Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Hyödynnä Mazda3 ylihyvityskampanja

Hyödynnä Mazda3 rahoituskampanja

Hyödynnä nyt Mazda3 rahoituskampanja 0.90 % + kulut*

Hienostuneisuutta jokaiselle aistille 

Hyödynnä nyt Mazda3 rahoituskampanja 0.90 % + kulut*

 

Uusi sukupolvi on täällä

äysin uudessa Mazda3:ssa ruumiillistuu kaksi tekijää: Hatch-mallin kiihdyttävän kaarevat muodot kielivät vapaudesta. Sedanin sulavat ja hienostuneet linjat ovat kuin yhdellä vakaalla siveltimenvedolla vedetyt. Molemmat vaihtoehdot on varustettu täydellisesti muotoilluilla premium-luokan sisustuksilla, viimeistä huutoa olevalla Skyactiv-teknologialla ja uusimmilla turvaominaisuuksilla. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yhteys niin ajorataan kuin ajoneuvoonkin.

 

MAZDA3 on voittanut 2020 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR –palkinnon

Mazda3:n voittama Workd Car Design of the Year -palkinto annettiin tunnustuksena innovatiivisesta ja rajoja rikkovasta muotoilusta. Palkinto juhlistaa tänä vuonna 100 -vuotista taivaltaan juhlivaa Mazda Motor Corporationia.

 

Ajaminen on tärkeintä

Istuudu uuden Mazda3 ratin taakse ja koe mukavuuden ja ajamisen riemun uusi taso lukuisten matkustamokokemukseen ja ajodynamiikkaan tehtyjen parannusten ansiosta.

 

 

VARAA KOEAJO

 

*Korko 0,90%. Perustamismaksu 290€. Käsittelykulut 15€ / kk. Maksimi rahoitusaika 60kk. Tarjous voimassa 30.9.2020 asti. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.
 Mazda3 SKYACTIV-X hinnat alkaen 32 260,48 € + toimituskulut. Malliston EU-yhd. kulutus 5,8 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 131g/km.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot