Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai IONIQ - hybrid, plug-in tai electric - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai IONIQ - hybrid, plug-in tai electric

Hyundai IONIQ

Hybrid, plug-in tai electric

Hyundai IONIQ on automalli, josta on tarjolla kolme sähköistä vaihtoehtoa: hybrid, plug-in ja electric. Tutustu eri vaihtoehtoihin lisää alta ja valitse omasi!

 

Hyundai IONIQ hybrid - tankkaa harvimmin

Kun autossa on sekä polttomoottori että sähkömoottori, nautit sähköllä ajamisen riemusta ja bonuksena saat edulliset ympäristö- ja talousvaikutukset. Yhdellä tankkauksella ajat jopa yli 1 000 km. IONIQ hybrid on aina automaatti – vaihtaminen toimii kuin unelma nopeasti reagoivalla 6-vaihteisella automaattivaihteistolla. Takuu seitsemän vuotta ilman kilometrirajoitusta, korkeajänniteakun takuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 km.

Hyundai IONIQ hybrid alk. 27 990 € + toimituskulut.

 

VARAA KOEAJO

 

 

Hyundai IONIQ plug-in ladattava hybridi - arkiajot sähköllä?

Napin painallus ja voit ajaa yli 60 kilometriä pelkällä sähköllä tuottamatta grammaakaan CO2-päästöjä. Tai nauttiaksesi ajomatkasta voit yksinkertaisesti valita hybrid-asetuksen ja ajaa, minne haluat, ilman huolta polttoaineesta. Pysähtyessäsi matkan varrella voit ladata akun ja sähköinen ajaminen jatkuu. Kun ajat Hyundai IONIQ plug-in lataushybridillä, voit tehdä sen rauhallisin mielin.

Hyundai IONIQ plug-in alk. 33 590 € + toimituskulut.

 

VARAA KOEAJO

 

 

Hyundai IONIQ electric - sähköauto

Hyödynnä täyssähköauton hankintatuki. Eduskunta hyväksyi joulukuussa 2017 lain, jonka perusteella täyssähköautojen hankintaa tuetaan vuoden 2018 alusta alkaen 2 000 eurolla. Tuki on suunnattu kotitalouksille ja sitä voi saada uuden sähköauton hankintaan tai pitkäaikaiseen leasingiin. Lue lisää hankintatuesta täältä.

Hyundai IONIQ electric alk. 37 390 € + toimituskulut.

 

VARAA KOEAJO

 

 

Viiden tähden turvallisuus

Hyundain täysin uusi IONIQ on saanut riippumattoman Euro NCAP testausorganisaation törmäystesteistä vuonna 2016 luokkansa parhaan ja parhaan mahdollisen viiden tähden turvallisuusluokituksen. IONIQ sai huippupisteet kaikista neljästä kategoriasta: aikuis- ja lapsimatkustajien turvallisuudesta, jalankulkijaturvallisuudesta ja kuljettajaa avustavista turvallisuusjärjestelmistä. Luokitus koskee kaikkia kolme IONIQ-mallia: hybridiä, electriciä ja plug-in, lataushybridiä.

 

7 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

IONIQ mallisto on tehty korkeiden laatustandardien mukaan. Hyundai antaa laadun vakuudeksi nyt koko mallistoon markkinoiden parhaan takuun – 7 vuotta ilman kilometrirajaa! 7 vuoden takuu myönnetään 1.9.2018 jälkeen Suomessa käyttöönotettuihin vuosimallin 2019 Hyundai-autoihin.

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot