Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Täysin uusi Hyundai i10 - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Hyundai i10

Täysin uusi Hyundai i10.

Go Big.

Isoa on se, että turvallisuus, varustelu ja mukavuus kuuluvat nyt kaikille. Samalla kun Hyundai i10 on kasvanut tilavammaksi, se on saanut isommista malleista tutut Hyundai SmartSense -turvallisuusjärjestelmät sekä kattavan mukavuusvarustelun. Isoa eroa totuttuun tekevät mm. Bluetooth-yhdistettävyys vakiovarusteena sekä Comfort-mallin 8-tuumainen värikosketusnäyttö peruutus kameralla ja langaton matkapuhelimen lataus. Isoa ajoelämystä varten ei tarvitse matkustaa kauas.

Täysin uusi Hyundai i10 alk. 14 590 €, i10 automaatti alk. 16 590 €.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Hyundai i10

Dynaaminen ja tyylikäs

Linjakas ja voimakas muotoilu kerää katseita. Kattolinjaa on madallettu, ja auton kori on aiempaa leveämpi. Vyötärölinja on matalammalla kuin ennen, joka tekee ulonäöstä sulavamman ja parantaa näkyvyyttä autosta ulos. Auton olemus on samaan aikaan särmikäs ja pehmeä – sanalla sanoen kiehtova.

 • Makusi mukaan – sinä valitset. Kymmenen ulkovärivaihtoehtoa täydennettynä kahdella katon värillä. Turkoosi kori ja musta katto on varma valinta, ja harmaata koria piristää punainen katto – mikä 22 vaihtoehdosta on sinun suosikkisi?
 • Voimakas etusäleikkö ja dynaaminen keskilinja. Leveä Cascading Grill -etusäleikkö korostaa auton voimakasta ilmettä ja leveyttä. Elegantti keskilinja lisää keulan tyylikkyyttä
 • Uniikki C-pilarin muotoilu. Linjakkaat sivuikkunat yhdistyvät sulavasti auton takaosan omaleimaiseen, X:n muotoiseen C-pilariin. Ainutlaatuinen muotoilu korostaa auton profiilia ja ohjaa katseen i10-logoon.
 • Kiehtova kontrasti. Halutessasi voit valita autoosi mustan tai punaisen katon – värit ovat saatavana korin värien mukaisin rajoittein.
 • Tilaa ja tyyliä. Tervetuloa tilavaan matkustamoon! Tyylikäs verhoilu ja viimeisin multimediateknologia tekevät uudesta i10:stä raikkaan ja modernin. Hunajakennokuviointi kojelaudassa ja ovissa tuo sporttista tunnelmaa, ja pyöreät ilmasuuttimet on sijoitettu niin, että auto näyttää todellistakin leveämmältä ja tilavammalta.

 

 

Hyundai i10 sisusta

Tilaa ja tyyliä

Tervetuloa tilavaan matkustamoon! Tyylikäs verhoilu ja viimeisin multimediateknologia tekevät uudesta i10:stä raikkaan ja modernin. Hunajakennokuviointi kojelaudassa ja ovissa tuo sporttista tunnelmaa, ja pyöreät ilmasuuttimet on sijoitettu niin, että auto näyttää todellistakin leveämmältä ja tilavammalta.

 • Täsmällistä tilaa. Uusi i10 on edeltäjäänsä leveämpi ja pidempi. Suurempi akseliväli (+ 40 mm) antaa lisää tilaa matkustajille. Comfort-mallin verhoilun voit valita mieleiseksesi kolmesta vaihtoehdosta, Fresh-mallin verhoilu on aina tyylikäs musta. Ajomukavuuden vuoksi ohjauspyörä on verhoiltu nahalla, ja siinä on vakiovarusteena lämmitys. Vakiovarusteita ovat myös sähköiset ikkunannostimet ja avaimeton keskuslukitus.
 • Nauti huippuluokan yhteyksistä. Luokkansa suurin, 8-tuumainen näyttö ja erinomaiset yhdistettävyyspalvelut, kuten Bluetooth, Apple CarPlay™ ja Android Auto™, helpottavat yhteydenpitoa. 8-tuumainen kosketusnäyttö on saatavana Comfort-malliin. Bluetooth on vakiovarusteena kaikissa i10-malleissa.
 • Tavaratilaa on enemmän kuin kuvittelisit. Tavaratilaa on juuri sopivasti. Kokoluokassaan suureen,  252 -litraiseen, tavaratilaan sopii hyvin esimerkiksi viikonloppuretkelle tarvittavat varusteet. Tarvitsetko enemmän tavaraa kyytiin? Takapenkin voi kaataa osittain tai kokonaan, jolloin tilaa on 1050

 

 

Taloudellisuutta kaupunki- ja maantieajoon

Uuden i10:n moottori on 1,0-litrainen kolmisylinterinen moottori, jonka yhteydessä on Stop and Go -toiminto. Stop and Go sammuttaa moottorin kun auto pysähtyy, ja kun on liikkeellelähdön aika, moottori käynnistyy automaattisesti. Toiminto pienentää polttoaineenkulutusta ja sen myötä CO2-päästöjä.

Uuden i10:n energian talteenottojärjestelmä ERS (Energy Regeneration System) kerää ajon aikana liikkeestä syntyvää energiaa, ja hyödyntää sen esimerkiksi kiihdytettäessä. Kun nostat jalan kaasupolkimelta ja auto rullaa eteenpäin, järjestelmä muuttaa kerätyn energian sähköksi ja ottaa sen akkuun talteen. Kun kiihdytät, ERS käyttää sähköä polttomoottorin kuormituksen keventämiseen, ja vähentää siten polttoaineen kulutusta.

Vaihteistovaihtoehtoja uudessa i10:ssä on kaksi; automatisoitu manuaalivaihteisto ja 5-portainen manuaalivaihteisto. 5-vaihteinen automatisoitu manuaalivaihteisto hoitaa vaihteiden vaihtamisen puolestasi. Ajaminen on helppoa ja samalla taloudellista, auton valitessa ajotilanteeseen sopivan vaihteen. Mikäli pidät enemmän vaihteiden vaihtamisesta itse, on 5-vaihteinen manuaalivaihteisto sinulle - valitse aina millä vaihteella haluat ajaa ja nauti kyydstä.

 

 

Enemmän turvallisuutta ja mielenrauhaa

Hyundain SmartSense on nyt myös i10:ssä. Huippuluokkaiset kuljettajaa avustavat ja turvallisuutta lisäävät järjestelmät ovat tuttuja isommista autoista – Hyundai tuo ne nyt myös pikkuautoluokkaan. Uuden monitoimikameran myötä i10:ssä on vakiovarusteena kaukovaloassistentti (HBA, High beam Assist), hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella (FCA, Forward Collision-Avoidance Assist), kuljettajan vireystilan valvonta (DAW, Driver Attention Warning) ja kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keep Assist System).*

 • Hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella (FCA). Hätäjarrutusjärjestelmä  varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäyksestä ja tarvittaessa myös jarruttaa autoa. Monitoimikameraa hyödyntävä järjestelmä toimii kolmivaiheisesti. Ensin järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivalolla mittaristossa. Jos kuljettaja ei reagoi tähän, järjestelmä jarruttaa ensin kevyesti, ja lopulta voimakkaasti estääkseen törmäyksen, tai vähentääkseen sen aiheuttamaa vahinkoa jos törmäystä ei pysty välttämään. Järjestelmä on aktiivinen, kun nopeutta on vähintään 8 km/h. Se tunnistaa muut ajoveuvot ja jalankulkijat.*
 • Kaukovaloautomatiikka. Järjestelmän avulla sinun ei tarvitse huolehtia valojen vaihtamisesta lähivaloilta kaukovaloille – riittää, että valokatkaisin on auto-asennossa, ja liikkeelle lähtiessäsi aktivoit kaukovaloautomatiikan. Auto tunnistaa valoisuuden ja kytkee kaukovalot päälle, kun niitä tarvitaan. Järjestelmä tunnistaa muut ajoneuvot ja katuvalot, ja vaihtaa takaisin lähivaloille.*
 • eCall-hätäpuhelujärjestelmä. i10 kutsuu automaattisesti apua, jos sattuu onnettomuus, jossa auton turvatyynyt laukeavat. Hätäkeskus saa autolta tiedot sijainnista, onnettomuuden tapahtuma-ajan ja suunnan, johon auto liikkui ennen onnettomuutta. SOS-painikkeella voit myös itse ottaa yhteyttä hätäkeskukseen ympäri vuorokauden. Painikkeen päällä oleva kansi estää vahinkosoitot.

*Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa

 

 

Suuret varusteet

Uusi i10 tarjoaa nyt varusteita, joita on totuttu näkemään vain suuremman kokoluokan autoissa. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi ilmastointilaite, lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, avaimeton keskuslukitus ja vakionopeussäädin. Vakionopeudensäätimen käyttöpainikkeet on sijoitettu ohjauspyörään, jossa niiden käyttö on helppoa ja turvallista.

 • Älylaitteen langaton lataaminen. Uuden i10:n keskikonsolissa on langaton latausalusta, jossa voit ladata esimerkiksi QI-yhteensopivaa puhelinta. Saatavana Comfort-malliin.
 • Peruutuskamera. Peruuttaminen on tehty helpoksi: kameran avulla näet selvästi, mitä takana tapahtuu. Saatavana Comfort-malliin.

 

 

VARAA KOEAJO

 

Koko Hyundai-mallistoon 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Hyundai i10 -mallisto alk. 14 590 €. sis. toimituskulut 600 €. CO2-päästöt 111-130 g/km (WLTP). EU-yhd. kulutus 4,9-5.7 l/100km.

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot