Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti ja metalliväri kaupan päälle! - Ajankohtaista Wetterillä

Erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti ja metalliväri kaupan päälle!

Wetteriltä erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti kaupan päälle

Erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti ja metalliväri kaupan päälle!

Autoja saatavilla nopeaan toimitukseen!

Oulun ja Rovaniemen Wetteriltä rajoitettuun erään Mazda3 sekä CX-30 -malleja talvipaketti sekä metalliväri kaupan päälle. Talvipaketti sisältää talvirenkaat alkuperäisillä alumiinivanteilla sekä moottorin lämmittimen ja sisätilan lämmittimen asennettuna.

Tervetuloa koeajamaan erittäin runsaasti vakiovarustellut Mazda3 sekä CX-30 -mallit. Lupaamme, että vaikutut.

 

Mazda-myyjiemme yhteystiedot:

Oulu

Rovaniemi

VARAA KOEAJO

 


 

Mazda3

Mazda3

Huippuvarusteltu erikoiserä 29 950 €

Rajattuun erään Mazda3 Skyactiv-G Vision Plus AT -malleja nyt talvipaketti ja metalliväri veloituksetta!

Paketti sisältää metallivärin ja talvirenkaat alkuperäisillä alumiinivanteilla sekä moottorin lohkolämmittimen ja sisätilan lämmittimen asennettuna. Asiakasetusi jopa 3 200 €!

 

Täysin uudessa Mazda3:ssa ruumiillistuu kaksi tekijää: Hatch-mallin kiihdyttävän kaarevat muodot kielivät vapaudesta. Sedanin sulavat ja hienostuneet linjat ovat kuin yhdellä vakaalla siveltimenvedolla vedetyt. Molemmat vaihtoehdot on varustettu täydellisesti muotoilluilla premium-luokan sisustuksilla, viimeistä huutoa olevalla Skyactiv-teknologialla ja uusimmilla turvaominaisuuksilla. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yhteys niin ajorataan kuin ajoneuvoonkin.

Tutustu Mazda3 -malliin tästä.

 

Mazda3 M Hybrid Skyactiv-G Vision Plus AT hinta alkaen 29 950 € + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. EU-yhd. Kulutus 6.0 l/100 km. Arvioidut CO2-päästöt 138 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 


 

Mazda CX-30

Mazda CX-30

ERÄ SUPERVARUSTELTUJA MAZDA CX-30 -MALLEJA JOPA 3587 € EDULLA.

Runsaaseen vakiovarusteluun kuuluu automaattivaiheisto ja lisäksi hintaan kuuluu talvipaketin ja metallivärin!

Talvipaketti sisältää lisäksi talvirenkaat Mazdan alkuperäisillä alumiinivanteilla, moottorin lohkolämmittimen sekä sisätilan lämmittimen asennettuna.

 

Mazda CX-30 on citymaasturi, jossa on M Hybrid vakiona. Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Skyactiv-X-moottorissa käytetään Mazdan ainutlaatuista sytytystekniikkaa, jonka nimi on Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI).

Sisältä ja ulkoa täysin uudistettu Mazda CX-30 on yksinkertaisesti kaunis – korin sulavista kaarista sisätilojen hienostuneeseen viimeistelyyn ja kuoren alta löytyvään innovatiiviseen tekniikkaan. Se täydentää ja parantaa elämäntapaasi ja tekee jokaisesta matkasta todellisen nautinnon.

 

Tutustu Mazda CX-30 -malliin tästä.

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda3 SKYACTIV-G -mallisto alkaen 27 090,22 € sis. toimitusmaksu 600 €. Malliston EU-yhd. kulutus 5,2–6,5 l/100 km. Arvioidut CO2-päästöt 118–146 g/km. Mazda CX-30 SKYACTIV-G -mallisto alkaen 30 297,56 € sis. toimitusmaksu 600 €. Malliston EU-yhd. kulutus 5,6–6,6 l/100 km. Arvioidut CO2-päästöt 127–149 g/km. Kuvan autot erikoisvarustein. Talvipaketti- ja metalliväritarjous koskee rajattua erää maassa olevia Mazda3 ja CX-30 autoja. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot