekä suorituskykyä että tehokkuutta.

  • 1,0 T-GDi -bensiinimoottori. Tämä 1,0-litrainen turbomoottori tuottaa tehoa 88,3 kW (120 hv) ja vääntöä 171 Nm/1500 – 4000 k/min. Moottoriin on yhdistetty 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.
  • 1,4 T-GDi -bensiinimoottori. 1,4-litrainen turbomoottori tuottaa tehoa 103 kW (140 hv) ja vääntöä 242 Nm/1500 k/min. Joko 6-vaihteinen käsivaihteinen tai 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.
  • Kaksoiskytkinautomaatti. Hyundai i30 Fastbackin 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto yhdistää manuaalivaihteiston polttoainetehokkuuden ja ajonautinnon automaatin mukavuuteen. Vaihtaminen käy nopeasti, pehmeästi ja mukavasti. Valittavissa on kolme ajoasetusta: Normal, Eco ja Sport. Valittavissa on myös 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

 

 

Turvallisuus vakiona, tyyli kaupan päälle

i30 Fastback ja Hyundai Smart Sense, huippuluokan ajoa avustavat järjestelmät, on tehty tarjoamaan enemmän turvallisuutta ja enemmän mielenrauhaa. Uuden sukupolven i30-mallistossa Hyundai esittelee tuoreimmat turvajärjestelmänsä, Hyundai SmartSenceTM -nimen alla. Pakettiin kuuluu sekä aktiivisia ajoa avustavia, näkyvyyttä edistäviä että pysäköintiä helpottavia järjestelmiä. Kokonaisvaltainen paketti täyttää Euroopan korkeimmat turvastandardit ja toivat EuroNCAP-törmäystestissä täydet viisi tähteä.

 

Tarvitsen ominaisuuksia. Haluan silmäniloa.

Hyundai i30 Fastbackissa on vaikuttava valikoima mukavuusvarusteita, liitettävyysominaisuuksia ja ajoa avustavia järjestelmiä. Niiden avulla jokainen matka on mukavampi matka. Varusteet vaihtelevat varustetason mukaan.

 

Korkein turvaluokitus

Hyundai i30 -mallisto sai Euro NCAP -törmäystestissä korkeimman turvaluokituksen, viisi tähteä. i30 Fastbackissa kuljettajan ja matkustajien suojana on laaja valikoima kehittyneitä aktiivisia ja passiivisia turvaominaisuuksia.

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot