Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Rajattu erä Mazda CX-OPTIMUM kampanjamalleja huippueduin

Mazda CX-OPTIMUM -mallisto valmiina ajoon

Mazda CX-OPTIMUM -mallisto valmiina ajoon. Etusi jopa 4 889 €!

Mazda CX-OPTIMUM -katumaasturimallisto CX-30, CX-5 ja CX-60 - Valmiina ajoon Wetteriltä! 

Rajattuun erään OPTIMUM -kampanjamalleja nyt kattavien vakiovarusteiden lisäksi:

  • Talvirenkaat alkuperäisillä Mazda -alumiinivanteilla 
  • Defa-lämpöpaketti sisätilan lämmittimellä sisältyvät hintaan. Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa!

 

Hyödynnä lisäksi edullinen rahoitustarjous 0,99 % + kulut* Mazda CX-OPTIMUMIIN!

  • MAZDA CX-30 2.0 M Hybrid e-Skyactiv G Exclusive-line AT 349€/kk* tai 35 990€ (+ toimituskulut ) - ETUSI JOPA 3 248€!
  • MAZDA CX-5 2.0 M Hybrid e-Skyactiv G Centre-line AT 449€/kk* tai 41 601€ (+toimituskulut)* - ETUSI JOPA 3 528€!
  • MAZDA CX-60 PHEV 2.5 AWD Exclusive-line AT 549€/kk* tai 54 990€ (+ toimituskulut)* - ETUSI JOPA 4 889€!

Toimi nopeasti ja varaa oma CX- OPTIMUM katumaasturisi! Tarjolla vain rajoitettu erä kampanjamalleja!

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mazda CX-5 Optimum

Tutustu CX-Optimum mallistoomme: Mazda CX - 5 Optimum

Mazda CX-5 OPTIMUM alkaen 42 201€ tai 449€/kk**

 

Mihin tahansa elämäsi tiet vievät, Mazda CX-5 katumaasturi tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan yhdistettynä uuteen polttoainetta säästävään Mazda M Hybrid -hybriditekniikkaan. Tämä SUV on suunniteltu erityisesti aktiivisille perheille, tarjoten ajamisen riemua ja edistyksellistä turvatekniikkaa. Upea muotoilu tekee varman vaikutuksen, etenkin uudella Rhodium White -ulkovärillä varustettuna.

Mazda CX-5 ominaisuudet

Älykäs neliveto tarkkailee olosuhteita 27 anturin avulla. Se käyttää tietoja, kuten kuljettajan ennakoituja ohjausliikkeitä, ulkolämpötilaa, tuulilasinpyyhkijöiden käynnistymistä, tien kallistuskulmia, ohjauskulmaa ja kaasun käyttöä ja päättää välittömästi voimansiirron suhteista etu- ja takapyörien välillä.

Tilaa kasvulle - Tehoa vetämiseen

Mazda CX-5:n kasvava vetovoima johtuu sen jatkuvasta pyrkimyksestä mukavuuteen, turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Näihin kuuluvat myös 541 litran tavaratilan kapasiteetti. Kun kuljetettavana on vain tavaraa, voit taittaa takapenkit alas ja lastata kyytiin 1 303 litran edestä kuormaa. CX-5 -mallin vaikuttavan tehon ansiosta voit hinata vaivatta jopa 2 000 kg:n kuormia. Voit todellakin pakata mukaan ihan kaiken.

 

Uudet ominaisuudet

Ajotilan valitsin. Mazda intelligent Drive -ajotilavalitsin ja maastoajotila tekevät mistä tahansa haasteesta seikkailun. Voit nauttia ajamisesta ilman kompromisseja kaikissa tieolosuhteissa.

Vedenpitävä tavaratilan lattia. Harrastaminen ja pitkät matkat perheen kanssa sujuvat helposti, kun SUV-autossasi on vedenpitävä, helppokäyttöinen ja tilava tavaratila.

Ylivertainen äänentoisto. Olemme rakentaneet ylivertaisen hiljaisen ohjaamon, jotta voit kuulla enemmän siitä, mitä oikeasti haluat kuulla. Nautitpa sitten yksin ajamisen rauhasta ja hiljaisuudesta, keskustelusta muiden matkustajien kanssa tai saatavana olevan 10 kaiuttimella ja Centerpoint® 2- sekä AudioPilot® 2 -järjestelmillä varustetun Bose®-äänentoistojärjestelmän äärimmäisen kirkkaasta toistosta, ajamisesi on entistä rentouttavampaa.

Suorituskyky 

Pienet yksityiskohdat voivat tehdä suurimman vaikutuksen.G-Vectoring Control plus -hienostunut tekniikka on vakiona Mazda CX-5 -malleissa ja sen tarkoituksena on mahdollistaa sulavampi, vähemmän rasitusta tuottava ajo.

Älykäs i-ACTIVSENSE turvatekniikka tukee päivittäistä käyttöä ja nostaa kuljettajan avustinjärjestelmän uudelle tasolle. Järjestelmä voi pysäyttää ajoneuvon tai hidastaa sen nopeutta tilanteessa, jossa on törmäyksen vaara toisen ajoneuvon tai jalankulkijan kanssa.

Kuudella turvatyynyllä ja parannetulla onnettomuusturvaominaisuuksilla varustettu Mazda CX-5 huolehtii sinun ja matkustajiesi turvallisuudesta.

Mazda CX-5 automaatti-mallisto, hinnat alkaen 41 601,22€ (+toimituskulut). EU-yhd.kulutus 6.9-7.6 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 155-171 g/km. **Rahoitusesimerkki: Mazda CX-5 2.0 M Hybrid e-Skyactiv G Centre-line 6AT: auton hinta 42 201,22€ (sis. toimituskulut 600€), vaihtoauto/käsiraha 2 700 €, rahoitettava osuus 39 850,22 € (sis. perustamiskulun 349€), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 15€/erä, korko 0,99 %, kk-erä 448,88€ (sis. käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 10 550,00 €. Todellinen vuosikorko 1,94 %. Luottokustannukset yhteensä 2 919,00€, auton todellinen luottohinta 45 120,22€. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset voimassa 31.07.2024 mennessä käynnistyviin rahoitussopimuksiin.

 


 

Mazda CX-30 Optimum

Tutustu CX-Optimum mallistoomme: Mazda CX - 30 Optimum

MAZDA CX-30 OPTIMUM alkaen 349 €/KK TAI 36 590 €*

 

Liikkumisen vapautta jokaiseen elämäntyyliin - Määränpäästä riippumatta, ajaessasi kaupungin vilkkailla kaduilla tai rauhallisella maaseudulla, Mazda CX-30 sulautuu saumattomasti mihin tahansa ympäristöön. Dynaaminen suorituskyky ja riemastuttava ajokokemus, yhdistettynä vertaansa vailla oleviin turvallisuus- ja kuljettajaa avustaviin järjestelmiin, takaavat ylivertaisen mukavuuden. Mazda CX-30 muuttaa jokaisen matkasi seikkailuksi.

Tyylikäs ja rohkea

Yksinkertaisesti kaunis. Juuret syvällä japanilaisessa estetiikassa, Mazda CX-30 yhdistää poikkeuksellisen dynaamisuuden minimalistiseen eleganssiin. Erehtymättömän tyylikäs ja kestävä SUV – korin sulavista kaarista aina sisätilojen hienostuneeseen viimeistelyyn.

Suunniteltu sinulle

Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Ihmiskeskeinen muotoilu takaa intuitiivisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Jousitus vaimentaa vaivattomasti kolhuja ja tärinää, samalla tehden ajosta silkkisen pehmeän.

Monipuolinen ja tilava

Mazda CX-30:n avarat sisätilat toivottavat kaikenikäiset matkustajat tervetulleiksi. Mahdutat helposti mukaan myös lastenrattaat, urheiluvarusteet, matkatavarat tai mitä tahansa muuta matkasi vaatiikaan.

Ihmiskeskeinen muotoilu

Mazda CX-30 tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille ylellisen ajomatkan. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti turvallisuuden, mukavuuden ja ainutlaatuisen ajokokemuksen priorisoimiseksi.

Mazda CX-30:n tyylikkään kojelaudan keskellä on nyt suurempi ja selkeämpi 10,25” Mazda Connect multimedianäyttö. Langattoman Apple CarPlayn® ja AndroidAuton™ avulla heijastat ajo-ohjeet Head Up näytölle tai löydät helposti suosikkimusiikkisi ja tärkeimmät sovelluksesi. Lisämukavuutta tuovat langaton QI-lataus ja USB-C portit ovat yhteensopivia uusimpien laitteidesi kanssa.

Ajamisen riemu

Istuudu Mazda CX-30 ratin taakse ja koe tyylikkään katumaasturin dynaaminen suorituskyky. CX-30 täyttää vaativankin kaupunkiautoilijan tarpeet monipuolisilla ominaisuuksillaan ja kompaktilla koollaan.

Mazda CX-30 automaatti-mallisto, hinnat alkaen 35 990,17€ (+ toimituskulut). EU-yhd.kulutus 6.4-6.6 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 144-149 g/km. *Rahoitusesimerkki: Mazda CX-30 2.0 M Hybrid e-Skyactiv G Exclusive-line AT 150hv: auton hinta 36 590,17€ (sis. toimituskulut 600€), vaihtoauto/käsiraha 4 500 €, rahoitettava osuus 32 439,17 € (sis. perustamiskulun 349€), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 15€/erä, korko 0,99 %, kk-erä 348,88€ (sis. käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 10 000,00 €. Todellinen vuosikorko 2,12 %. Luottokustannukset yhteensä 2 680,61€, auton todellinen luottohinta 39 270,78€. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset voimassa 31.07.2024 mennessä käynnistyviin rahoitussopimuksiin.

 


 

Mazda CX-60 Optimum

Tutustu CX-Optimum mallistoomme: Mazda CX-60 Optimum 

MAZDA CX-60 PHEV 2.5 AWD Exclusive-line AT 549€/KK TAI 55 590€

 

Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

Mazda CX-60 ominaisuudet

Turvallisuus ja mukavuus - Mazda CX-60 tarjoaa laajan valikoiman teknologioita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Uudet ominaisuudet helpottavat ajoneuvon käsittelyä ja tasapainoa kaarreajossa. Näihin kuuluvat Mazdan Kuljettajan personointijärjestelmä, joka säätää ajoympäristön automaattisesti ajajan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti, esteettömän panoraaman tarjoava 360 asteen kamerajärjestelmä ja Kinematic Posture Control -järjestelmä.

Ainutlaatuinen japanilainen muotoilu

Japanissa rakennetussa Mazda CX-60 -autossa kiteytyy Kodo-muotokieleen kuuluvan Ma-käsitteen olemus, jolla tarkoitetaan hillittyä ja arvokasta tyhjän tilan kauneutta. Jokaisella Mazda CX-60 muotoilun elementillä on tarkoitus. Ne huokuvat sofistikoitunutta kauneutta ja eleganssia. Sisustuksessa yhdistyvät materiaalien eri elementit: vaahtera, nappanahka ja ainutlaatuiset japanilaiset tekstiilit.

Voiman eleganssi

Mazda CX-60 on suunniteltu tekemään vaikutuksen: Paitsi elegantilla Kodo-muotoilullaan ja laadukkailla materiaaleillaan, myös 2 500 kg:n vetokyvyllä. CX-60 on varustettu perävaunun vakautusjärjestelmällä (TSC) äärimmäisen vakauden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä Mazda Intelligent Drive Select (Mi-Drive) -teknologialla, josta löytyy erillinen vetämiseen suunniteltu ajotila. Vetotila takaa Mazdan tarjoaman ainutlaatuisen ajokokemuksen samalla kun kuljetat peräkärrysi, veneesi, hevostrailerisi tai muut harrastus- ja työvälineesi minne tahansa, ilman tarvetta kompromisseihin suorituskyvyn ja mukavuuden välillä.

 

Mazda CX-60 automaatti-mallisto, hinnat alkaen 54 989,62€ (+toimituskulut), EU-yhd.kulutus 1,5/100km. Arvioidut CO2-päästöt 33g/km. ***Rahoitusesimerkki: Mazda CX-60 2.5 PHEV 8AT Exclusive-line: auton hinta 55 589,68€ (sis. toimituskulut 600€), vaihtoauto/käsiraha 3 200 €, rahoitettava osuus 52 738,68 € (sis. perustamiskulun 349€), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 15€/erä, korko 0,99%, kk-erä 549,04 € (sis.käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 16 900,00 €. Todellinen vuosikorko 1,68 %. Luottokustannukset yhteensä 3 492,10€, auton todellinen luottohinta 59 081,78 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset voimassa 31.07.2024 mennessä käynnistyviin rahoitussopimuksiin.
 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot