Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai IONIQ Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 

Saammeko esitellä – IONIQ Hybrid. Hienostunut muotoilu, huippuluokan polttoainetaloudellisuus sekä edistyneet kuljettajaa avustavat aktiivisen turvallisuuden järjestelmät takaavat, että uusi IONIQ Hybrid on parempi kuin koskaan. Se ei vaadi akun lataamista, oman ajotyylin muuttamista eikä muitakaan kompromisseja. Kehityksen huippua edustavan bensiinimoottorin ja sähkömoottorin dynaaminen yhdistelmä takaa vähäisen polttoaineenkulutuksen ja sykähdyttävän suorituskyvyn.

 

Katso Hyundai IONIQ Hybrid hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Hyundai IONIQ Hybrid takaa

Esittely

Muotoiltu uudelleen sisältä ja ulkoa

Uuden IONIQ Hybridin puhdaspiirteisiä ja aerodynaamisia linjoja on päivitetty uusilla muotoiluelementeillä, joten auto antaa entistäkin hienostuneemman vaikutelman. Uusi etusäleikkö luo led-päiväajovalojen kanssa keulalle todella näyttävän ilmeen.

Led-ajovalot

Lisävarusteena saatavat uudet kaksois-led-ajovalot tuovat tyyliä ja näkyvyyttä (vakiona Style-mallissa). Uudet valot sekä parantavat turvallisuutta lisäämällä näkyvyyttä pimeällä että antavat auton keulalle entistä dynaamisemman ilmeen. IONIQ Hybridin valokuvio on todella näyttävä uusien ajovalojen ansiosta. Valoumpioiden viereen sijoitetut antrasiitin sävyiset ilmanohjaimet optimoivat pyöräkoteloiden yli ja auton sivuille suuntautuvan ilmavirtauksen parantaen aerodynaamisia ominaisuuksia.

Tilavat ja hienostuneet sisätilat

IONIQ Hybridin molemmissa etuistuimissa on vakiovarusteena korkeudensäätö ja kuljettajalla sähköinen ristiseläntuensäätö. Mukavat istuimet on verhoiltu kulutusta kestävällä, tyylikkäällä kankaalla. Style-varustetasossa ylellistä mukavuutta tarjoaa kahdeksaan suuntaan sähköisesti säädettävä, muistilla varustettu kuljettajan istuin. Muistitoiminto mahdollistaa kahden eri kuljettajan istuin- ja peilisäätöjen tallentamisen, jolloin niiden säädöt voidaan palauttaa omien mieltymysten mukaiseksi yhdellä painikkeen painalluksella. Istuinlämmitys takaistuinten reunapaikoilla on Style-varustetasossa vakiovarusteena. Kahdessa osassa taittuva takaistuimen selkänoja helpottaa suurten tavaroiden kuljettamista.

 


 

Saammeko esitellä – uusi IONIQ Hybrid

Valinnanvaraa joka makuun

Comfort- ja Style-varustetasoissa on vakiovarusteena tummanharmaa Fossil Grey -kangasverhoilu. Style-varustetasoon saa lisävarusteena myös tuuleteut, perforoidut nahkaverhoillut istuimet. Nahkaverhoilun värivaihtoehtoja ovat Fossil Grey, kaksisävyinen harmaa Shale Grey ja punaruskea Red Umber.

Ajotilan mukaan muuttuva virtuaalimittaristo

Moderni digitaalinen mittaristo on Style-mallissa 7-tuumainen suuren resoluution nestekidenäyttö. Näytön tyyli ja väri elävät valitun ajotilan, Eco tai Sport, mukaan. Suuri digitaalinen näyttö kertoo kuljettajalle runsaasti erilaisia ajotietoja, kuten ajonopeuden, polttoaineenkulutuksen sekä hybridijärjestelmän energiavirtausta ja akun varaustilaa koskevia tietoja. Comfort-mallin mittariston infonäytön koko on 4,2″.

Langaton lataus

Älypuhelimen lataus autossa on helppoa. Keskikonsoliin vaihteenvalitsimen etupuolelle sijoitetun langattoman latausalustan avulla Qi-yhteensopivan älypuhelimen lataus käy kätevästi ilman kaapeleita. Langaton lataus on vakiovarusteena Style-mallissa.

Huippuluokan hybridisuorituskykyä

Uuden IONIQ Hybridin suoraruiskutusbensiinimoottorin ja akkukäyttöisen sähkömoottorin yhdistelmä takaa huipputason polttoainetaloudellisuuden suorituskyvystä tinkimättä – voimalinjan yhdistetty teho on 141 hevosvoimaa ja suurin vääntö 265 Nm. Kun kokonaisuuteen lisätään urheilullinen kaksoiskytkinvaihteisto sekä kevyt, mutta erittäin luja korirakenne, IONIQ Hybrid tarjoaa todella vahvan ajoelämyksen mahdollisimman pienellä kulutuksella.

Pienempi kulutus ja vähemmän päästöjä: ECO-DAS

ECO Driving Assistant System (ECO-DAS) -järjestelmä parantaa uuden IONIQ Hybridin erinomaista polttoainetaloudellisuutta ja vähentää sen CO2-päästöjä entisestään. Kun navigointijärjestelmään syötetään uusi määränpää, ennakoiva energianhallintajärjestelmä analysoi reitin ja määrittää topografiatietojen perusteella optimaalisen akku- ja polttomoottorikäytön yhdistelmän reittiä varten. Lisäksi Coasting Guide -energiansäästötoiminto ilmoittaa kuljettajalle paikoista, joissa kannattaa hyödyntää moottorijarrutusta polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi. ECO-DAS-järjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Navigation Pack -varustepakettia.

 


 

Uudistunut muotoilu, huippuluokan polttoainetaloudellisuus sekä edistyneet kuljettajaa avustavat aktiivisen turvallisuuden järjestelmät takaavat, että uusi IONIQ Hybrid on parempi kuin koskaan.

Turvallisuus

Hyundai SmartSense

IONIQ Hybridissä on Hyundain uusin, kuljettajaa avustava huippuluokan aktiivinen SmartSense-turvallisuusteknologia, joka parantaa turvallisuutta ja antaa mielenrauhaa.

Mukautuva vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla (SCC ja S&G)

Mukautuva vakionopeudensäädin lisää turvallisuutta ja tekee ajamisesta rentouttavampaa, kun etäisyys edellä ajavaan autoon säilyy valittuna ja ajonopeutta pienennetään tai suurennetaan liikenneolosuhteiden mukaan. Mukautuva vakionopeudensäädin (SCC, Smart Cruise Control) säilyttää asetetun nopeuden ja etäisyyden pysähdyksen jälkeenkin, kun edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle. Jos pysähdys on ollut riittävän lyhyt, auto lähtee liikkeelle automaattisesti. Jos pysähdys on ollut hiukan pidempi, auto lähtee uudelleen liikkeelle kuljettajan painaessa lyhyesti kaasupoljinta tai aktivoimalla liikkeellelähdön vakionopeussäätimestä. Mukautuva vakionopeudensäädin on vakiovarusteena Style-mallissa.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)

FCA on edistynyt aktiivinen turvallisuustoiminto, joka varoittaa kuljettajaa hätätilanteissa ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Etututkaa ja kamera-antureita käyttävä FCA (Forward Collision-Avoidance Assist with Pedestrian and Cyclist Detection) toimii kolmessa vaiheessa. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi tai vaurioiden minimoimiseksi silloin, kun törmäystä ei voida välttää. Järjestelmä aktivoituu, kun nopeus ylittää 8 km/h ja havaitaan ajoneuvo, jalankulkija tai pyöräilijä.

Kaistallapysymisavustin (LFA)

Uudessa IONIQ Hybrisissä on kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist), joka aktivoituna ollessaan pitää auton ajokaistan keskellä, kun nopeus on 0–150 km/h. Kaistallapysymisavustin on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW).

Kaistallapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja varoittaa kuljettajaa, jos auto on ohjautumassa pois kaistalta.

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW)

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BWC, Blind-spot Collision Warning) valvoo takakulmia tutkan avulla ja sytyttää varoitusvalon ulkopeiliin, jos se havaitsee toisen ajoneuvon. Jos kaistanvaihtotilanteessa havaitaan ajoneuvo, kuuluu äänimerkki kuljettajan laittaessa suuntavilkut päälle. Katvealueen varoitusjärjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös kaistallapysymisavustin (LFA) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW).

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW)

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW) pienentää riskiä törmätä lähestyvään kohteeseen, kun kuljettaja peruuttaa ahtaassa paikassa, jossa on huono näkyvyys. RCCW (Rear Cross-traffic Collision Warning) tarkastaa tutkan avulla alueen auton takana risteävän liikenteen varalta ja varoittaa kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkein. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös kaistallapysymisavustin (LFA) ja katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW).

Älykäs nopeusrajoitusvaroitin (ISLW)

Älykäs nopeusrajoitusvaroitin (ISLW, Intelligent Speed Limit Warning) tunnistaa tien nopeusrajoitusmerkit etukameran ja navigointijärjestelmän avulla ja näyttää nopeusrajoituksen ja ohituskiellot reaaliaikaisesti. Tiedot näytetään sekä navigointijärjestelmän näytössä että mittaristossa.

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot