Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i30 Wagon - tilava perheauto - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai i30 Wagon - tilava perheauto

Hyundai i30 Wagon

Jos harkitset automaattovaihteista perhefarmaria, tutustu Hyundai  i30 Wagon 1.4 T-GDI 140 hv 7-DCT Comfort -malliin. 

Katso Hyundai i30 Wagon hinnasto.

 

Tilava perheauto

 

 Hyundai i30 on toiseksi suosituin Hyundai-malli Suomessa. Hyundai i30 -mallisto voitti IL Vuoden Auto Suomessa 2018 -äänestyksen keskikokoisten autojen sarjan. Hyundai myöntää koko mallistolleen markkinoiden parhaan seitsemän vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Uudelleen muotoiltu i30 Wagon yhdistää komean ulkokuoren tilaan ja monipuolisuuteen. Varusteet vaihtelevat autoon valitun varustetason mukaan, vaihtoehdot ovat Fresh, Comfort ja Style. 

  • Ajaton muotoilu. Hyundai i30 Wagonin täsmällisesti muotoillut pinnat ja tasapainoiset mittasuhteet luovat yksinkertaisen tyylikästä hienostuneisuutta
  • Hienostunut. Ilmeikäs. Selkeäpiirteinen. i30 Wagonin kauniit mittasuhteet ovat luokassaan uutta design-tyyliä.
  • Virtaviivainen. Tasapainoinen. Kapenevaa kattolinjaa korostavat ohuet hopeanharmaat kattokiskot, jotka luovat tyylikkään urheilullisen siluetin.
  • Nopeusrajoituksen tunnistus. Rajoitukset hallinnassa. Etukameran ja navigaattorin avulla järjestelmä tunnistaa tien nopeusrajoitusmerkit ja jakaa tiedot reaaliaikaisesti kojelaudan kelluvalla näytöllä.

 


 

Ulkoasu

  • Liikkeellä tyylikkäästi. Täysin uuden Hyundai i30 Wagonin ulkoasu on yhdistelmä tarkasti muotoiltuja pitnoja ja harkittuja muotoiluelementtejä. Varusteet vaihtelevat autoon valitun varustetason mukaan.
  • Kaksois-LED-ajovalot. LED-yhdistelmäajovalot korostavat auton leveyttä ja valaistuna ne ilmaisevat myös teknistä hienostuneisuutta. Kaukovaloautomatiikka vaihtaa lähi- ja kaukovalot liikenteen mukaan ja kuuluu vakiovarusteisiin.
  • Cascading-säleikkö. Hyundain tunnus. Etusäleikön muoto ja iksityiskohdat ovat saaneet inspiraationsa muottiin kaadettavasta sulasta teräksestä.
  • Takavaloryhmä. Näe ja näy. i30 Wagonin vaakalinjaan ryhmitellyt takavalot korostavat vaikutelmaa voimasta, leveydestä ja vakaudesta.

 

 

Sisätilat - matkalla mukavasti

Matkustamon ja kojetaulun koruton selkeys luovat selkeän tuntuman tyylistä, laadusta ja tilasta. Tila ei ole pelkästään vaikutelma, täysin uusi Hyundai i30 Wagon on tilavimpia autoja luokassaan. Autossa olevat varusteet vaihtelevat valitun varustetason mukaan.

 

Tekniikka

Tehokkaat ja suorituskykyiset turbomoottorit - bensiini ja diesel - ontehty dynaamiseen ajokokemukseen vailla vertaa.

 

1,0 T-GDI bensiinimoottori

Tämä 1,0-litran turbomoottori tuottaa tehoa 88,3 kW (120 hv), vääntöä 171.1 Nm/ 1,500 – 4,000 k/min ja se on yhdistetty 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon.

1,4 T-GDI bensiinimoottori

Uusi kevyt nelisylinterinen 1,4-turbomoottori tuottaa dynaamiseen ajokokemukseen tehoa 103 kW (140 hv) ja vääntöä 242 Nm/1500 k/min joko 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustettuna.

1,4 MPI bensiinimoottori

Vapaasti hengittävä bensiinimoottori tuottaa tehoa 73,3 kW (100 hv) ja vääntöä 134 Nm/4000 k/min. Moottorin parina on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

1,6 CRDI turbodieselmoottori

Turboahdettu moottori kehittää vaikuttavan väännön. Saatavana on kaksi versiota. 100 kW (136 hv) ja 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.  Lisäksi vaihtoehtoina ovat  81 kW (110 hv) tehoa, autossa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.

 

Moderni 7-vaihteinen automaattivaihteisto

Seitsenvaihteinen kaksoiskytkimellä varustettu automaattivaihteisto on yhtä taloudellinen ja suorituskykyinen kuin manuaalivaihteisto. Vaihtaminen käy nopeasti, pehmeästi ja nautittavasti joko täysin automaattisesti tai käskyjesi mukaan ohjauspyörässä sijaitsevilla vaihteenvalitsimilla. Ajoasetuksen voi valita kahdesta vaihtoehdosta: Normal ja Sport.

 

 

Turvallisuus - Hyundai SmartSense

Liikkeellä luottavaisin mielin. Mittavan turvallisuusvarustelunsa ansiosta kaikki voivat matkustaa uudessa i30-autossa rauhallisin mielin. Turvavarustelu vaihtelee autoon valitun varustelutason mukaan.

 

Liikkeellä vaivattomasti

Uudessa i30 Wagonissa käytössäsi on runsaasti ajoa avustavia järjestelmiä, jotka edistävät stressitöntä ajomatkaa - kuten sisätilojen levolliseen tyyliin sopiikin. Varusteet vaihtelevat autoon valitun varustetason mukaan.

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot