Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundain ekoautot - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundain ekoautot

Hyundain ekoautot

Edistys jatkuu

”Kyllä onnistuu” -asenne on osa Hyundain DNA:ta. Se on tapa mennä eteenpäin. Se on jatkuvaa uteliaisuutta tulevaa kohtaan. Se on tavoitteiden saavuttamista. Olemme edenneet pitkälle. Emmekä lopeta tähän. #NextAwaits

 

Hyundai ekomalleihin huolenpitosopimus veloituksetta

Hyundai tarjoaa 36 kk/45 000 km huolenpitosopimuksen veloituksetta seuraaviin malleihin: Kona hybrid ja täyssähköauto sekä Ioniq hybrid, Plug-in ja täyssähköauto.

 

Taloudellisempaa kyytiä

IONIQ on maailman ensimmäinen auto, joka on suunniteltu alusta alkaen tarjoamaan kolme sähköistettyä voimalinjaa – hybridin, ladattavan plug-in-hybridin ja täyssähköisen version. IONIQ on vakiinnuttanut asemansa Hyundain tulevaisuuden liikkumisen automallistossa, eikä sen menestykselle näy loppua.

Hyundai Konan laaja tuoteperhe yhdistää kaksi autoilun kuuminta trendiä: ekologisen liikkumisen ja SUV-maailman. Konan täyssähköinen malli Kona Electric on osoittautunut maailmanlaajuisesti erittäin suosituksi, ja nyt mallistoa täydentää Kona Hybrid.

Hyundai vahvistaa asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä tilanteessa, jossa monet muut autonvalmistajat vasta suunnittelevat tai lanseeraavat ensimmäisiä vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviä automallejaan.

 

Uutuudet koeajettavissa

Hyundai IONIQ-mallisto on uudistunut. Mukana ovat edistykselliset SmartSense™ -turvallisuus- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, joissa on nyt myös pyöräilijän tunnistus ja edistynyt kaistallapitoavustin. IONIQ-mallistossa on nyt saatavilla kaksois-led-ajovalot, uudistettu tietoviihdejärjestelmä  ja uusi ilme niin ulko- kuin sisäpuolellekin.

 

Uusi Hyundai IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid -mallissa saatavilla nyt mm. sähköinen käsijarru, näyttävät 17" kevytmetallivanteet ja säädettävä hyötyjarrutus, sekä ajotilat ECO ja Sport.

 

LUE LISÄÄ HYUNDAI IONIQ HYBRIDISTÄ

 

Uusi Hyundai IONIQ Electric vie vieläkin pidemmälle

Täyssähköisen Hyundai IONIQ Electricin kuljettajat voivat jatkossa nauttia 36 % suuremmasta akkukapasiteetista ja 311 kilometrin toimintamatkasta (WLTP-mittaustapa) uuden 38,3 kilowattitunnin akun ansiosta.

 

LUE LISÄÄ HYUNDAI IONIQ ELECTRICISTÄ

 

Uusi Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Uudistunut 10,25" värikosketusnäyttö antaa mahdollisuuden muokata näkymää ja voit yhdistää kaksi eri älylaitetta esim. älypuhelimen ja tabletin. IONIQ Plug-In Hybridin erottaa helposti mm. uudistuneista 16" kevytmetallivanteista.

 

LUE LISÄÄ HYUNDAI IONIQ PLUG-IN HYBRIDISTÄ

 

SUV täyssähkönä vai hybridinä?

Kona-perheessä on uusi jäsen: Kona Hybrid. Hawaiin saarelta nimensä saanut Hyundai Kona -mallisto on tullut tutuksi polttomoottori- ja täyssähköversioina, nyt mallistoa täydentää hybridi.

 

Asiakkaiden pyynnöstä - uusi Hyundai KONA Hybrid

Hyundai vastaa asiakkaiden tarpeisiin tuomalla markkinoille täysin uuden, polttoainetaloudellisen, SUV-ekoautomallin: Kona Hybridin.

 

LUE LISÄÄ HYUNDAI KONA HYBRIDISTÄ

 

Parhaat puolet molemmista maailmoista - Hyundai KONA Electric

Täyssähköinen Hyundai Kona Electric on monipuolinen ja erittäin hauska ajaa. Sähkö-Kona on uraauurtava tulokas, joka yhdistää vaikuttavan sähköisen 449 km:n toimintamatkan (WLTP), rohkean muotoilun ja SUV-korimallin. Siirry sähköiseen maailmaan tyylillä!

 

LUE LISÄÄ HYUNDAI KONA ELECTRICISTÄ

 

Koko Hyundai-mallistoon 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot