Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Ioniq Electric - Hyundai triplaa hankintatuen

Hyundai Ioniq Electric - Hyundai triplaa hankintatuen

Hyundai Ioniq Electric - Hyundai triplaa hankintatuen

Rahoituskorko 0 % + kulut

Nyt kannattaa toimia!

IONIQ Electric Style -täyssähköautossa on mittavat vakiovarusteet, kiitettävä ajomukavuus, nollapäästöt,pieni sähkönkulutus ja riittävä toimintamatka. Pääset yhdellä latauksella 311–412 km (WLTP-mittaustapa). Matka jatkuu. Edistys jatkuu.
Etu voimassa erään autoja!

3 x 2000 € hankintatuki = etusi 6000 €

Takuu 7 vuotta ilman kilometrirajaa

IONIQ Electric 38 kWh 136 hv Style 42 298 € – 6 000 € = 36 298 €
Hinta sisältää tummennetut takalasit ja toimituskulut. Kuvan auto erikoisvarustein. CO2-päästöt 0 g/km. Toimintamatka yhdistetty 311 km, kaupunki 412 km (WLTP). Korkeajänniteakun takuu on 8 vuotta tai 200 000 km, kumpi ensin täyttyy. Valtion sähkö­auton hankintatuki vain yksityishenkilöille. Rahoitusesimerkki: auton hinta 36 298 €, vaihtoauto/käsiraha 0 €, rahoitettava osuus 36 298 € (sis. perustamiskulun 180 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 399 €. Viimeinen suurempi erä 8 797 €. Todellinen vuosikorko 0,6 %. Luottokustannukset 828 €, auton todellinen luottohinta 37 126 €. Maksimi luoton määrä 30 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa määräerään autoja 31.7.2020 saakka, ei yhdistettävissä muihin etuihin.
 

Suunniteltu kauniiksi – tehty taloudelliseksi

Uuden IONIQ Electricin tyylikkään virtaviivaiset linjat on suunniteltu energiataloudellisuutta silmällä pitäen. IONIQ Electric on yksi markkinoiden aerodynaamisimmista autoista, sen ilmanvastuskerroin on vain 0,25. Alumiinin ja suurlujuusteräksen innovatiivisen hyödyntämisen ansiosta auton kori on äärimmäisen turvallinen, mutta todella kevyt.

Uudistunut ulkonäkö

Umpinainen etumaski korostaa uuden IONIQ Electricin sähköauton identiteettiä. Maskiin sijoitetut ilmaläpät avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti optimoiden aerodynamiikkaa ja lämmönhallintaa.

Uudet kaksois-led-ajovalot tuovat lisätyyliä ja näkyvyyttä. Uudet valot parantavat turvallisuutta lisäämällä näkyvyyttä pimeällä ja antavat auton keulalle aiempaa modernimman ilmeen. Uuden IONIQ Electricin valokuvio on todella näyttävä uusien led-ajovalojen ja led-päiväajovalojen ansiosta. Kaksois-led-ajovalot ovat vakiovaruste Style-mallissa, ja saatavana lisävarusteena Comfort-malliin. Aerodynamiikkaa parantavat päiväajovalojen viereen sijoitetut antrasiitin sävyiset ilmanohjaimet, jotka optimoivat pyöräkoteloiden yli ja auton sivuille suuntautuvan ilmavirtauksen.

Tilavat ja hienostuneet sisätilat

Uuden IONIQ Electricin uudistuneet sisätilat ovat puhdaslinjaiset, tilavat ja täynnä uusia ominaisuuksia. IONIQ on käytännöllinen 5-paikkainen ja viisiovinen malli, joka tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja erinomaiset tilat ilman kompromisseja. Sisätiloissa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä muovi- ja luonnonmateriaaleja.

 

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot