Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Rajattuun erään Hyundai-malleja talvirenkaat vanteineen 0€.

Rajattuun erään Hyundai-malleja talvirenkaat vanteineen 0€.

Uusi Hyundai Tuscon

Rajattuun erään Hyundai-malleja talvirenkaat vanteineen 0€.

Huippuedut Hyundai TUCSON ja Hyundai SANTA FE:n ostajalle - autot saatavilla nopeaan toimitukseen!

Hyundai Tucson on enemmän kuin kehitysversio edellisestä mallista – se on täysimittainen suunnittelun vallankumous. Edistyksellisen muotoilun edelläkävijänä Tucson tarjoaa myös huipputeknologiaa ja hybridi-voimansiirtojärjestelmän, joka vie sinut pidemmälle vähemmällä polttoaineella.

Hyundai Santa Fe, SUV-perheemme lippulaivamalli, on nyt upeampi kuin koskaan ennen: Dynaamisen ulkomuodon sisällä sinua odottavat laadukkaat materiaalit, edistyksellinen tekniikka ja vertaansa vailla olevat turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät. Asiakkaidemme iloksi uusi Santa Fe on saatavana perinteisten polttomoottoriversioiden lisäksi myös hybridinä ja ladattavana hybridinä.

 

Tarjoamme nyt rajattuun erään Hyundai Tucson 48V kevythybridi, hybrid tai Plug In ja Santa Fe Plug In -malleja 18" talvirenkaat vanteineen veloituksetta!

Tarjous on voimassa rajattuun erään nopean toimituksen autoja 30.9.2023 saakka.

Tutustu Hyundai SANTA FE hinnastoon.

Tutustu Hyundai Tucson hinnastoon.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi Hyundai Tuscon

Hyundai Tucson

Tucson on enemmän kuin kehitysversio edellisestä mallista – se on täysimittainen suunnittelun vallankumous. Edistyksellisen muotoilun edelläkävijänä Tucson tarjoaa myös huipputeknologiaa ja hybridi-voimansiirtojärjestelmän, joka vie sinut pidemmälle vähemmällä polttoaineella.

Tutustu Hyundai Tucson hinnastoon.

Ladattavan hybridin toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 62 km ja kaupunkiajossa jopa 74 km (WLTP).

 

KATSO LISÄÄ

 


 

Uusi Hyundai Santa Fe

Uusi Hyundai SANTA FE

Santa Fe, SUV-perheemme lippulaivamalli, on nyt upeampi kuin koskaan ennen: Dynaamisen ulkomuodon sisällä sinua odottavat laadukkaat materiaalit, edistyksellinen tekniikka ja vertaansa vailla olevat turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät.
Asiakkaidemme iloksi uusi Santa Fe on saatavana perinteisten polttomoottoriversioiden lisäksi myös hybridinä ja ladattavana hybridinä.

Katso Hyundai SANTA FE hinnasto.

Ladattavan hybridin toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 58 km ja kaupunkiajossa jopa 69 km (WLTP).

 

KATSO LISÄÄ

 Rajattuun erään Hyundai Tucson ja Santa Fe -malleja 18" talvirenkaat vanteineen veloituksetta. Tarjous on voimassa rajattuun erään nopean toimituksen autoja 30.9.2023 saakka.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot