Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai KONA EV ja IONIQ EV - Triplaa etusi

Hyundai KONA EV ja IONIQ EV - Triplaa etusi

Hyundai KONA EV ja IONIQ EV - Triplaa etusi

Etusi 6000 €.

Nyt kannattaa toimia! Hyundai triplasi juuri hankintatuen! Voit hyödyntää etuuden Hyundain sähköautoihin: Ioniq EV- ja KONA EV -malleihin. Hyödynnä myös edullinen rahoitustarjous!

Etusi:

 • 3 x 2000 € = 6000 €
 • Korko 0 % + kulut*

Etu voimassa erään autoja 31.10.2021 saakka. Muistathan, että valtion sähköauton hankintatuki vain yksityishenkilöille.

 


 

 

Hyundai Ioniq EV

IONIQ EV

Nyt kannattaa toimia! IONIQ Electric Style -täyssähköautossa on mittavat vakiovarusteet, kiitettävä ajomukavuus, nollapäästöt, pieni sähkönkulutus ja riittävä toimintamatka. Pääset yhdellä latauksella 311–412 km (WLTP-mittaustapa). Matka jatkuu. Edistys jatkuu.

 

Suunniteltu kauniiksi – tehty taloudelliseksi

Uuden IONIQ Electricin tyylikkään virtaviivaiset linjat on suunniteltu energiataloudellisuutta silmällä pitäen. IONIQ Electric on yksi markkinoiden aerodynaamisimmista autoista, sen ilmanvastuskerroin on vain 0,25. Alumiinin ja suurlujuusteräksen innovatiivisen hyödyntämisen ansiosta auton kori on äärimmäisen turvallinen, mutta todella kevyt.

Uudistunut ulkonäkö

Umpinainen etumaski korostaa uuden IONIQ Electricin sähköauton identiteettiä. Maskiin sijoitetut ilmaläpät avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti optimoiden aerodynamiikkaa ja lämmönhallintaa.

Uudet kaksois-led-ajovalot tuovat lisätyyliä ja näkyvyyttä. Uudet valot parantavat turvallisuutta lisäämällä näkyvyyttä pimeällä ja antavat auton keulalle aiempaa modernimman ilmeen. Uuden IONIQ Electricin valokuvio on todella näyttävä uusien led-ajovalojen ja led-päiväajovalojen ansiosta. Kaksois-led-ajovalot ovat vakiovaruste Style-mallissa, ja saatavana lisävarusteena Comfort-malliin. Aerodynamiikkaa parantavat päiväajovalojen viereen sijoitetut antrasiitin sävyiset ilmanohjaimet, jotka optimoivat pyöräkoteloiden yli ja auton sivuille suuntautuvan ilmavirtauksen.

Tilavat ja hienostuneet sisätilat

Uuden IONIQ Electricin uudistuneet sisätilat ovat puhdaslinjaiset, tilavat ja täynnä uusia ominaisuuksia. IONIQ on käytännöllinen 5-paikkainen ja viisiovinen malli, joka tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja erinomaiset tilat ilman kompromisseja. Sisätiloissa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä muovi- ja luonnonmateriaaleja.

 

 
 

 


 

Hyundai Kona EV

KONA EV

Suosittu KONA Electric on nyt entistäkin parempi. Sen toimintamatka on peräti 484 km (yhdistetty) tai 660 km (kaupunki). Lisäksi KONA Electric 64 kWh -versioon saa vetokoukun polkupyörätelinettä varten tai kevyen kuorman vetämiseen.

Sähköä teille

Suosittua KONA Electric -täyssähköautoa on tuotettu jo yli 100 000 kappaletta. KONA Electric on aidosti monikäyttöinen sähköauto, joka tarjoaa nautittavan ajoelämyksen. Siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin näyttävä muotoilu ja avarat sisätilat – ilman kompromisseja. KONA Electric on saatavana 39 kWh (136 hv) ja 64 kWh (204 hv) akustolla.

Uudet toimintamatkat

Yksi Hyundai KONA Electric -täyssähköauton menestystekijöistä on sen pitkä toimintamatka. Nyt KONA Electricin valmistajan asentama rengastus on määritelty uudelleen, ja mallin toimintamatka kasvaa entisestään 8 prosentilla.

 • Isommalla 64 kWh:n akkuversiolla toimintamatka yhdellä latauksella on jatkossa peräti 484 km (yhdistetty) 660 km (kaupunki)
 • Pienemmällä 39 kWh:n akkuversiolla 305 km (yhdistetty) ja 484 km (kaupunki)

 

Uusi pidempi toimintamatka tekee Hyundai KONA Electricistä aiempaakin paremman vaihtoehdon myös niille kuljettajille, joiden päivittäiset ajomatkat ovat pitkiä. Ensimmäiset pidemmän toimintamatkan autot ovat jo saapuneet Suomeen.

 
 
 

Rahoitusesimerkki:

 • auton hinta 35 990 €
 • vaihtoauto/käsiraha 0 €
 • rahoitettava osuus 36 180 € (sis. perustamiskulun 190 €)
 • sopimusaika 72 kk,
 • käsittelymaksu 9 €/erä
 • korko 0 %
 • kk-erä 395 €
 • viimeinen suurempi erä 8 777,96 €
 • todellinen vuosikorko 0,6 %
 • luottokustannukset 838 €
 • luotto ja luottokustannukset yht. 36 828 €
 • maksimi luoton määrä 60 000 €.

Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa määräerään autoja 31.10.2020 saakka, ei yhdistettävissä muihin etuihin.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot