Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i20 Black. Tyyliä ja tekniikkaa - Ajankohtaista Wetterilä

Täysin uusi Hyundai i20 nyt Black -erikoismallina!

Täysin uusi Hyundai i20 saapuu Suomeen marraskuussa 2020, mutta voit tilata omasi vaikka heti. Kysy lisää myyjiltämme!

Täysin uusi Hyundai i20 nyt Black -erikoismallina

Tarjoamme huippurahoituksen 1 % ilman kuluja*

Etu voimassa 31.5.2022 saakka, ei koske i20 N -malleja.

 

Automaattivaihteinen 48V kevythybridi

Vaikka tekisimme kaiken, mikä on inhimillisesti mahdollista, olemme silti vain ihmisiä. Onneksi apunamme on uusi Hyundai i20. Sen älykäs teknologia auttaa meitä varmistamaan kaikkien matkustajien turvallisuuden ja viihtyvyyden. Navigointipohjainen vakionopeussäädin, katvealueen varoitus järjestelmä ja kaistalla pitoavustin tekevät meistä parempia kuljettajia.

 

Uudessa erikoismallissa yhdistyy tyyli ja älykäs tekniikka. Vakiona mm. 7DCT-kaksoiskytkin automaattivaihteet, peruutustutka, 8” värikosketusnäyttö, peruutus kamera, kattava turvavarustelu sekä paljon muuta!

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Täysin uusi Hyundai i20

Turvallinen ja kaunis valinta

Täysin uuden i20:n muotoilu hivelee silmää. Sen houkuttelevissa muotoiluelementeissä näkyyy suorituskykyisen Hyundai N -malliston dna. Uutuus on varustettu älykkäällä tekniikalla, joka tuo mukanaan innovatiivista turvallisuutta ja luokkansa parasta liitettävyyttä.

Suunniteltu turvalliseksi. Luotu yhdistettäväksi. Luotu sinulle 
Minun, sinun, meidän Hyundai i20.

Herätä huomiota tyylikkäästi

Elegantti ja huomiota herättävä i20 havahduttaa esteettisellä ja urheilullisella muotoilullaan. Edeltäjäänsä verrattuna se on leveämpi, pidempi ja matalampi. Muotoilu on saanut inspiraationsa Hyundain Seunsuous Sportiness -ajattelusta – se on harmoninen yhdistelmä energisiä mittasuhteita, tyyliä ja tekniikkaa.

Uutuuden korkeus on 1 450 mm (- 24 mm), leveys 1 775 mm (+ 30 mm) ja pituus 4 040 mm (+ 5 mm). Akseliväli on 2 580 mm (+ 10 mm). Kokonaisuuden viimeistelevät uudelleen suunnitellut 17-tuumaiset alumiinivanteet. Tavaratilaa on 351 litraa, 25 litraa aiempaa enemmän.

 

Uuden Hyundai i20:n kasvaneet akseliväli ja leveys tarjoavat takamatkustajille aiempaa väljemmät tilat.

Todellinen kauneus kumpuaa sisältä

Uuden Hyundai i20:n kasvaneet akseliväli ja leveys tarjoavat takamatkustajille aiempaa väljemmät tilat. Avarat sisätilat tarjoavat kuljettajalle paremman näkyvyyden. Kojelaudan uusi muotoilu on näyttävä ja korostaa yhdessä ovien sisäverhoilun kanssa auton leveyttä. Inspiraatiota muotoiluun on saatu luonnosta. Pimeään aikaan uuden i20:n matkustajat voivat myös nauttia miellyttävästä led-sisävalaistuksesta.

 

10,25-tuumainen kosketusnäyttö

10,25-tuumainen kosketusnäyttö* tarjoaa helpon pääsyn auton toimintoihin, tietoviihdejärjestelmään, navigointijärjestelmään ja älypuhelinsovelluksiin.

* Comfort / Black Hybrid- ja Style-malleissa lisävarusteena

 


 

Hyundai i20:n moottorimallistossa on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla 48 V -kevythybridijärjestelmä, joka vähentää 3‒4 % auton polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä.

 

Enemmän vaihtoehtoja. Entistä tehokkaampi.

Hyundai i20:n moottorimallistossa on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla 48 V -kevythybridijärjestelmä, joka vähentää 3‒4 % auton polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä. Kevythybridijärjestelmä on Suomessa tarjolla 120-hevosvoimaisen 1,0 T-GDi -bensiinimoottorin ja 7-DCT-kaksoiskytkinautomaattivaihteiston yhteydessä.

Tarjolla on myös ilman kevythybridijärjestelmää 100-hevosvoimainen 1,0 T-GDi -bensiinimoottori, jonka yhteydessä autossa on 7-DCT-automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen käsivaihteisto. Kolmas moottorivaihtoehto on nelisylinteinen 84-hevosvoimainen 1,2 litran MPi-moottori viisivaihteisella käsivaihteistolla.

Edeltäjämalliinsa verrattuna uusi Hyundai i20 painaa 4 % vähemmän, mikä lupaa sille myös kilpailukykyiset CO2-arvot. Painonpudotus tarkoittaa taloudellisempaa liikkumista ajomukavuudesta tinkimättä. Myös automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (Idle Stop and Go, ISG) takaa osaltaan uutuudelle hyvän polttoainetaloudellisuuden.

 

Energian talteenotto

Sähkömoottorin käyttämä virta kerätään ottamalla liike-energiaa talteen. Esimerkiksi alamäessä tai jarruttaessa sähkömoottori toimii generaattorina ja osallistuu auton vauhdin hidastamiseen. Se muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi, joka varastoidaan akustoon. Kertynyttä virtaa hyödynnetään esimerkiksi liikkeelle lähtiessä ja muissa ajon aikaisissa kiihdytyksissä.

i20-mallin uusi  48 V -kevythybridijärjestelmä säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä, ja tuo polttomoottorille lisää vääntömomenttia kiihdytettäessä.

Sujuvampi käynnistys

Erityisesti kaupunkiliikenteessä on hyötyä siitä, että polttomoottori käynnistyy nopeammin ja tasaisemmin 48 V -akun tuottamaa vääntömomenttia hyödyntäen.

Avustaa kiihdyttäessä

Sähkömoottori tukee polttomottoria kiihdytyksissä ja ylämäissä. Toiminto vähentää polttoaineenkulutusta ja siten pakokaasupäästöjä.

Latautuu ajaessa

Tasaisella nopeudella sähkömoottori on joko tyhjäkäynnillä tai akun lataustilasta riippuen generaattorina 48 V:n akulle.

Hyötyjarrutus

Jarrutuksen ja auton rullaamisen aikana generaattori ottaa talteen liike-energiaa ja muuntaa sen sähköksi. Sähkö otetaan talteen 48 V -akkuun ja hyödynnetään ajon aikana.

Laajennettu Start/Stop-järjestelmä

Start/Stop-järjestelmä aktivoituu, kun auton nopeus on alle 30 km/h. Polttomoottori sammuu jo rullatessa, ei vasta auton pysähdyttyä. Autossa pysyy kuitenkin virta normaalisti päällä.

 


 

Pysy yhteydessä autoosi

Bluelink® on Hyundain palvelu, joka yhdistää autosi ja älypuhelimesi. Kun puhelimessasi on Bluelink-sovellus, voit lukita ja avata i20:n etänä tai paikantaa autosi, jos et muista tai tiedä tarkasti, mihin se on pysäköity. Sovelluksella voit lähettää puhelimesta auton navigaattoriin kohdetietoja, jolloin ne odottavat sinua valmiina, kun lähdet matkaan. Lisäksi sovellus antaa hälytyksen, jos joku yrittää murtautua autoon. Ja jos tahdot tietää autosi rengaspaineiden tilanteen, saat sovelluksesta myös tämän tiedon.

* Bluelink-telematiikkavalmius lisävarusteena Comfort- ja Style-malleissa.

 

Hyundai i20 tarjoaa navigointiin perustuvan mukautuvan vakionopeussäätimen

 

Turvallisuus

Hyundai SmartSense

Täysin uusi Hyundai i20 on varustettu kuljettajaa avustavalla Hyundai SmartSense -turvallisuusjärjestelmällä. Monia näistä ominaisuuksista on aiemmin totuttu näkemään vain suuremmissa autoluokissa.

 • Kaistallapitoavustin
  • Uudessa i20:ssä on ensimmäistä kertaa kaistallapitoavustin. Kun toiminto on aktivoitu, se pitää auton keskellä kaistaa ajettaessa nopeuksilla 0–180 km/h moottoriteillä ja kaupungissa.
 • Varmuutta pysäköintiin
  • Uusi Hyundai i20 tarjoaa myös parantunutta pysäköintimukavuutta. Kun autoa peruutetaan, risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (Rear Cross-traffic Collision Assist, RCCA) varoittaa sivusuunnassa lähestyvistä ajoneuvoista äänellä ja Parking Collision-avoidance Assist – Reverse (PCA-R) jarruttaa tarvittaessa törmäyksen välttämiseksi.

 • Navigaatiopohjainen älykäs vakionopeudensäädin

  • Hyundai i20 tarjoaa navigointiin perustuvan mukautuvan vakionopeussäätimen (Navigation-based Smart Cruise Control, NSCC), joka käyttää auton navigointijärjestelmää ennakoidakseen niin kaarteet kuin suoratkin ajo-osuudet ja säätää ajoneuvon nopeuden turvalliseen ajamiseen sopivaksi. 

 • Katvealueen varoitusjärjestelmä

  • Style-varustetasoon saatavilla oleva Safety Pack -lisävarustepaketti tarjoaa katvealueen varoitusjärjestelmän (Blind-spot Collision Avoidance Assist Warning, BCA), joka käyttää tutkaa tarkkailemaan auton takakulmia ja varoittaa havaitessaan toisen ajoneuvon. Tarvittaessa BCA jarruttaa törmäyksen välttämiseksi tai vaurioiden minimoimiseksi.

 • Älykäs nopeusrajoitusavustin

  • Koko i20-mallistossa vakiovarusteena oleva älykäs nopeusrajoitusavustin (Intelligent Speed Limit Assist, ISLA) varoittaa kuljettajaa sekä äänellä että visuaalisesti, jos nopeusrajoitus ylitetään. 

 • Katvealueen hätäjarrutusjärjestelmä

  • Järjestelmä varoittaa katvealueella olevasta ajoneuvosta. 

 • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä

  • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assist, FCA) on päivitetty, ja pystyy nyt tunnistamaan autojen lisäksi myös jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. 

 • Kaistavahti (LDW)

  • Kaistavahti (Lane Departure Warning) varoittaa kuljettajaa selkeillä visuaalisilla varoituksilla ja äänimerkeillä auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan. Se voi siten auttaa kuljettajaa estämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin tai auton suistumisen kaistalta.

Tutustu hinnastoon tästä.

 

        
 
 

 

 

UUSI i20 Hatchback Black Hybrid 1.0 T-GDi 48V hybrid 100 hv 7DCT -erikoismalli 20 590 €
Rahoitusesimerkki: auton hinta 49 319,40 €, vaihtoauto/käsiraha 8 165,40 € €, rahoitettava osuus yht. 41 154,00 € (perustamiskulun 0 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 1 %, kk-erä 395 €, viimeinen suurempi erä 14 795,82 €. Todellinen vuosikorko 1 %. Luottokustannukset yht. 1 685,74 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 51 005,14 €, maksimi luoton määrä 60 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja 31.12.2021 saakka, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. **Etu voimassa 31.5.2022 saakka, ei koske i20 N -malleja.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot