Hyundain SUV-uutuudet

Hyundain SUV-uutuudet

Hyundain SUV-uutuudet

Hyundai SUV-malleista kaikille kaveri

Jotkut autot tuntuvat heti tutuilta ja omilta, ja keräävät ansaitusti huomiota. Hyundain katumaastureiden itsevarma olemus ja tekniset innovaatiot sekä miellyttävä matkustamo ovat valmiina lähtemään kanssasi matkalle – niin pitkälle kuin haluat – ja täyttämään arkiset tarpeesi tuoden niihin ripauksen taikaa.

Kaikki SUV-mallimme ovat yksilöllisiä, kuten kuljettajatkin. Mikä malli sopii sinulle parhaiten?

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ennakkoluulottomasti muotoiltu uusi Kona erottuu aina joukosta. Se tarjoaa lukuisia teknisiä innovaatioita turvallisuuden, liitettävyyden, mukavuuden ja viihdejärjestelmän saralla.

Esittelyssä uusi KONA

Ennakkoluulottomasti muotoiltu uusi Kona erottuu aina joukosta. Se tarjoaa lukuisia teknisiä innovaatioita turvallisuuden, liitettävyyden, mukavuuden ja viihdejärjestelmän saralla.

Kona on nyt saatavana hybridin ja täyssähköauton lisäksi myös sporttisena N Line -mallina.
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä uutuutena Kona on pian saatavana myös täysverisenä N-mallina. Ajamisesta iNNostuneet voivatkin nyt viedä autoystävänsä maantieltä radalle poistumatta välillä ajoneuvostaan. 

Katso Hyundai KONA hinnasto.

 

Tutustu Hyundai KONA -malliin.

 


 

TUCSON Plug-in Hybrid ja N Line -mallit saivat hinnat

Täysin uuden Tucsonin kulmikas ja sopivasti rouhea ulkonäkö tekevät uutuudesta puhuttelevan jo ensi silmäyksellä. Se sopii kokonsa puolesta niin perheille kuin pienemmillekin kokoonpanoille, ja sen varusteet hurmaavat tarjonnallaan. Uutena Tucsonissa on nyt tarjolla innovatiivinen kosketusnäyttö keskikonsolissa.
Tucson on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Uusi Tucson kiinnostaa nyt vielä laajempaa asiakaskuntaa, kun jo entisestään laaja mallisto täydentyy urheilullisuutta henkivällä, N-mallien inspiroimalla N Line -varustetasolla sekä kokonaan uudella mallilla, ladattavalla hybridillä.

Katso Hyundai TUCSON hinnasto.

 

Tutustu Hyundai TUCSON -malliin.

 


 

Uusi Hyundai SANTA FE

Uusi Hyundai SANTA FE

Santa Fe, SUV-perheemme lippulaivamalli, on nyt upeampi kuin koskaan ennen: Dynaamisen ulkomuodon sisällä sinua odottavat laadukkaat materiaalit, edistyksellinen tekniikka ja vertaansa vailla olevat turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät.
Asiakkaidemme iloksi uusi Santa Fe on saatavana perinteisten polttomoottoriversioiden lisäksi myös hybridinä ja ladattavana hybridinä.

Katso Hyundai SANTA FE hinnasto.

 

Tutustu Hyundai Santa Fe -malliin.

 


 

Hyundai BAYON

Hyundai BAYON

Ajamisen näköalapaikka. Uusi BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu ja korkeampi istuma-asento antavat esteettömän näkyvyyden. Se on tyylikäs, kompakti ja avara. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. Kaiken päälle tulee kattava mukavuusvarustelu, edistyneet liitettävyyspalvelut ja 48 V -kevythybridivoimalinja. Hyppää kyytiin ja nouse korkeuksiin.

 

Katso Hyundai BAYON hinnasto.

Tutustu lisää Hyundai BAYON -malliin.

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot