Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda2 M HYBRID - Hyödynnä edullinen rahoitustarjous 0,90% + kulut

Mazda2 M HYBRID - Hyödynnä edullinen rahoitustarjous 0,90% + kulut

Hyödynnä nyt MAZDA2 korkotarjous: 0,90 % + kulut

Ajaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! 

Hyödynnä nyt MAZDA2 korkotarjous 0,90 % + kulut*

 

LIIKUTTAA SINUA – ENNEN KUIN EDES AJAT SITÄ

Mazda2 M Hybrid on sekä ketterä että tyylikäs. Mazdan Kodo: Soul of Motion -muotoilu on luonut auton, joka henkii leikkisää ja samalla eleganttia lumoa. Mazda2 M Hybrid ylittää hienostuneen ulkoasunsa luomat odotukset. Se tarjoaa suurenmoista polttoainetaloudellisuutta ja parannettuja turvallisuusominaisuuksia. Mazda2 M Hybrid on auto, joka liikuttaa sinua ennen kuin edes ajat sitä – niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla.

UUSI DESIGN, SAMA KOKO

Mazda2 M Hybrid on Kodo-filosofiamme uusimman sukupolven luomus. Soul of Motion -muotokieli herää henkiin sarjamme pienimmässä mallissa uutena tyylinä, joka vangitsee ja viehättää ensisilmäyksellä.

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Kaikki manuaalivaihteistolla varustetut Mazda2 Skyactiv -bensiinimoottorit on varustettu uudella Mazda M Hybrid -tekniikalla, jossa tavallisesti hukkaan menevä jarrutusenergia otetaan talteen pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla. Energia tallennetaan auton sähköjärjestelmän käyttöön, mikä vähentää moottorin kuormitusta ja säästää polttoainetta.

TURVALLISUUS

I-ACTIVSENSE : Ajamisen varmuutta

Mazda2 M Hybrid toimitetaan varustettuna kehittyneillä turvallisuusominaisuuksilla, kuten kehittyneellä älykkäällä jarrutusavustimella (edessä) ja kaistavahtijärjestelmällä, joiden ansiosta voit keskittyä seuraamaan edessä olevaa tietä.

MILTÄ MAZDA2 M HYBRIDIN AJAMINEN TUNTUU

Skyactiv -tekniikan ja G-Vectoring Control Plus -järjestelmän sekä laajennetun teknisten ominaisuuksien valikoiman ansiosta Mazda M Hybridissä yhdistyvät sykähdyttävä ajokokemus, vakuuttava varmuuden tuntu ja vastuullinen polttoaineen käyttö. Koe Jinba Ittai – auton ja kuljettajan välinen yhteenkuuluvuuden tuntu – ennenkokemattomalla tavalla.

 
*Korko 0,90%. Perustamismaksu 290€. Käsittelykulut 15€ / kk. Maksimi rahoitusaika 60kk. Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.
Mazda2 Optimum hinnat alkaen 18 490 € + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. Malliston EU-yhd. Kulutus 5,9 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 133 g/km.

 

VARAA KOEAJO

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot