Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai SmartDrive - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai SmartDrive

Hyundai SmartDrive

Hyundai SmartDrive Autovakuutus nyt vain 39 €/kk*

Hyundai SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta, vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.

 

Tutustumistarjouksena tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut hintaan 39 €/kk*

Ensimmäisen vuoden jälkeen Hyundai SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja auton mukaan. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös kuljettajille, jotka ovat jo saavuttaneet korkean bonustason.

 

Nyt SmartDrive Maksuturva kaupan päälle

Tarjoamme nyt Autovakuutukseen veloituksetta myös SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 €:n kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta.

 

Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin: SmartDrive Autovakuutus.

 

Koko Hyundai-mallistoon 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

*Tarjous on voimassa toistaiseksi yksityishenkilöille uuden henkilöauton hankinnan yhteydessä ensimmäisen 12 kk ajan, jonka jälkeen vakuutus jatkuu asiakkaan kanssa sovitun yksilöllisen hinnan mukaan. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive-sopimuksen omaan vakuutukseensa ilman rajoituksia.

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot