Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Tucson Plug-In ja Santa FE Plug-In mallin ostajalle jopa vuoden sähköt 0 € - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai Tucson Plug-In ja Santa FE Plug-In mallin ostajalle jopa vuoden sähköt 0 €

Hyundai Tucson Plug-In ja Santa FE Plug-In mallin ostajalle jopa vuoden sähköt 0 €

Hyundai Tucson Plug-In ja Santa FE Plug-In mallin ostajalle jopa vuoden sähköt 0 €

Nyt ennakko tilaajan etuna jopa vuoden sähköt Charge myHyundai -palvelun kautta veloituksetta – käytössäsi on yli 2 000 latauspistettä.

Valitse nelivetoinen ja tehokas TUCSON Plug-in Hybrid tai SANTA FE Plug-in Hybrid saat ennakkotilaajan etuna jopa vuoden sähköt Charge myHyundai -palvelun kautta veloituksetta – käytössäsi on yli 2 000 latauspistettä. Lisäksi voit yhdistää 1 % koron ilman muita kuluja kampajaan.

*Latausetu: tarjoamme jopa vuoden sähköt uuden lataushybridin ostajille. 500 € latausetu perustuu keskimääräiseen 14 000 km ajosuoritteeseen sekä Autoalan tiedotuskeskuksen teettämään tutkimukseen ladattavien hybridien käyttötavoista. 500 € latausetu on käytettävissä Charge myHyundai -palvelun kautta lataamiseen. Lataus­edun saa auton luovutuksen yhteydessä ja on käytettävissä 31.3.2024 saakka. Latausetu voimassa 31.10.2022 saakka uusiin asiakastilauksiin. Ei voi yhdistää muihin etuihin. (Etu ei voimassa Hyundai Tucson Black malliin)

 

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

 

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Hyundai Tucson Plug-In

Hyundai Tucson Plug-In

 

Tucson on enemmän kuin kehitysversio edellisestä mallista – se on täysimittainen suunnittelun vallankumous. Edistyksellisen muotoilun edelläkävijänä Tucson tarjoaa myös huipputeknologiaa ja hybridi-voimansiirtojärjestelmän, joka vie sinut pidemmälle vähemmällä polttoaineella.

 

Tucsonin kehityksessä on kiinnitetty huomiota päästöjen vähentämiseen tinkimättä ajamisen hauskuudesta, ja voitkin valita city-maastureiden kokoluokkansa laajimmasta käyttövoimavalikoimasta mieleisesi. Vaihtoehtoina ovat bensiini- ja dieselmoottori 48 V -kevythybridijärjestelmällä, täyshybridi ja ladattava hybridi.

 

Uudistuneet sisätilat

Tilan tunne tekee vaikutuksen heti, kun asetut täysin uuden Tucsonin hienostuneeseen ja tilavaan matkustamoon, jossa avaruus ja tekniikka kohtaaat tyylikkäästi ja toimivasti. Esteettiset muodot ovat saaneet innoituksensa vesiputouksista. Laadukkaat, pehmeät materiaalit kattavat koko matkustamon luoden miellyttävän tunnelman.

 

Tutustu lisää Hyundai Tucson -malliin.

 


 

Santa FE Plug-In

Santa FE Plug-In

 

Tilavampi. Vakuuttavampi. Tyylikkäämpi.

Täydellisesti uudistunut lippulaivamallimme Hyundai Santa Fe tarjoaa enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Rohkean tyylikkäästi muotoillun uuden korin sisälle on rakennettu laaja valikoima uutta tekniikkaa, uudet taloudelliset hybridivoimalinjat sekä huippuluokan turvallisuusratkaisut.

Uusi Hyundai Santa Fe on 7-paikkainen, rohkeasti muotoiltu SUV, jossa on kattava valikoima moottorivaihtoehtoja – uusina hybridi ja ladattava plug-in hybridi – sekä runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia.

 

Valitse sinulle sopivin käyttövoima

Sähköistetyt käyttövoimat: hybridi ja ladattava hybridi.

Pienemmät päästöt, enemmän tehoa. Uudet huippuluokan hybridimoottori ja ladattava hybridi auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kuluttamaan vähemmän polttoainetta.

Moderni ja tehokas diesel

Uusi 2,2 litran Smartstream-dieselmoottori, joka on päivitetty polttoainetalouden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Uusi moottori on yhdistetty hiljattain kehitettyyn kahdeksanvaihteiseen kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon (8DCT), joka on ns. märkäkytkintyyppiä, eli kytkimet ovat öljykylvyssä.

 

 

Tutustu lisää Hyundai Santa FE -malliin.

 

 

VARAA KOEAJO