Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundain ajankohtaiset edut

Hyundain ajankohtaiset edut

Ohittamaton korkotarjous koko Hyundai mallistoon

Hyundain ajankohtaiset edut

Koko Hyundai-mallisto on suunniteltu ylittämään kaikki odotuksesi. Se on laaja, siitä löytyy sopiva malli jokaiselle. Se on tekninen ja jopa täydellisesti varusteltu, mutta helposti lähestyttävä. Se on taloudellinen, vähäpäästöinen ja suorituskykyinenkin. Se säteilee itseluottamusta, mutta tottelee nöyrästi toiveitasi. Tervetuloa kokemaan Hyundai-laatu itse.

 

Nyt Hyundai-mallistoon olematon 0 % korko – maksat vain rahoituskulut. Lisäksi kaupan päälle vielä takuu ilman kilometrirajaa. * rahoitus ei koske IONIQ 5 -mallia.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Tutustu Hyundain mallistoon tarkemmin ja varaa koeajo!

 


 

Täyttäsähköä. IONIQ 5 on täällä.

Lisäksi saat mallikohtaisia etuja:

 

Täyttäsähköä. IONIQ 5 on täällä.

IONIQ 5 siirtää sähköautoilun kellot uuteen aikaan. 800 voltin järjestelmänsä ansiosta IONIQ 5 latautuu nopeasti. Täydellä latauksella käytössäsi on jopa 481 km toimintamatka, jonka jokainen kilometri on elämys.
Jos et aja koko toimintamatkaa, voit käyttää auton akkuja esimerkiksi sähköpyörän lataamiseen. IONIQ 5 omaksi jopa 2021 aikana! Kurkista lisää lataamalla IONIQ 5 -mallisivu.

IONIQ 5 -malliin korko 1 % ei muita kuluja. - Tilaa nyt ja saat IONIQ 5 -mallin jopa 2021 aikana! Hinnat alkaen 50 590 €

Tutustu lisää Hyundai IONIQ 5 -malliin ja etuihin.

 


 

Ajamisen näköalapaikka. Täysin uusi BAYON.

Ajamisen näköalapaikka. Täysin uusi BAYON.

Uusi BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu ja korkeampi istuma-asento antavat esteettömän näkyvyyden. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. Kaiken päälle tulee kattava mukavuusvarustelu, edistyneet liitettävyyspalvelut ja 48 V -kevythybridivoimalinja, jotka nostattavat BAYONin omiin korkeuksiinsa.

BAYON-malliin korko 0 % + kulut, erikoisväri 0 €  ja talvirenkaat 299 €

Tutustu lisää Hyundai BAYON -malliin.

 


 

Sähkön ja turbon parhaat puolet. i30 Wagon Comfort Plus.

Sähkön ja turbon parhaat puolet. i30 Wagon Comfort Plus.

Tule ja hämmästele, kuinka saumattomasti ja kevyesti sähkö sekä automaattivaihteistolla varustettu tehokas turbomoottori sinua yhdessä liikuttavat. Kysy myös myyjältä varustelusta, jollaisen tapaat yleensä vasta edustusluokan autoissa. Taloudellisuus, urheilullisuus, huippuvarustelu ja pienet päästöt – saat nyt kaiken nyt autossa, joka tarjoaa hintaluokkansa suurimpia tiloja ja lyömättömän takuun. Tervetuloa koeajolle!

Uusi erikoismalli i30 Wagon, 1.5. T-Gdi 150 hv 48 V -kevythybridi 7DCT, Comfort Plus 26 590 €. Hinta sisältää toimituskulut.

i30 Comfort Plus -malliin korko 0 % + kulut

 

Tutustu lisää Hyundai i30 Comfort plus erikoismalliin.


 

Erään Hyundai-malleja talvirenkaat 299 €

Rajattuun erään i20, BAYON ja i30-malleja talvirenkaat vanteineen ainoastaan 299 €. Etu voimassa 31.10. saakka, eikä se koske i20 N, i30 N ja i30 Wagon Comfort Plus -erikoismallia eikä tehdastilauksia.

 

Triplaa sähköauton hankintatuki ja hyödynnä rajoitustarjous. 3 x 2000 € hankintatuki = etusi 6 000 €

Nyt on hyvä aika valita täyssähkö!  Lue lisää IONIQ Electric ja KONA Electric -täyssähköautoista.  Tämä etu voimassa vain erään autoja!

 

Hyundai Go! -yksityisleasing

Hyundai Go! -sopimuksella saat uuden auton ilman käsirahaa, kiinteällä kuukausimaksulla! Tutustu Hyundai Go yksityisleasing-sopimukseen.

 

 

Rahoitusesimerkki: auton hinta 33 990 €, vaihtoauto/käsiraha 3 395,70 €, rahoitettava osuus 30 784,30 € (sis. perustamiskulun 190 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 9 €/ erä, korko 0 %, kk-erä 299 €, viimeinen suurempi erä 10 197 €. Todellinen vuosikorko 0,7 %. Luottokustannukset 838 €, luotto ja luottokustannukset yht. 31 432,30 €. maksimi luoton määrä 60 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa 31.10.2021 saakka uusiin asiakastilauksiin. *Korkotarjous ei koske IONIQ 5 -mallia.**Ei koske tehdastilauksia.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot