Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i30 Wagon Comfort Plus - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai i30 Wagon Comfort Plus

Hyundai i30 Wagon Comfort Plus

Hyundai i30 Wagon Comfort Plus

Sähkön ja turbon parhaat puolet.

  • i30 Wagon Comfort Plus - Uusi erikoismalli 26 590 €
  • Korko 1 % ilman kuluja*

 

Tule ja hämmästele, kuinka saumattomasti ja kevyesti sähkö sekä automaattivaihteistolla varustettu tehokas turbomoottori
sinua yhdessä liikuttavat. Kysy myös myyjältä varustelusta, jollaisen tapaat yleensä vasta edustus luokan autoissa. Taloudellisuus, urheilullisuus, huippuvarustelu ja pienet päästöt – saat tämän kaiken nyt autossa, joka tarjoaa hintaluokkansa suurimpia tiloja ja lyömättömän takuun. Tervetuloa koeajolle!

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Hyundai i30

Uuden Hyundai i30:n muotoilu on sekä rohkea että tyylikäs, mikä tekee mallista vetovoimaisen. Keulan uusi ilme on leveämpi ja modernimpi. Aiempaa leveämpi kolmiulotteinen etusäleikkö korostaa auton ketterää ulkoasua. Ajovalot ovat uudelleenmuotoillut ja uudet led-päiväajovalot ovat V-kirjaimen muotoiset. 

Olet aina valmis tekemään parhaasi. Huolehdit työstäsi ja olet läsnä rakkaimpiesi elämässä. Liikenteessä parhaatkaan inhimilliset ponnistuksesi eivät kuitenkaan aina riitä. Siksi olemmevarustaneet i30-perheen viimeisimmällä älykkäällä teknologialla. Sen turvallisuusvarustelu, liitettävyys ja 48 V -kevythybriditekniikka huolehtivat sinusta ja läheisistäsi. Turvallinen, liitettävä ja inhimillinen. Minun, sinun, meidän Hyundai i30.

 

Yhdistä puhelimesi, autosi ja itsesi

Uusi 10,25″ kosketusnäyttö* ja viiden vuoden lisenssi Bluelink® Connected Car -palveluun pitää sinut ja autosi yhteydessä. Bluelink mahdollistaa auton toimintojen ohjaamisen älypuhelinsovelluksella. Hyundai LIVE -palvelu täydentää liikenne- ja parkkipaikkatietoja, kertoo huoltoasemien polttoaineiden hinnat** ja säätiedot. Bluelink-sovelluksella voit avata tai lukita auton ovet tai löytää autosi, jos et muista, minne olet sen pysäköinyt. Sovellus ilmoittaa sinulle, jos joku yrittää murtautua autoosi. Voit tarkistaa myös autosi renkaiden ilmanpaineen puhelimestasi.

* vakiovaruste Style- ja N Line -malleissa, lisävarusteena Comfort-malliin
** edellyttää, että huoltoasema ilmoittaa tiedot polttoaineiden hinnoista

 

Tutustu lisää Hyundai i30 -mallistoon.

 

Hinta sisältää toimituskulut. CO2 125 g/km, EU-yhd. kulutus 5,5 l/100 km. *Rahoitusesimerkki: auton hinta 20 828,45 €, käsiraha 2 500 €, avausmaksu 0 € rahoitettava osuus 18 328,45 €, sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 1 %, kk-erä 188,61 €, viimeinen suurempi erä 5 660 €, ksl:n mukainen todellinen vuosikorko 1,01 %. Luottokustannukset 723,21 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 19 051,66 €. Maksimi luoton määrä 60 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous voimassa 31.5.2022. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy lisää myyjiltämme.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot