Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Ohittamattomat edut Hyundain SUV-mallistoon! - Ajankohtaista Wetterillä

Ohittamattomat edut Hyundain SUV-mallistoon

Ohittamattomat Hyundai edut suv-mallistoon.

Ohittamattomat edut Hyundain SUV-mallistoon

Hyundai tarjoaa laajan valikoiman autoja eri käyttötarkoituksiin. Mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan mallistoon!

 

Hyundai SUV-malleista kaikille kaveri

Jotkut autot tuntuvat heti tutuilta ja omilta, ja keräävät ansaitusti huomiota.  Hyundain katumaastureiden itsevarma olemus ja tekniset innovaatiot sekä  miellyttävä matkustamo ovat valmiina lähtemään kanssasi matkalle – niin pitkälle kuin haluat – ja täyttämään arkiset tarpeesi tuoden niihin ripauksen taikaa. Kaikki SUV-mallimme ovat yksilöllisiä, kuten kuljettajatkin. Mikä malli sopii sinulle parhaiten?

 

Etuina mm:

  • Vetokoukku ja talvirenkaat asiakashintaan 999 €. Kona (ei ev), Tucson ja SantaFe malleihin**
  • Nyt koko Hyundai-mallistoon olematon 0 % korko – maksat vain rahoituskulut.*


 

 

VARAA KOEAJO

 


 

Esittelyssä uusi KONA

Esittelyssä uusi KONA

Ennakkoluulottomasti muotoiltu uusi Kona erottuu aina joukosta. Se tarjoaa lukuisia teknisiä innovaatioita turvallisuuden, liitettävyyden, mukavuuden ja viihdejärjestelmän saralla.

Kona on nyt saatavana hybridin ja täyssähköauton lisäksi myös sporttisena N Line -mallina.
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä uutuutena Kona on pian saatavana myös täysverisenä N-mallina. Ajamisesta iNNostuneet voivatkin nyt viedä autoystävänsä maantieltä radalle poistumatta välillä ajoneuvostaan. 

KONAn hinta alkaen 20 390 € + tk 600€

 

Tutustu Hyundai KONA -malliin.

 


 

TUCSON Plug-in Hybrid ja N Line -mallit saivat hinnat

Täysin uuden Tucsonin kulmikas ja sopivasti rouhea ulkonäkö tekevät uutuudesta puhuttelevan jo ensi silmäyksellä. Se sopii kokonsa puolesta niin perheille kuin pienemmillekin kokoonpanoille, ja sen varusteet hurmaavat tarjonnallaan. Uutena Tucsonissa on nyt tarjolla innovatiivinen kosketusnäyttö keskikonsolissa.
Tucson on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Uusi Tucson kiinnostaa nyt vielä laajempaa asiakaskuntaa, kun jo entisestään laaja mallisto täydentyy urheilullisuutta henkivällä, N-mallien inspiroimalla N Line -varustetasolla sekä kokonaan uudella mallilla, ladattavalla hybridillä.

TUCSONin hinta alkaen 27 990 € + tk 600€

 

Tutustu uuteen Hyundai Tucson malliin.

 


 

Uusi Hyundai SANTA FE

Uusi Hyundai SANTA FE

Santa Fe, SUV-perheemme lippulaivamalli, on nyt upeampi kuin koskaan ennen: Dynaamisen ulkomuodon sisällä sinua odottavat laadukkaat materiaalit, edistyksellinen tekniikka ja vertaansa vailla olevat turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät.
Asiakkaidemme iloksi uusi Santa Fe on saatavana perinteisten polttomoottoriversioiden lisäksi myös hybridinä ja ladattavana hybridinä.

SANTE FEn hinta alkaen 49 390 € + tk 600€

 

Tutustu Hyundai Santa Fe -malliin.

 

 

Rahoitusesimerkki: auton hinta 33 990 €, käsiraha 3 395,70 €, rahoitettava osuus 30 784,30 € (sis. perustamiskulun 190 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 299 €, viimeinen suurempi erä 10 197 €. Todellinen vuosikorko 0,7 %. Luottokustannukset 838 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 31 432,30 €. Maksimi luoton määrä 50 000 €.  Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. **Edut voimassa 24.6.2021 saakka uusiin asiakastilauksiin.

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot