Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Uuteen Hyundai KONA -mallistoon edullinen rahoitus - Ajankohtaista Wetterillä

Uuteen Hyundai KONA -mallistoon korko 0% + kulut

Uusi Hyundai KONA -mallisto.

Seuraavalle tasolle. Uusi Hyundai KONA -mallisto

Uuteen Hyundai KONA -mallistoon korko 0% + kulut

Uusi Hyundai KONA on jokaiselta kantilta katsottuna ilmeikäs ‒ se vie palkitut linjat nyt uudelle tasolle. Ulkoasun uudistusten lisäksi KONA on varustettu uusimmalla älykkäällä tekniikalla, kuten huippuluokan liitettävyys- ja turvaominaisuuksilla. Voimalinjoista valittavana on bensiini, diesel, kevythybridi, täyshybridi sekä täyssähkö ja varustetasoja Fresh-varusteista aina urheilulliseen KONA N Lineen! Valitse omasi.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

 


 

Uutta tyylikkyyttä

Rohkeat, edistykselliset muotoilupäivitykset antavat uudelle KONAlle virtaviivaisemman ilmeen säilyttäen sen vahvan SUV-luonteen ja ainutlaatuisen tyylin. Saataville tulee myös uusi KONA N Line.

Uusimmat tekniset innovaatiot

KONA tarjoaa aktiiviseen elämäntapaan kiitettävän kattauksen älyteknologiaa: monipuoliset voimansiirtovaihtoehdot ja huippuluokan liitettävyys- ja mukavuusominaisuudet.

Pienemmät päästöt, parempi polttoainetehokkuus

Valittavana ovat nyt ensimmäistä kertaa uudet 48 voltin kevyethybridimoottorit, jotka auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja pihistämään polttoainetta. Mallistoon on tulossa myös uusi Hyundai KONA Hybridi!

 

Tutustu lisää Hyundai KONA -malliin.

 
KONA-mallisto alkaen  20 990 €. Hinta sisältää toimituskulut. CO2 0–168 g/km, EU-yhd. kulutus 0–7,4 l/100 km. Rahoitusesimerkki: auton hinta 20 990 €, käsiraha 0 €, rahoitettava osuus 21 180 € (sis. perustamiskulun 190 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 219 €, viimeinen suurempi erä 6 274,88 €. Todellinen vuosikorko 1,0 %. Luottokustannukset 838 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 21 828 €. Maksimi luoton määrä 50 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja 31.5.2021 saakka, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot