Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Kona - ole rohkeasti erilainen - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai Kona - ole rohkeasti erilainen

Hyundai KONA

Hyundai Kona

Siirtyminen seuraavalle tasolle

Korko 1 %  ilman muita kuluja koko Hyundai-mallistoon*

Erään malleja talvirenkaat 299 €**

 

Uusi Hyundai KONA on jokaiselta kantilta katsottuna ilmeikäs ‒ se vie edeltävästä mallista tutut, palkitut veistetyt linjat nyt uudelle tasolle. Uuden ulkoasun lisäksi KONA on varustettu uusimmalla älykkäällä tekniikalla, kuten huippuluokan liitettävyys- ja turvaominaisuuksilla.

Katso Hyundai Kona hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 
**Rengasetu on voimassa 28.2.2022 saakka i10, i20, i30, KONA, KONA Hybrid ja BAYON -malleihin. Rengasetu ei ole voimassa N-, IONIQ 5, KONA Electric, TUCSON tai SANTA FE –malleihin.

 

Tutustu Hyundai KONA hinnastoon ja lisätietoihin.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Suorituskyky sinun tarpeisiisi

Uusi Kona tarjoaa kattavan voimalinjavalikoiman lisäksi parannuksia jousitukseen ja ajettavuuteen. Luvassa siis vieläkin tasaisempaa ajoa ja parempaa tien hallintaa. 

 

Palkittu Hyundai KONA

 • Viisi tähteä Green NCAP -testissä 2020
 • TOPGear Electric Awards 2020
 • Automotive INNOVATION Awards 2019: KONA Electricille kunniamaininta tärkeänä innoittajana
 • Pohjois-Amerikan vuoden auto: North American Utility Vehicle 2019
 • ABC-sanomalehti: Best Car of The Year 2019, Espanja
 • Tekniikan Maailman sähköautojen talvitestin voitto 2019
 • IL Vuoden Sähköauto Suomessa 2019
 • The Greenest Car, Sveitsi: Swiss Car of the Year Awards 2019
 • Kansainvälinen muotoilupalkinto: International Design Excellence Awards (IDEA) 2018
 • Tuulilasi: Vuoden sähköauto Suomessa 2018
 • Auto Express New Car Awards 2018
 • Red Dot Award 2018
 • Car of the Year 2018, Next Green Car Award 2018, Iso-Britannia
 • iF design Award 2018

 


 

Uutta tyylikkyyttä

Rohkeat, edistykselliset muotoilupäivitykset antavat uudelle KONAlle virtaviivaisemman ilmeen säilyttäen sen vahvan SUV-luonteen ja ainutlaatuisen tyylin. Saataville tulee myös uusi KONA N Line.

Uusimmat tekniset innovaatiot

KONA tarjoaa aktiiviseen elämäntapaan kiitettävän kattauksen älyteknologiaa: monipuoliset voimansiirtovaihtoehdot ja huippuluokan liitettävyys- ja mukavuusominaisuudet.

Pienemmät päästöt, parempi polttoainetehokkuus

Valittavana ovat nyt ensimmäistä kertaa uudet 48 voltin kevyethybridimoottorit, jotka auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja pihistämään polttoainetta. Mallistoon on tulossa myös uusi Hyundai KONA Hybridi!

 


 

Ole rohkeasti erilainen.

Parasta on, kun pääsee itse valitsemaan ja vaikuttamaan, kulkemaan omia teitään. Se on myös Konan henki, moderni ja yksilöllinen. Vaikuttava yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja huipputeknologiaa. Tutustu Hyundai Konan maailmaan ja tee omat valintasi. Myös värien ja varusteiden suhteen, Konan varustetasot ovat Fresh, Comfort ja Style. 

 

Muotoilu

Hyundai Konan erottuva ja yksilöllisen itsevarma ulkomuoto erottaa sen joukosta. Konan muhkeat pinnat luovat kontrastin lokasuojan mustaan kehykseen ja korostavat rohkeaa SUV-muotoilua ja vahvaa asennetta. Musta takaspoileri edistää aerodynamiikkaa. Lisäjarruvalo erottuu helposti kokrealta takaspoilerista.

Veistokselliset linjat ja tyylikkäät muodot tekevät Konasta ilmeikkään kaikista kulmista katsottuna. Konan musta katto ja ulkopeilit antavat mahdollisuuden värittää Kona omaan tyyliisi sopiviksi. Ole rohkeasti erilainen.

 


 

Lyhyesti

 • Se loistaa. Joskus on hyvä kääntyä uuteen suuntaan, kuten Hyundai teki uuden Konan kanssa. Keulassa kahteen tasoon sijoitetut ajovaloryhmä ja LED-päiväajovalot muodostavat Konalle helposti tunnistettavan ilmeen.
 • Dynamiikka. Hyundai Konan 130 kW / 177 hv:n 1,6-litrainen turboahdettu moottori kiihtyy nollasta sataan alle kahdeksassa sekunnissa. Konan 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto ja neliveto antavat voimaa ja tasapainoa selvitä helposti kaupungin kaduilla, maanteillä ja epätasaisemmallakin mökkitiellä.
 • Teknologia. Konassa käytössäsi on saumattomat liitettävyysominaisuudet ja innovatiivinen teknologia, esimerkiksi Hyundain uusi heijastusnäyttö. Ja Krellin premium-luokan äänentoistojärjestelmä tarjoaa upean äänentoiston.
 • Heijastusnäyttö. Konan uudelta läpinäkyvältä heijastusnäytöltä voit turvallisesti lukea mm. nopeuden, navigoinnin ohjeita ja seurata turvajärjestelmien toimintaa. Näyttö nousee suoraan näkökenttään napin painalluksella.
 • Liitettävyys. Uusi Hyundai Kona tarjoaa nykyelämän vaatimat liitettävyystoiminnot yhteydenpitoa helpottamaan. Kahdeksan tuuman kosketusnäyttö on tietokeskus, jonka kautta yhteydet ovat helposti käytettävissä. Pidä yhteyttä. Konassa on Apple CarPlay ja Android Auto -valmiudet.

 

 

Sinun valintasi. Sinun autosi.

Sovita Hyundai Kona persoonalliseen tyyliisi. Suunnittele Color pickerillä oma Kona-versiosi: valitse rohkeasti ulkoväriksi vaikka raikas vihreä (Acid Yellow) tai kirkas oranssi (Tangerine Comet). Uskalla erottua. Kun valitset Style-varustellun Konan, voit valita myös mustan katon ja ulkopeilit sekä sisätilaan omaan tyyliisi sopivan värin. Kuvissa on lisävarusteena saatava istuimien nahkaverhoilu.

 

Sinun kuvasi. Sinun autosi.

Itsevarma ja ainutlaatuinen Kona näyttää suuntaa. Täysin uusi Kona on suunniteltu herättämään huomiota ja nostamaan pulssia. Katse kiinnittyy rohkeaan ulkoasuun, muhkeisiin muotoihin, tyylikkäisiin LED-valoihin ja yksityiskohtiin, jotka korostavat Hyundain SUV-mallien DNA:ta.

 

Lyhyesti

 • Säleikkö. Hyundain tunnus Cascading-säleikkö ja kaksiosaisen valoryhmän muotoilu yhdistyvät Konassa vahvaksi ilmeeksi.
 • Valot. Kaksitasoisen valoryhmän muotoilu LED-ajo- ja päiväajovaloineen luo Konalle helposti tunnistettavan ilmeen.
 • Kevytmetallivanteet. Uuden Hyundai Konan Style-varusteluun kuuluu 18-tuumaiset kevytmetallivanteet. Nelivetoisen 1,6-litraisen Konan Comfort-varusteluun kuuluu 17-tuumaiset kevytmetallivanteet. 1,0-litraisen Konan Comfort-varusteluun kuuluu 16-tuumaiset kevytmetallivanteet.
 • Peilit. Konan lämmitettäviin, sähkösäätöisiin peileihin on integroitu suuntavilkut.
 • Koristelistat. Hopeanväriset tehosteraidat lisäävät tyylikkyyttä ja maasturimaista särmää.
 • LED-takavalot. Tyylikäs LED-takavaloyksikkö, suuntavilkut ja peruutusvalo on yhdistetty suojalistaverhoukseen.
 • Takaspoileri. Hyundai Konan aerodynaamiseen takaspoileriin on sijoitettu myös LED-lisäjarruvalo.

 


 

 

Sellaisena kuin haluat

Erityistä huomiota ovat saaneet myös täysin uuden Konan yksityiskohdat. Hienostuntu tunnelma ja mukavuus on luotu laadukkailla materiaaleilla. Style-varustellun Konan siätiloihin saat persoonallista tyyliäsi, kun valitset nahkaverhoillut istuimet ja meiluisimman neljästä tehosteväristä. Kaikkiin värivaihtoehtoihin on yhdistetty musta katto ja istuinverhoilu.

Uuden Hyundai Konan vakiovarusteluun kuuluu istuimien kangasverhoilu sekä Comfort- että Style-varustetasolla. Konan Style-varusteluun voit valita istuinen nahka-kangasverhoilun ja tehosteväriksi joko limen vihreän tai punaisen.

 • Kirkas oranssi. Oranssinväriset tehosteet ilmansuuttimien, vaihteenvalitsimen ja moottorin käynnistysnapin ympärillä, tikkaukset istuimissa ja ohjauspyörässä. Uuden Hyundai Konan Style-varustelu ja nahkaverhoillut istuimet.
 • Raikas limen vihreä. Kun valitset Konaasi limen vihreän korostevärin, saat myös vihreät turvavyöt, kiiltävän mustat ovenkahvat ja ohjauspyörän puolat. Style-varustelu ja nahka-kangasverhoillut tai kokonaan nahkaverhoillut istuimet.
 • Tulipunainen. Kun valitset Konaasi punaisen korostevärin, saat myös punaiset turvavyöt, kiiltävän mustat ovenkahvat ja phjauspyörän puolat. Style-varustelu ja nahka-kangasverhoillut tai kokonaan nahkaverhoillut istuimet.
 • Klassisen harmaa. Harmaa väri Konan sisätiloissa ja kattaa myös mattaharmaat reunukset ilmansuuttimien, vaihteenvalitsimen ja moottorin käynnistysnapin ympärillä sekä tikkaukset ohjauspyörässä ja istuimissa.

 


 

 

Sen voima kulkee kanssasi

Kona, kuten haluat. Voimaa, huvia, tehoa. Tee valintasi kahden tehokkaan turboahdetun beniisinimoottorin välillä: nelivetoinen, 1,6-litrainen, 7-vaihtseilla kaksoiskytkinvaihteistolla varustettu (130 kW / 177 hv) tai etuvetoinen, 1-litrainen (88 kW / 120 hv), johon on yhdistetty 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Vuonna 2018 valikoimaan tulee 1,6 CRDi-dieselmoottori.

1,0 T-GDI bensiini

88 kW (120 hv) / 6000 k/min. 172 Nm / 1500-4000 k/min. EU-yhd. kulutus 5,2 l/100 km. CO2-päästö 117 g/km.

Taloudellista ajoa arvostavan valinta on kolmesylinterinen, 1-litrainen T-GDI-bensiiniturbo, jonka suurin teho on 120 hv (88 kW) ja suurin vääntömomentti 175 Nm. Elektronisella hukkaportin säätimellä varustettu ahdin parantaa polttoainetaloutta pienentämällä pumppaushäviöitä ja tehostamalla kaasun vastetta ja vääntöä alakierroksilla. GDI-ruiskutussuuttimen avautumispaine on säädetty keskimääräistä korkeammaksi 200 bariin. Korkea paine takaa puhtaan palamisprosessin ja vähentää sekä kulutusta että päästöjä. Moottori on saatavana etupyörävedon ja 6-vaihteisen manuaalivaihteiston kanssa.

1,6 T-GDI bensiini

130 kW (177 hv) / 5500 k/min. 265 Nm / 1500 - 4000 k/min. EU-yhd. kulutus 6,7 l/100 km. CO2-päästö g/km 153 g/km.

Konan suorituskykyinen 1,6-litrainen turboahdettu bensiinimoottori kiihtyy nollasta sataan alle kahdeksan sekunnin. Hyundain kehittämä, nelisylinterinen 1,6 T-GDI tuottaa tehoa 130 kW (177 hv) ja vääntöä 265 Nm. Voimakas ja tasapainoinen moottori selvittää helposti niin kaupunkiliikenteen kuin maantietaipaleetkin. Mootorin parina on neliveto ja 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto, kolme ajoasetusta: Eco, Comfort ja Sport.

 

 • 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Uuden Hyundai Konan manuaalivaihteisto on kuusiportainen ja se on yhdistetty 1,0-litraiseen turbomoottoriin ja optimoitu polttoainetehokkaaksi.
 • 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti. 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää polttoainetalouden, käsinvaihtamisen nautinnon ja automaattivaihteiston mukavuuden.

 

Sen ote pitää

Ylitä rajasi ja tutki rohkeasti ulkomaailmaa. Valitse Kona, jossa on automaattisesti tarpeen mukaan kytkeytyvä neliveto. Se parantaa käsiteltävyyttä ja tekee liukkailla pinnoilla ja pomppuisilla teillä ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Advanced Traction Cornering Control, kehittynyt luistinoestojäjrestelmä parntaa ketteryyttä ja vakautta jakamalla vääntöä kaarteissa kiihdytettäessä. Ja sehän tarkoittaa jännittävää ajodynamiikkaa - kyse ei ole vain perille pääsystä vaan mukavasta matkanteosta. Nelivetoisessa Konassa on 1,6-litrainen turbomoottori ja 7-vaihteine kaksoiskytkinautomaativaihteisto.

 


 

 

Hyundai SmartSense

Kona on varustettu Hyundain uusimmalla SmartSense -turvateknologialla, huippuluokan aktiivisilla turvajärjestelmillä, törmäyksiä estävästä automaattisesta hätäjarrutuksesta kuolleen kulman tunnistukseen. Kona tarkkailee ympärstiöään ja varoittaa vaaratilanteista estääkseen vahinkoja, antaakseen suojaa ja mielenrauhaa. Kona on fiksusti turvallinen, lukuisat epujärjestelmät näkevät, ajattelevat ja reagoivat apunasi, jotta voit rennosti nauttia ajamisesta.

 • Automaattinen hätäjarrustusjärjestelmä (FCA). Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitsessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittan törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitsessaan toisen ajoneuvon auton edessä.
 • Kaistapitoavustin (LKA). Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.
 • Kaukovaloautomatiikka (HBA). Kaukovaloautomatiikka (High Beam Assist) havaitsee sekä vastaantulevat että samalla kaistalla edessä ajavat ja vaihtaa automaattisesti kaukovaloista lähivaloon tarpeen mukaan.
 • Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW). Takapuskuriin sijoitetut tukat tunnistavat katvealueella (Blind Spot Collision Warning) lähestyvän ajoneuvon ja sytyttävät varoitusvalon ulkopeiliin. Äänimerkki kuuluu, jos sivuvilkku laitetaan päälle ja kuolleessa kulmassa lähestyy ajoneuvo.

 

Jäykkä turvakori

Hyundai on ainoa autovalmistaja, joka tuottaa autotuotannossaan tarvitsemansa teräksen omassa tehtaassaan. Suurlujuusteräksestä kuumapuristusmenetelmällä valmistettu luja ja kevyt kori on osa Konan passiivista turvajärjestelmää. Korin rakenne vaimentaa tehokkaasti törmäysenergiaa, jakaa sen eri suuntiin ja minimoi matkustajiin kohdistuvat iskuvoimat.

Kuusi turvatyynyä

Konan matkustamoa suoijaa yhteensä kuuis turvatyyniä, kaksi edessä, kaksi sivuilla ja kaksi turvaverhoa auton melommilla puolilla ja kummallakin istuinrivillä, kuljettajalle ja matkustajille.

 


 

 

Se näyttää sinulle

Uudessa Konassa on mondernit yhteysominiasuudet ja edistyksellistä teknologiaa, kuten heijastusnäyttö, älypuhelimen langaton lataus ja kelluva kosketusnäyttö.

 • Heijastusnäyttö. Heijastusnäytössä on huippuluokan valovima, jonka ansisota voit helposti lukea näytölle heijastettavia tietoja. 8-tuumainen näyttö nousee napin painalluksella suoraan näkökenttään.
 • 7" kosketusnäyttö. 7-tuumaisen kosketusnäytön kautta käytössäsi ovat navigointi-, media- ja verkkoyhteystoiminnot: Apple CarPlay- ja Android Auto -valmiudet, LIVE-palvelut.
 • Langaton lataus. Hyundai Konassa on Qi-yhteensopiville puhelimille johdoton latausmahdollisuus. Latauspaikka on keskikonsolissa. Muiden puhelinten lataukseen tarvitaan erillinen sovitin.
 • Digitaalinen infonäyttö. Hyvin sijoitettu ja helppo lukea, 4,2 tuuman LCD-näyttö kertoo tietoja ajon aikana, mm. aktiivisten turvavarusteiden toiminnot, polttoaineen kulutuksen ulkolämpötilan.

 

Se kuljettaa

Täysin uusi Hyundai Kona on suunniteltu sopeutumaan aktiivisen elämäsi muuttuviin tilanteisiin. Runsaasti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille - tavaratilaa on 361 litraa. Ja kun ajomatkoillasi tutkit mielenkiintosi kohteita, täysin uusi Kona tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja innovatiivista tekniikkaa, Krellin järjestelmä tuottaa huippuluokan äänentoiston.

Monipuolisen Hyundai Konan jalka-, olkapään ja pään tilat ovat parhaimpia luokassaan. Laajasti avautuvan takaluukun ja matalan kuomrauskynnyksen ansiosta tavaratilan lastaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Tässä Hyundain kompaktissa SUV-mallissa on erinomaiset tavaratilat, joita on myös helppo muunnella: voit taittaa takaistuimen selkänojan helposti suhteessa 60:40 ja saat kätevän 1143 litran tavaratilan.

 

VARAA KOEAJO

 

*Rahoitusesimerkki: auton hinta 49 319,40 €, vaihtoauto/käsiraha 8 165,40 € €, rahoitettava osuus yht. 41 154,00 € (perustamiskulun 0 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 1 %, kk-erä 395 €, viimeinen suurempi erä 14 795,82 €. Todellinen vuosikorko 1 %. Luottokustannukset yht. 1 685,74 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 51 005,14 €, maksimi luoton määrä 60 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja 28.2.2022 saakka, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. **Ei koske Kona EV -mallia.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot