Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i30 Hatchback - meidän aikamme auto - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai i30 Hatchback - meidän aikamme auto

Täysin uusi Hyundai i30 Hatchback

Meidän aikamme auto

Suosituimpien automallien joukossa Hyundai i30 on kovin yksittäinen nousija - myynnin kasvu huimat 75 %. Liity joukkoon nyt! Saat myös markkinoiden parhaan takuun - 7 vuotta ilman kilometrirajaa. 

 • Ajaton muotoilu. Hyundai i30:n tarkasti muotoillut pinnat, laskeva silhuetti ja muotoilun ilmeikkäät yksityiskohdat luovat yksinkertaisen tyylikästä hienostuneisuutta.
 • Hienostunut. Varma. Erottuva. Hyundai i30 -mallin ajattomasta luonteesta ei voi erehtyä.
 • Ilmeikäs. Puhdaslinjainen. Täydellisen tasapainoinen yhdistelmä tyyliä ja aerodynaamista tehokkuutta. Autoissa olevat turvavarusteet vaihtelevat valitun varustetason mukaan.

 

Katso Hyundai i30 Hatchback hinnasto.

 

 

Ulkoasu lyhyesti

 • Lähde liikkeelle tyylikkäästi. Hyundai i30 -mallin ajaton ja tasapainoinen muotoilukonsepti näkyy kaikissa yksityiskohdissa.
 • Edistykselliset led-valot. Kapeassa ajovaloryhmässä on led-projektorit sekä lähi- että kaukovaloille. Led-valot ovat sekä kirkkaammat että energiatehokkaammat kuin perinteiset valot. Tyylikkäät pystysuuntaiset led-päiväajovalot toimivat myös sivuvilkkuina.
 • Cascading Grille. Uudelleen muotoillun etusäleikön muoto ja iksityiskohdat ovat saaneet inspiraationsa muottiin kaadettavasta sulasta teräksestä. Säleikkö antaa vaikutelman sekä voimasta että liikkeestä.
 • Kevytmetallivanteet. Hyundai i30 -mallin vanteet vaihtelevat varustetason mukaan; 15-tuumaisista teräsvanteista 17 tuuman kevytmetallivanteisiin.
 • Muotoilulinja. Hyundai i30 -mallin sivuprofiilia korostaa etuvaloista takavaloryhmään asti jatkuva vaakasuuntainen muotoilulinja. Virtaviivainen mutoilu heijastuu myös ominaisuuksiin, i30-mallin ilmanvastuskerroin on vain 0,30.
 • Takavaloryhmä. Vaakasuuntaan ryhmitellyt takavalot korostavat vaikutelmaa voimasta, leveydestä ja vakaudesta. Varustetasosta riippuen on saatavana myös led-ajovalot, jotka ovat paitsi tehokkaat myös näyttävät hyvältä.
 • Heijastimet ja sumuvalot. Takaosan heijastinten ja sumuvalojen nostettu sijainti korostaa laajaa ja vakaata kokonaisvaikutelmaa.
 • Kiiltävän musta takaspoileri. Katto päättyy tyylikkääseen kiiltävän mustaan aerodynaamiseen takaspoileriin, johon on sijoitettu myös lisäjarruvalo.

 

 

Matkalla mukavasti

Matkustamon ja kojetaulun koruton selkeys luovat selkeän tuntuman tyylistä, laadusta ja tilasta. Tila ei ole pelkästään vaikutelma, i30 on tilavimpia autoja luokassaan. Autossa olevat varusteet vaihtelevat valitun varustetason mukaan.

 

Lähde liikkeelle iloisesti

Optimaaliset ajo-ominaisuudet tuottavat tehokkaan, tasaisen ja hiljaisen kokemuksen vertaansa vailla. Hyundai i30 tarjoaa valikoiman suorituskykyisiä ja tehokkaita moottoreita. Turboahdetut, pienen iskutilavuuden moottorit ovat dynaamisia ja taloudellisia ja ne on varustettu polttoainetta säästävällä ISG (Intelligent Stop and Go) -järjestelmällä.

 

Hyundai SmartSense

Liikkeellä luottavaisin mielin. Mittavan turvallisuusvarustelunsa ansiosta kaikki voivat matkustaa uudessa i30-autossa rauhallisin mielin. Turvavarustelu vaihtelee autoon valitun varustetason mukaan.

 

Liikkeellä vaivattomasti

Hyundai i30 tarjoaa runsaasti ajoa avustavia järjestelmiä, jotka edistävät stressitöntä ajomatkaa  –  kuten sisätilojen levolliseen tyyliin sopiikin. Varusteet vaihtelevat autoon valitun varustetason mukaan.

 

VARAA KOEAJO