Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Uudistunut Hyundai i30 Wagon Classic

Uudistunut Hyundai i30 Wagon Classic

i30 wagon

Uudistunut Hyundai i30 Wagon Classic. Arjen luottopeluri.

Hyundai 130 Wagon Classic on varma valinta helppoa käytettävyyttä ja moderneja turvallisuus ja mukavuusvarusteita arvostavalle.  Auton ulkonäössä yhdistyvät tyylikkyys ja aerodynamiikka. Hyundai i30 Wagon -farmari tarjoaa erinomaiset tilat suuremmankin perheen tarpeisiin. 

  • Hyundai takuu 5 vuotta ilman kilometrirajaa


Katso Hyundai i30 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

i30 wagon

Tyylikkyys ja monikäyttöiset tilat

Näyttävä keulailme

Kolmiulotteinen etusäleikkö korostaa leveää, modernia keulaa. Hyunda i30 Wagonin siluetti on urheilullinen ja sen kattolinjaa rajaavat hopeanväriset kattokaiteet. Muotoilu korostaa auton pituutta ja reiluja sisätiloja.


Sisätiloissa ovat sovinnollisesti läsnä käytännöllisyys, mukavuus ja tyyli. Käytännöllistä ja mukavaa – tavaratilaa on 602 litraa ja jalkatilaa takamatkustajille on runsaasti. Lisää tavaratilaa saat kaatamalla takapenkin selkänojan joko osittain tai kokonaan. 


Digitaalinen ohjaamo - Suuri 10,25-tuumainen kosketusnäyttö helpottaa eri toiminnallisuuksien käyttöä, kten navigointia ja puhelimen peilaamista auton keskinäytölle. 

Suunniteltu tilavuutta ja monipuolisuutta ajatellen - unohtamatta tyyliä.  Sisustan yksityiskohdat vangitsevat katseen, ja korkealaatuiset pinnat hemmottelevat matkustajia. Uudet värit ja verhoiluvaihtoehdot sekä uusin multimediatekniikka kutsuvat sinut nauttimaan turvallisesta ja mukavasta matkanteosta.


Täynnä uusinta teknologiaa - Hyundai i30 pitää sisällään suuren määrän alan uusinta teknologiaa. Laaja kuljettajaa avustavien järjestelmien määrä sekä moderni moottoritekniikka on paketoitu hinta-laatusuhteeltaan houkuttelevaksi kokonaisuudeksi.

  • Bluelink®-mobiilisovelluksella* voit tarkistaa, ovatko auton ovet auki vai lukittuna, ja tarvittaessa avata tai lukita ne.
  • Hyundai LIVE-palvelun* kautta autossa on käytettävissä ajantasaiset liikenne- ja säätiedot, pysäköintialueet ja huoltoasemien tiedot.
  • Kookas mittaristo näyttää ajonaikaista tietoa helposti suoraan kuljettajan näkökentässä.
  • Uusin Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologia

 

Suorituskyky ja taloudellisuus tasapainossa.

Mallistoon tarjolla kolme erilaista bensiinimoottorivaihtoehtoa. Wagoniin saatavilla 1.5DPi ja 1.0 T-GDi -moottorit käsivalintaisella vaihteistolla sekä  1.0 T-GDi ja 1.5 T-GDi -moottorit 7-vaihteisella kaksoiskytkinautomaatilla.

 


 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot