Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot MAZDA CX-60 alkaen 695€/kk ilman käsirahaa - Ajankohtaista Wetterillä

MAZDA CX-60 alkaen 695€/kk ilman käsirahaa

MAZDA CX-60 alkaen 695€/kk ilman käsirahaa

MAZDA CX-60 alkaen 695€/kk ilman käsirahaa 

MAZDA Yksityisleasing: MAZDA CX60 alk. 659€*/kk, ilman käsirahaa

* Esimerkin auto on Mazda CX-60 Exclusive-line -varustetasolla. 695€/kk hintaesimerkki on laskettu ilman käsirahaa ja 4 vuoden sopimuskaudella. Vuokrahinta sisältää auton käytön lisäksi talvirenkaat. Muut kustannukset, esim. vakuutukset ja huollot, eivät sisälly kuukausihintaan.

Tutustu korkealaatuiseen lataushybridiin alta lisää, jonka sähköinen toimintamatka on jopa 63 km!

Mazdan yksityisleasing -laskuri.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

Kemi 020 7788 880

Oulu** 020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320

Ylivieska 08 4133 201

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Katso Mazda 2 Hybrid hinnasto.

 


 

MAZDAN UUSI LIPPULAIVAMALLI

Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

 

Mazda CX-60:n muotoilussa yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit, japanilainen perintö ja intohimo, jolla Mazdan kokeneet Takumi-käsityömestarit viimeistelevät jokaisen ainutlaatuisen ajoneuvon. Täysin uusi Mazda CX-60 on myös ensimmäinen lataushybridimme, jonka myötä tulemme esittelemään kokonaisen sarjan uusia ajajakeskeisiä teknologioita.

 

TURVALLISUUS JA MUKAVUUS

Mazda CX-60 tarjoaa laajan valikoiman teknologioita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Uudet ominaisuudet helpottavat ajoneuvon käsittelyä ja tasapainoa kaarreajossa. Näihin kuuluvat Mazdan Kuljettajan personointijärjestelmä, joka säätää ajoympäristön automaattisesti ajajan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti, esteettömän panoraaman tarjoava 360 asteen kamerajärjestelmä ja Kinematic Posture Control -järjestelmä.

 

AINUTLAATUINEN JAPANILAINEN MUOTOILU

Japanissa rakennetussa Mazda CX-60 -autossa kiteytyy Kodo-muotokieleen kuuluvan Ma-käsitteen olemus, jolla tarkoitetaan hillittyä ja arvokasta tyhjän tilan kauneutta. Jokaisella Mazda CX-60 muotoilun elementillä on tarkoitus. Ne huokuvat sofistikoitunutta kauneutta ja eleganssia. Sisustuksessa yhdistyvät materiaalien eri elementit: vaahtera, nappanahka ja ainutlaatuiset japanilaiset tekstiilit.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot