Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti kaupan päälle! - Ajankohtaista Wetterillä

Erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti kaupan päälle!

Wetteriltä erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti kaupan päälle

Erään Mazda3 ja CX-30 -malleja talvipaketti kaupan päälle!

Autoja saatavilla nopeaan toimitukseen!

Oulun ja Rovaniemen Wetteriltä rajoitettuun erään Mazda3 sekä CX-30 -malleja talvipaketti kaupan päälle. Talvipaketti sisältää talvirenkaat alkuperäisillä alumiinivanteilla sekä moottorin lämmittimen ja sisätilan lämmittimen asennettuna.

Tervetuloa koeajamaan erittäin runsaasti vakiovarustellut Mazda3 sekä CX-30 -mallit. Lupaamme, että vaikutut.

 

Mazda-myyjiemme yhteystiedot:

Oulu

Rovaniemi

 


 

Mazda3

Mazda3

Täysin uudessa Mazda3:ssa ruumiillistuu kaksi tekijää: Hatch-mallin kiihdyttävän kaarevat muodot kielivät vapaudesta. Sedanin sulavat ja hienostuneet linjat ovat kuin yhdellä vakaalla siveltimenvedolla vedetyt. Molemmat vaihtoehdot on varustettu täydellisesti muotoilluilla premium-luokan sisustuksilla, viimeistä huutoa olevalla Skyactiv-teknologialla ja uusimmilla turvaominaisuuksilla. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yhteys niin ajorataan kuin ajoneuvoonkin.

Tutustu Mazda3 -malliin tästä.

 


 

Mazda CX-30

Mazda CX-30

Mazda CX-30 on citymaasturi, jossa on M Hybrid vakiona. Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Skyactiv-X-moottorissa käytetään Mazdan ainutlaatuista sytytystekniikkaa, jonka nimi on Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI).

Sisältä ja ulkoa täysin uudistettu Mazda CX-30 on yksinkertaisesti kaunis – korin sulavista kaarista sisätilojen hienostuneeseen viimeistelyyn ja kuoren alta löytyvään innovatiiviseen tekniikkaan. Se täydentää ja parantaa elämäntapaasi ja tekee jokaisesta matkasta todellisen nautinnon.

 

Tutustu Mazda CX-30 -malliin tästä.

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda3 SKYACTIV-G -mallisto alkaen 27 259,30  € sis. toimitusmaksu 600 €. Malliston EU-yhd. kulutus 5,4–6,9 l/100 km. Arvioidut CO2-päästöt 122–157 g/km. Mazda CX-30 SKYACTIV-G -mallisto alkaen 29 697,56 € sis. toimitusmaksu 600 €. Malliston EU-yhd. kulutus 5,9–7,0 l/100 km. Arvioidut CO2-päästöt 133–160 g/km.  Kuvan autot erikoisvarustein. Talvipakettitarjous koskee rajattua erää maassa olevia Mazda3 ja CX-30 autoja. Voimassa 31.3.2021 asti.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot