Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Uusi Hyundai i30 N Line - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Hyundai i30 N Line

Hyundai i30 N line -malli. Tutustu lisää!

Uusi Hyundai i30 N Line.

Hyundai i30 N-Line malleihin talvirenkaat veloituksetta.

Talvirenkaat 16” alumiinivantein, voimassa 31.8.2020 saakka.

Maustetta maantielle.

Esiteltyään menestyksekkäästi ensimmäisen suorituskykyisen N-mallinsa Hyundai laajentaa valikoimaansa entisestään. N-mallin rinnalle esitellään nyt Euroopassa uusi N Line -mallisto. Sen aloittaa i30 N Line, jonka houkuttelevuutta lisäävät i30 N -mallista tutut muotoilun yksityiskohdat sekä auton sisä- että ulkopuolella. Myös i30 N Line -mallin teknisiä ratkaisuja, kuten jousitus, jarrut ja moottorin vaste, on maustettu antamaan autolle lisäpotkua tavalliseen viisioviseen i30-malliin verrattuna.

Voimanlähteeksi i30 N Line -malleihin on tarjolla 1,4-litrainen 140 hevosvoimaa kehittävä T-GDI-bensiinimoottori 7DCT-automaattivaihteistolla. Auton dynaamista ilmettä vahvistavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka tuodaan nyt ensi kertaa saataville viisioviseen i30-malliin. Myös uusi pakoputkiston kaksoistakavaimennin erottaa i30 N Line -mallin sisaruksistaan.

Valitse i30 Hatchback N Line tai i30 Fastback N Line

Monet i30 N Linen muotoiluelementit on huolella valittu tunnustusta saaneen i30 N -mallin ratkaisuista. Näitä ovat esimerkiksi urheilulliset etu- ja takapuskurit, jotka on N Line -malleissa varustettu hopeanvärisellä tehosteraidalla.

Mallistossa on tarjolla kaksi eri versiota: Hyundai i30 Hatchback N Line ja i30 Fastback N line.

Auton dynaamista ilmettä vahvistavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka tuodaan nyt ensi kertaa saataville viisioviseen i30-malliin. Pyörille on asennettu PS4 Michelin Performance -renkaat vastaamaan auton sporttiseen haasteeseen. Uudet 16-tuumaiset jarrulevyt edessä parantavat auton käytöstä urheilullisessa ajossa verrattuna tavallisen viisiovisen i30-mallin 15-tuumaisiin leyihin.

Auton luonteesta viestittää tyylitelty N Line -mallimerkintä, joka ei jää katseilta piiloon.

Urheilulliset sisätilat

Sisätiloissa autoon on valittavissa N-kirjaimella koristellut mokkanahkaverhoillut urheiluistuimet, jotka antavat tavanomaista paremman sivuttaistuen. Sporttinen rei’itetyllä nahalla verhoiltu ohjauspyörä, metalliset polkimet ja niin ikään N-merkintää kantava vaihteenvalitsimen nuppi lisäävät ajokokemuksen syvyyttä.

Tavallisesta viisiovisesta i30-mallista tuttu tilava ja käytännöllinen matkustamo tarjoaa myös N Line -mallissa mukavat oltavat kaikille istujille.

N Linessa on vakiovarusteena perutuskamera dyynaamisilla apuviivoilla. Apuviivojen avulla peruuttaminen ahtaisiin paikkoihin onnistuu entistä helpommin.

Urheilullinen ajokokemus

Urheilullisemman ajokokemuksen viimeistelemiseksi jousitus sekä moottorin reagointi kaasuun on hienosäädetty uudelleen N Line -mallin vaatimuksiin sopiviksi.

1,4-litrainen T-GDI bensamoottori 7DCT automaattivaihteistolla

Voimanlähteenä 1,4-litrainen 140 hevosvoimaa kehittävä T-GDI-bensiinimoottori.

  • Keskimääräinen kulutus 5.9-5.7 l / 100 km
  • CO2 päästöt: 134-130 g / km
  • Max teho 103 kw
  • Max vääntö 242 Nm

Lisää persoonallisuutta

Uudessa Hyundai i30 N Line -mallistossa on hyvät vakiovarusteet, lisäksi tarjolla on erilaisia lisävarusteita. Voit korostaa niillä halutessasi auton ulkonäköä, turvallisuutta tai käytännöllisyyttä.

  • Navi Pack: navigaattori, Qi-standardin mukainen langaton puhelimenlataus, ilmaiset karttapäivitykset määräaikaishuollossa kerran vuodessa
  • Smart Key Pack: sadetunnistin, sähköisesti taittuvat peilit, Smart Key -älyavain ja käynnistyspainike, lähestymisvalo
  • Sport Seat Pack: nahka/mokkaverhoilut, sähköisesti säädettävät etuistuimet, istuimen muistipaikka kuljettajalle, reisituen säätö, sähköinen ristiselän säätö
  • Led Pack: kaksois-led-ajovalot, staattiset kaarrevalot, kääntymisvalot

 

KATSO HYUNDAI MALLISTOMME

 

Koko Hyundai-mallistoon 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot