Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot MAZDA2 Hybrid Drivalia Yksityisleasing -sopimuksella alkaen 390€/kk - Ajankohtaista Wetterillä

MAZDA2 Hybrid Drivalia Yksityisleasing -sopimuksella alkaen 390€/kk

MAZDA2 Hybrid Drivalia Yksityisleasing -sopimuksella alkaen 390€/kk 

MAZDA2 Hybrid Drivalia Yksityisleasing -sopimuksella alkaen 390€/kk 

MAZDA2 Hybrid Drivalia Yksityisleasing-sopimuksella nyt edullisesti alk. 390€/kk, sisältäen muun muassa huollot ja korjaukset. Mazda2 Hybrid on ympäristötietoisen kaupunkilaisen täydellinen matkakumppani, sillä itselataavana täyshyridinä se ei edellytä ajotottumuksien muuttamista. Nykyaikaisen täyshybriditeknologian ansiosta Mazda2 Hybridillä osa matkasta taittuu päästöttömästi sähköllä, kun taas bensiinimoottori on aina valmiina astumaan palvelukseen, kun tarvitset lisää tehoa tai toimintamatkaa. 

 

Drivalia Yksityisleasing: Mazda 2 Hybrid 1.5 (116) Centre-Line alk. 390€/kk

 

Leasingvuokraan sisältyy:

  • Auton hankinta ja rahoitus
  • Määräaikaishuollot ja -katsastukset
  • Tekniset korjaukset
  • Rengaspalvelu sisältäen uusintarenkaat ja renkaiden vaihtotyöt
  • Renkaiden kausisäilö Drivalian kumppanilla
  • Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi (1 päivä / määräaikaishuolto)
  • Tiepalvelu
  • Auton myynti
  • Sopimus ei sisällä vakuutusta.

 

Kampanja voimassa 2.5.2024 alkaen niin pitkään kuin ko. autoja on tarjolla. Kaikki hinnat sis. alv 24 %.

Tutustu Drivalia Yksityisleasingin hinnastoon ja sopimuksen sisältöihin. 

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

Kemi 020 7788 880

Oulu** 020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320

Ylivieska 08 4133 201

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Katso Mazda 2 Hybrid hinnasto.

 


 

MATKAKUMPPANISI MATKALLA HUOMISEEN

Uusi Mazda2 Hybrid on ympäristötietoisen kaupunkilaisen täydellinen matkakumppani, joka ei edellytä ajotottumuksien muuttamista. Nykyaikaisen hybriditeknologian ansiosta Mazda2 Hybridillä osa matkasta taittuu päästöttömästi sähköllä, kun taas bensiinimoottori on aina valmiina astumaan palvelukseen, kun tarvitset lisää tehoa tai toimintamatkaa.

 

HYBRIDI AJOKOKEMUS

Uudessa Mazda2 Hybridissä käytetään älykästä hybriditeknologiaa, joka vaihtaa sähköisen, bensiinimoottorin ja yhdistetyn ajotilan välillä ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi kaikissa tilanteissa. Nauti liikkeelle lähtiessä sähkömoottorin välittömästä, täydestä väännöstä tai hyödynnä bensiini- ja sähkömoottorin yhdistetty voima lisätehoa vaativissa tilanteissa.

 

AJA NIIN KUIN ENNENKIN

Koska akkua ei tarvitse ladata, voit ajaa Mazdan uudella hybridillä aivan kuten tavanomaisella bensiiniautolla, ja silti nauttia sähkömoottorin tuomista eduista.

 

SIIRRY YMPÄRISTÖTIETOISUUDEN AIKAAN

Voit ajaa kaupungissa sähköllä tietäen, että tuotat vähemmän päästöjä. Hybridijärjestelmä kierrättää jarrutuksissa syntyvän energian takaisin akkuun. Tämä tarkoittaa sitä, että osa kaupunkiajostasi uudella hybridillä ei tuota lainkaan päästöjä.

Mazda2 Hybridissä yhdistyvät 1,5-litrainen kolmisylinterinen bensiinimoottori ja 59 kW:n sähkömoottori, jotka yhdessä tuottavat 85 kW / 116 hv. Polttoainetaloudellisuus (WLTP) 3,8–4,0 l / 100 km ja CO2-päästöt 87–93 g/km.

 


 

MAZDA2 HYBRIDIN EDUT

 

ITSELATAAVA JÄRJESTELMÄ

Mazda2 Hybridin itselataava teknologia on sinulle vaivaton. Voit tankata ja ajaa sitä kuin mitä tahansa autoa – akku huolehtii itse lataamisesta. Sinun ei tarvitse muuttaa elämäntapasi, aikataulujasi tai ajotapojasi.

 

SÄHKÖ- JA BENSIINIMOOTTORI

Bensiini- ja sähkömoottorin yhdistetty suorituskyky mahdollistaa sen, että voit valita kolmen ainutlaatuisen ajokokemuksen ja voimanlähteen välillä: bensiinimoottori, moottorien yhdistelmä tai pelkkä sähkömoottori. Jos et halua valita itse, Mazda2 Hybrid valitsee kaikkein energiatehokkaimman vaihtoehdon lennosta – ja tarjoaa lisätehoa aina tarvittaessa.

 

AJAMISEN TEHOKKUUTTA

Sähköistä suorituskykyä ilman johtoja. Sähkömoottori antaa välittömän ja täyden vääntövoiman jo paikaltaan lähtiessä, ja kun tarvitset lisätehoa, voit nauttia bensiini- ja sähkömoottorien yhdistetystä tehosta.

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot