Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Kona Electric täyssähkö

Hyundai Kona Electric täyssähkö

Hyundai Kona Electric täyssähkö 

Toimintamatka jopa 660 km

Suosittua KONA Electric -täyssähköautoa on tuotettu jo yli 100 000 kappaletta. KONA Electric on monipuolinen sähköauto, siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin monikäyttöiset sisätilat ja uusi näyttävä muotoilu.

KONA Electric on saatavana 39 kWh (136 hv) ja 64 kWh (204 hv) akustolla. Uusi Kona Electric -mallistomme valmistetaan Tšekin tehtaallamme, minkä ansiosta voimme tarjota nyt autoja aiempaa lyhyemmällä toimitusajalla.

 

Katso KONA Electric hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Katso video: Ensimmäiset Hyundai Kona Electric -mallit saapuivat Suomeen!

 

Pitkä toimintamatka

64 kWh:n akkuversiolla toimintamatka yhdellä latauksella on peräti 484 km (yhdistetty) 660 km (kaupunki). Pienemmällä 39 kWh:n akkuversiolla 305 km (yhdistetty) ja 484 km (kaupunki).

Vetokoukkumahdollisuus

KONA Electric 64 kWh -versioon saa vetokoukun. Vetomassa on vain 300 kg, joten tämä varuste on tarkoitettu ensisijaisesti vetokoukkuun asennettavaa polkupyörätelinettä varten tai hyvin kevyen peräkärryn vetämiseen.

Kattokuorma 80 kg

KONA Electricin kattokaiteet korostavat kattolinjan virtaviivaista profiilia ja kantavat 80 kg painon, joten monenlaiset urheilu- ja harrastevälineet kulkevat kätevästi mukana kattotelineen päällä.

Paremman turvallisuuden puolesta

Uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa edistykselliset Hyundai SmartSense -turvallisuusjärjestelmät, jotka avustavat kuljettajaa ja lupaavat mielenrauhaa liikenteeseen.

Mikä on sähköauto?

Täyssähköautot, kuten KONA Electric, eivät käytä niin sanottuja palavia polttoaineita, ja niillä ajaminen on päästötöntä. Sähköauto on hiljainen matkakumppani ‒ ajomelu vähenee, joten autoilu on miellyttävää. Kalliiden huoltojen tarve pienenee, koska sähköautoissa ei ole myöskään kytkintä eikä vaihteistoa. Sähköautot kiihtyvät nopeasti, esimerkiksi KONA Electricin 395 Nm vääntömomentin ansiosta. Portaaton kiihtyvyys tekee sähköautolla ajamisesta sujuvaa ja helppoa.

 


 

KONA – sellaisena kuin sen haluat

Sähköisen version lisäksi uusi Hyundai KONA on saatavilla myös bensiini- ja hybridivaihtoehtoina. Sporttisempaan makuun tarjoamme myöhemmin kuluvan vuoden aikana myös N:llä maustetun KONAn ‒ ensimmäistä kertaa.

Tilava ja monipuolinen

Tilava ja monipuolinen KONA Electric ei tee kompromisseja. Istu alas ja rentoudu, tässä autossa on tilaa jopa viidelle aikuiselle. Kona Electricissä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, mukavuuteen ja korkealaatuisiin materiaaleihin hienostuneen tunnelman ja laatuvaikutelman luomiseksi.

 


 

Hyundai KONA Electric sisusta

Digitaalinen mittaristo

Teräväpiirtoinen 10,25 tuuman täysin digitaalinen mittaristo

Uusi Kona Electric tarjoaa myös auton sisätiloissa aiempaa edistyksellisemmän kokemuksen. Teräväpiirtoinen uusi täysin digitaalinen 10,25 tuuman mittaristo näyttää tärkeät ajo-tiedot siten, että kuljettaja ne parhaiten näkee: keskellä edessä. Mittariston oikealla puolella näytetään tiedot sähköisestä voimansiirrosta, kuten akun varaustason ja energiankulutuksesta. Mittaristosta on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä, kuinka oma ajotyyli vaikuttaa toimintamatkaan.

Vaihteiden valinta helposti sormenpäillä

Vaihteiden vaihtaminen ajoasennosta vapaalle tai peruutusvaihteelle tapahtuu ergonomisesti keskikonsoliin sijoitetuilla neljällä valintapainikkeella. Myös sähköinen käsijarru on kätevästi keskikonsolissa. Vaihderatkaisu mahdollistaa Kona Electric -malliin lisää säilytystilaa keskikonsolin alle.

Reilusti tilaa

KONA Electric on suunniteltu täyttämään kaikki aktiivisen elämän tilavaatimukset – matkustajien väljien tilojen lisäksi tavaratila vetää mukavat 332 litraa matkatavaroita. Taittamalla takaistuimet alas tilaa saadaan käyttöön peräti 1 114 litraa.

 


 

Hyundai KONA Electric lataaminen

Lataaminen

KONA Electricin akun lataaminen on helppoa. Lataukseen on mahdollista käyttää erilaisia latausjärjestelmiä ja -liittimiä käytettävissä olevan kotilatauspisteen tai julkisen latausaseman tyypin mukaan.

Uudistuksena edelliseen malliin verrattuna kolmevaihelataus (AC) on nyt vakiovarusteena sekä Comfort- että Style-malleissa ja myös 39,2 kWh -akkuversiossa. Fresh-varustetasossa vakiovarusteena on yksivaihelataus, lisävarusteena kolmevaihelataus on mahdollista saada myös Fresh-malliin.

Kolmevaihelatauksen etuja

  • Mahdollistaa nopeamman 10,5 kW:n Type 2 -lataamisen
  • Sulakevaatimus kotilatauslaitteissa pienenee: jo 3 x 16 A:n sulakkeilla saavutetaan 10,5 kW:n latausteho eli kotilatauksessa etu on merkittävä
  • Huomioi, että kolmevaihelatauksen hyödyntämiseksi käytettävän latausjohdon tulee olla kolmevaihelatausjohto. Kona Electriciin soveltuvat latausjohdot saat kilpailukykyiseen hintaan omalta jälleenmyyjältäsi. Kolmevaihelataus ei ole hyödynnettävissä seinäpistorasiasta (suko) ladattaessa.

Latausajat

Sähköauton latausnopeuteen vaikuttavia tekijöitä ovat latausaseman teho, akuston lämpötila ja ulkolämpötila ja akuston varaustila. Akun latausnopeus vaihtelee latauksen aikana.

Julkiselle latausasemalle ajettaessa on suositeltavaa asettaa kohde navigaattoriin, jolloin Kona Electric alkaa automaattisesti lämmittää akkua lataamiseen suotuisaan lämpötilaan

 

VARAA KOEAJO

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot