Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Tucson -erikoismalli - neliveto automaatti erikoishinnoin! - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai Tucson -erikoismalli - neliveto automaatti erikoishinnoin!

Uudistunut Hyundai Tucson

Ensiesittelyssä nelivetoiset Comfort Limited automaattivaihteiset erikoismallit, hinnat alk. 37 590 €

Nelivetoiset automaattivaihteistolla varustetut Comfort Limited -erikoismallit on saatavilla kahdella eri moottorilla. Suorituskyvystä pitää huolen tehokas 177 hv bensiinimoottori ja taloudellisuutta arvostaville on mallistoon tuotu täysin uusi, tiukimmatkin päästönormit täyttävä 1.6-litrainen Smart Stream dieselmoottori, jonka vahva vääntö yhdistettynä 7-portaiseen automaattivaihteistoon tarjoaa mukavan hiljaisen ajokokemuksen.

Uudistuneessa Tucsonissa nyt vakiona moderni 7” värikosketusnäytöllä varustettu Android Auto ja Apple CarPlay -tuella varustettu tieto- ja viihdejärjestelmä, uusittu korkeatasoinen äänentoistojärjestelmä ja entistä laadukkaampi sisustus. Uudet lisävarusteet kuten kirkkaat kaksois-led ajovalot, älykäs avaimeton Smart Key -järjestelmä tai edistykselliset turvajärjestelmät kuten kaukovaloautomatiikka ja kaistallapitoavustin tekevät ajamisesta entistä vaivattomampaa ja turvallisempaa.

 

Katso video: Hyundai Tucson

 

Euroopan myydyin Hyundai nyt myös meillä!

Maailmanlaajuisesti tärkeä Hyundai Tucson on lanseerauksestaan, vuodesta 2015, lähtien ollut Euroopan myydyin Hyundai-malli. Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistykselliset turvallisuus- ja mukavuusvarusteet, jotka palvelevat tämän päivän autoilijan tarpeita.

Hyödynnä yhteensä jopa 3 000 € etusi!

Erikoishinnoiteltuja Tucson-malleja rajattu erä. Kuvan autot erikoisvarustein. Etu on voimassa vain erään autoja niin kauan kuin autoja riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä koske tehdastilauksia. Kuvien autot erikoisvarustein. Hinnat sisältävät 600 € toimituskulut.

Erikoishinnoitellut Tucson 4WD Limited -mallit:

Tucson 1.6 T-GDI (177 hv) 4WD 7-DCT-automaatti bensiiniturbomoottorilla

EU-yhd. kulutus 7,5 l/100 km, CO2 194 g/km (uusi mittaustapa).

Tarjous sisältää talvipaketin 0 €.

Alk. 37 590 € (sis toimituskulut)

Tucson 1.6 CRDi (136 hv) 4WD 7-DCT-automaatti Smart Stream dieselmoottorilla

EU-yhd. kulutus 6,4 l/100 km, CO2 167 g/km (uusi mittaustapa).

Tarjous sisältää talvipaketin 0 €.

Alk. 37 590 € (sis. toimituskulut)

 

Hinta sisältää ainutlaatuisen 7 vuoden takuun ilman kilometrirajaa. 7 vuoden takuu myönnetään 1.9.2018 jälkeen Suomessa käyttöön otettuihin uusiin vuosimallin 2019 Hyundai-autoihin.