Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Uusi Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid 

 

Uusi Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid antaa sinulle vaihtoehtoja. Voit ajaa täysin sähköisesti 52 kilometriä, mikä kattaa monen työmatkat ja arkiajot. Lisäksi voit ajaa polttomoottorin avulla lähes keskeytyksettä niin pitkälle kuin ikinä haluat. IONIQ Plug-in on ladattava pistokehybridi, joka joustaa ja tarjoaa parhaan teknologian, jotta mikään ei rajoita ajamistasi. Matka jatkuu. Edistys jatkuu. 

 

 

Tutustu uuteen ladattavaan IONIQ Plug-in -malliin

  • Joustava toimintamatka sähkö- ja polttomoottorin yhteispelillä
  • Näyttäviä uusia muotoiluelementtejä
  • Paljon kuljettajaa avustavaa huipputeknologiaa

 

VARAA KOEAJO

 


 

Esittely

Kahden maailman parhaat puolet. Uudistunut muotoilu sekä edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät ja aktiivisen turvallisuuden järjestelmät takaavat, että uusi IONIQ Plug-In Hybrid on parempi kuin koskaan. Aja pelkällä sähköllä. Kun toimintamatka pelkällä sähköllä päättyy, voit jatkaa ajamista hybridinä bensiinimoottorilla ja kytkeä auton latausasemaan, kun pääset perille.

Virtaviivaista tyyliä

Uuden IONIQ Plug-In Hybridin sulavia linjoja on päivitetty uusilla yksityiskohdilla. Maksimaalista suorituskykyä ja pientä ilmanvastusta silmällä pitäen kehitetty uusi IONIQ  Plug-In Hybrid on yksi markkinoiden aerodynaamisimmista autoista, sen ilmanvastuskerroin on vain 0,24. Ilmanvastus ja päästöt on minimoitu virtaviivaisten muotojen ja innovatiivisen teknologian avulla.

Tilavat ja hienostuneet sisätilat

IONIQ Plug-In Hybridin uudistuneet sisätilat ovat puhdaslinjaiset, tilavat ja täynnä uusia ominaisuuksia. IONIQ Plug-In Hybrid on käytännöllinen 5-paikkainen sedan, joka tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja erinomaiset yhteydet ilman kompromisseja. Sisätiloissa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä muovi- ja luonnonmateriaaleja, kuten orgaanista sokeriruokoa ja vulkaanista kiveä.

Polttoainetta säästävä ja päästöjä pienentävä ECO-DAS

IONIQ Plug-In hybridin erinomaista polttoainetehokkuutta ja alhaisia hiilidioksidipäästöjä tukee ECO Driving Assistant System -järjestelmä (ECO-DAS). Kun navigointijärjestelmään syötetään uusi reitti, tämä ennakoiva energianhallintajärjestelmä analysoi reitin ja määrittää topografiatietojen perusteella optimaalisen akku- ja polttomoottorikäytön yhdistelmän reittiä varten. Coasting Guide -toiminto ilmoittaa kuljettajalle, kun ajotilanne edellyttää hidastamista polttoaineenkulutuksen pienentämiseksi. Järjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Navigation PAck -varustepakettia.

Ylämäen ennakointi

Kun reitillä on odotettavissa ylämäkiä ja akun varaus on alhainen, IONIQ Plug-In Hybrid lisää polttomoottorin toimintaa hienoisesti akun lataamiseksi etukäteen ennen reitin ylämäkiosuutta. Näin varmistetaan, että sähkömoottori voi avustaa ylämäessä, joka optimoi polttoainetehokkuuden.

Alamäen ennakointi

Jos akun varaus on riittävä, IONIQ Plug-In Hybrid minimoi polttoaineenkulutuksen lisäämällä sähkömoottorin tehoa ennen alamäkeen ajamista. Sähköenergia kerätään takaisin alamäessä regeneratiivisella jarrutuksella.

Coasting Guide

Coasting Guide analysoi reittitiedot navigointijärjestelmästä ja ilmoittaa , kun tilanne edellyttää toimia kuljettajalta. Kyseessä voi olla suunnan muuttaminen tai poistuminen moottoritieltä. Mittaristossa näkyvä tunnus ja äänimerkki kertovat kuljettajalle, että hän voi nostaa jalan kaasupolkimelta. Tavoitteena on vähentää polttoaineenkulutusta entisestään.

Tutustu uuteen ladattavaan IONIQ Plug-in -malliin

 

Turvallisuus

Hyundai SmartSense

IONIQ Plug-In Hybridissä on Hyundain uusin, kuljettajaa avustava huippuluokan aktiivinen SmartSense-turvallisuusteknologia, joka parantaa turvallisuutta ja antaa mielenrauhaa.

Älykäs vakionopeudensäädin Stop & Go-toiminnolla (SCC ja S&G)

Älykäs vakionopeudensäädin (SCC, Smart Cruise Control) parantaa turvallisuutta ja tekee ajamisesta rentouttavampaa säilyttämällä asetetun etäisyyden edellä ajavaan autoon ja pienentämällä tai suurentamalla ajonopeutta liikenneolosuhteiden mukaan. Pysähtelevässä liikennevirrassa älykäs vakionopeudensäädin palauttaa asetetun etäisyyden pysähdyksen jälkeen käynnistämällä moottorin uudelleen, kun edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle ja kuljettaja napauttaa kaasupoljinta jalalla (S&G, Stop & Go).

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)

FCA on edistynyt aktiivinen turvallisuustoiminto, joka varoittaa kuljettajaa hätätilanteissa ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Etututkaa ja kamera-antureita käyttävä FCA (Forward Collision-Avoidance Assist with Pedestrian and Cyclist Detection) toimii kolmessa vaiheessa. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi tai vaurioiden minimoimiseksi silloin, kun törmäystä ei voida välttää. Järjestelmä aktivoituu, kun nopeus ylittää 8 km/h ja havaitaan ajoneuvo, jalankulkija tai pyöräilijä.

Kaistallapysymisavustin (LFA)

IONIQ Plug-In Hybridissä on kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist). Aktivoituna ollessaan se pitää auton keskellä ajokaistaa, kun nopeus on 0–150 km/h. Kaistallapysymisavustin on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW).

Kaistallapitoavustin (LKA)

Kaista-avustin (LKA, Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja. Jos auto on ohjautumassa pois kaistalta, järjestelmä varoittaa kuljettajaa ja voi tarvittaessa tehdä korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi takaisin ajolinjalle.

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW) kaistanvaihtoavustimella

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW, Blind-spot Collision Warning) valvoo takakulmia tutkan avulla ja sytyttää varoitusvalon ulkopeiliin, jos se havaitsee toisen ajoneuvon. Jos kaistanvaihtotilanteessa havaitaan ajoneuvo, kuuluu äänimerkki kuljettajan laittaessa suuntavilkut päälle. Katvealueen varoitusjärjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös kaistallapysymisavustin (LFA) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW).

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW)

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW, Rear Cross-traffic Collision Warning) pienentää riskiä törmätä lähestyvään kohteeseen, kun kuljettaja peruuttaa paikassa, jossa on huono näkyvyys. RCCW tarkastaa tutkan avulla 180 asteen alueen auton takana risteävän liikenteen varalta ja varoittaa kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkein. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös kaistallapysymisavustin (LFA) ja katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW).

Älykäs nopeusrajoitusvaroitin (ISLW)

Älykäs nopeusrajoitusvaroitin (ISLW, Intelligent Speed Limit Warning) tunnistaa tien nopeusrajoitusmerkit etukameran ja navigointijärjestelmän avulla ja näyttää nopeusrajoituksen ja ohituskiellot reaaliaikaisesti. Tiedot näytetään sekä navigointijärjestelmän näytössä että mittaristossa.

8 vuoden litiumionipolymeeriakun takuu

Lisäksi IONIQ Plug-In Hybridin tehokkaan litiumionipolymeeriakun takuu* on kahdeksan vuotta tai 160 000 kilometriä riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin.

Uusi Hyundai IONIQ Plug-in alkaen 29 990 €

 
 

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot