Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot TUCSON Plug-in Hybrid - Ladattu talveen jäätävillä eduilla

TUCSON Plug-in Hybrid - Ladattu talveen jäätävillä eduilla

TUCSON Plug-in Hybrid - Ladattu talveen jäätävillä eduilla

TUCSON Plug-in Hybrid - Ladattu talveen jäätävillä eduilla

Hyundai Tucson-malleihin nyt veloituksetta:

  • Talvirenkaat vanteineen
  • Webasto
  • Safety Pack
  • Etusi jopa 7000 €!

Hyödynnä lisäksi edullinen korkotarjous 1,12 % + kulut*

 

Hyundai Tucson nyt meiltä jäätävillä eduilla. Saat talvirenkaat vanteineen, Webaston sekä Safety Packin veloituksetta sekä hyödynnettävissä edullinen korkotarjous 1,12% kuluineen. Nelivetoisessa ladattavassa hybridissä on viimeisimmät kuljettajaa avustavat järjestelmät ja turvallisuusvarusteet sekä Bluelink® -yhdistettävyysteknologia. Toimintamatka sähköllä on 62 km ja kaupunkiajossa jopa 74 km (WLTP). Koe ja aja tehokas, aina nelivetoinen, TUCSON Plug-in -lataushybridi Wetterillä.

 

Safety Pack sisältää:

  • Moottoritie ajoavustin
  • Navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin
  • Katvealuetta valvova kamera
  • 360 kamerajärjestelmä

 

TUCSON Plug-in Premium Black Business 1.6 T-GDi 265 hv 4WD 6AT 47 990 €  

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 
Hinta sisältää toimituskulut. EU-yhd. kulutus 1,4 l/100 km, CO2 31 g/km. Korkeajänniteakun takuu on 8 vuotta tai 160 000 km, kumpi ensin täyttyy. Rahoitus­esimerkki: Auton hinta 47 990 €, käsiraha 10 000 €, rahoitettava osuus 37 990 € (sis. perustamiskulun 349 €), rahoitusaika 72 kk, käsittelymaksu 14 €/erä, korko 1,99 %, kk-erä 395,92 €, poikkeava viimeinen erä 14 397 €. Todellinen vuosikorko 2,88 %, luottokustannukset 4 531,57 €. Luotto ja luotto­kustannukset yhteensä 42 521,57€. Korko­tarjouksen 1,12 % maksimi luoton määrä 25 000 €. Korko­tarjouksen 1,99 % maksimi luoton määrä 50 000 €.  Rahoitustarjous koskee uusia asiakastilauksia. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

 


 

Tehokas, aina nelivetoinen, TUCSON Plug-in -lataushybrid

Hyundai Tucson 

TUCSON Plug-in Hybrid

Kaupungissa sähköllä jopa 74 kilometriä

Tehokas, aina nelivetoinen, TUCSON Plug-in -lataushybridi saa sähköisen voimansa 13,8 kWh:n korkeajänniteakusta ja 66,9 kW:n sähkömoottorista. Täydellä akulla auton toimintamatka sähköllä on jopa 62 kilometriä ja kaupunkiajossa jopa 74 kilometriä (WLTP).

TUCSON Plug-in -lataushybridillä saa vetää 750 kg:n jarrutonta perävaunua ja 1 350 kg:n jarrullista vaunua. Lisäksi katolle saa kuormata 100 kg:n painon.

 

.

Saatavilla kolme erilaista hybridivoimalinjaa. Valitse omaan käyttöösi sopiva.

TUCSON-mallistossa on valinnanvaraa kolmesta erilaisesta hybridi-vaihtoehdosta. Malliston huipulta löytyy pistokkeesta ladattava Plug-in Hybrid, jonka toimintamatka on kaupunkiajossa jopa 74 kilometriä (WLTP).

Täyshybridi on vaivaton vaihtoehto autoiljalle, joka haluaa pienentää polttoaineenkulutusta, mutta ei pysty lataamaan autoa kotona tai työpaikalla.

 

Miksi valita Hyundai TUCSON hybridinä?

Hyundai on sähkö- ja hybridiautoilun edelläkävijä, jonka tekniikka on tullut tunnetuksi kestävänä ja taloudellisena. Autojemme takuu on viisi (5) vuotta ilman kilometrirajaa, ja korkeajänniteakkujen takuu kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.

Hyundai TUCSONin hybridivalikoimasta löytyy vaihtoehto moneen eri käyttötarkoitukseen riippumatta siitä, onko ostajalla mahdollisuus ladata autoa vai ei. TUCSON on yksi harvoista kokoluokkansa automalleista, joihin on tarjolla myös täyshybriditeknologiaa. Hyundain hybriditekniikka laskee paitsi ajonaikaisia päästöjä sekä polttoaineenkulutusta, se tuo ajamiseen myös vaivattomuutta sähkömoottorin avulla. Hyundai TUCSON hybridivoimalinjalla on huolettomuutta ja taloudellisuutta arvostavan autoilijan valinta.

 

Tutustu lisää Hyundai Tucson -malliin. 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot