Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Täysin uusi Hyundai KONA N - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Hyundai KONA N

Täysin uusi Hyundai KONA N

Täysin uusi Hyundai KONA N

Ei se tavallisin SUV

Kona N määrittelee, kuinka hauskaa ajaminen voi olla. Se tarjoaa voittavan yhdistelmän SUV-auton monipuolisuutta, kiihkeää kiihtyvyyttä, ketteryyttä ja kilparadoille rakennettuja ajo-ominaisuuksia. Tätä on N: huippusuorituskykyä ja mukavuutta niin ulkoilun ystäville kuin intohimoisille autoharrastajille.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Katso Hyundai KONA hinnasto.

 


 

Pippuroi päivittäiset rutiinisi 10,25” digitaalisella mittaristolla, heijastusnäytöllä (HUD) ja vaihteiston N Power Shift -toiminnolla.

Kuumaverinen SUV

280 hevosvoiman teho ja 8-vaihteisen märkätyyppisen kaksoiskytkinvaihteiston (N DCT) nopeus. Nollasta sataan 5,5 sekunnissa ja 240 kilometrin huipputuntinopeus – Launch Controlilla. Kyllä, se on N.

 

Kuin tosielämän videopeli

Pippuroi päivittäiset rutiinisi 10,25” digitaalisella mittaristolla, heijastusnäytöllä (HUD) ja vaihteiston N Power Shift -toiminnolla.

 

Voimaa ja monipuolisuutta

Uusi Kona N laajentaa mahdollisuuksien rajoja niin arkiajossa kuin sorateillä. Kona N hyökkää ahnaasti mutkiin, tarjoaa ketterää ajotuntumaa ja on halutessasi aina valmis kilparadoille.

 


 

Kun voima ja kauneus yhdistyvät SUV-autossa, tulos on vaikuttava. Kona N yhdistää urheiluauton suorituskyvyn rohkeaan ja voimakkaaseen muotoiluun.

Tehokas ilman kompromisseja

Kun voima ja kauneus yhdistyvät SUV-autossa, tulos on vaikuttava. Kona N yhdistää urheiluauton suorituskyvyn rohkeaan ja voimakkaaseen muotoiluun.

 

Kilpa-ajon innoittama hallinta, jokapäiväinen mukavuus

Kona N on suunniteltu ihmisille, jotka todella rakastavat ajamista. Ohjaamo on suunniteltu mahdollisimman ergonomiseksi ja kuljettajakeskeiseksi – kaikki hallintalaitteet ovat selkeästi näkyvissä ja helposti käsien ulottuvilla. Ainutlaatuisen N-urheiluohjauspyörän ja sinisillä yksityiskohdilla koristeltujen urheiluistuimien ansiosta ohjaamo on myös yhtä tyylikäs kuin toimiva.

 

Huippusuorituskykyä maantiellä ja soratiellä

Täysin uusi Kona N tuo jännitettä SUV-maailmaan. N tarkoittaa 280 hevosvoiman huipputehoa ja 8-vaihteisen märkätyyppisen kaksoiskytkinvaihteiston nopeutta. N tarkoittaa huippusuorituskykyä parantavia ominaisuuksia, kuten Launch Control -lähtöjärjestelmää, N Corner Carving Differential -tasauspyörästöä ja viiden eri ajotilan N Grin -ajonhallintajärjestelmää. Koe N-mallin intohimoinen suorituskyky kaikissa ajo-olosuhteissa.

 


 

Turvallisuusjärjestelmät tukenasi

Konstailemattoman suorituskyvyn lisäksi Kona N tarjoaa kuljettajallensa mielenrauhaa. Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologia suojaa sinua ja matkustajiasi uusimmilla turvallisuusjärjestelmillä ja ajoavustimilla.

 

Rajatonta yhdistettävyyttä

N tarjoaa sinulle enemmän reaaliaikaisia ajotietoja. Näitä ovat esimerkiksi kulloinkin käytössä oleva teho, vääntömomentti, turbon kierrosluku, G-voimat sekä kierros- ja kiihdytysajat. Navigointijärjestelmän edistyneisiin yhteystoimintoihin kuuluvat muun muassa Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -ominaisuudet, joiden avulla voit yhdistää älypuhelimesi järjestelmään ja näyttää puhelimen musiikkisisällön, puhelutiedot ja apit järjestelmän 10,25-tuumaisella kosketusnäytöllä.

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Kuten kaikki Hyundait, myös uusi KONA N on rakennettu korkeimpien laatustandardien mukaan. Tämän laadun vakuudeksi annamme autoihimme viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa, jotta sinä voit nauttia elämäsi tärkeistä asioista huolehtimatta autostasi. Nauti mielenrauhasta, jonka yksi alan parhaista takuista antaa sinulle – vakiona.

 

Tulevaisuudenkestävää moottoriteknologiaa.

Kaikki uudet Hyundai KONA N -malliston bensiinimoottorit noudattavat Euro 6d -päästöstandardia.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot