Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda2 M HYBRID - Hyödynnä edullinen rahoitustarjous 0,90% + kulut

Mazda2 M HYBRID - Hyödynnä edullinen rahoitustarjous 0,90% + kulut

Hyödynnä nyt MAZDA2 korkotarjous: 0,90 % + kulut

Ajaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! 

Hyödynnä nyt MAZDA2 korkotarjous 0,90 % + kulut*

Talvipaketti 0 € - Sisältää lämpöpaketin (moottori- ja sisätilalämmitin) sekä talvirenkaat alumiinivanteilla!

Talvirenkaat 15” tummilla alumiinivanteilla Nokian nastarenkailla ja defa lämpöpaketti veloituksetta.

Voimassa 31.12.2020 saakka.

 

LIIKUTTAA SINUA – ENNEN KUIN EDES AJAT SITÄ

Mazda2 M Hybrid on sekä ketterä että tyylikäs. Mazdan Kodo: Soul of Motion -muotoilu on luonut auton, joka henkii leikkisää ja samalla eleganttia lumoa. Mazda2 M Hybrid ylittää hienostuneen ulkoasunsa luomat odotukset. Se tarjoaa suurenmoista polttoainetaloudellisuutta ja parannettuja turvallisuusominaisuuksia. Mazda2 M Hybrid on auto, joka liikuttaa sinua ennen kuin edes ajat sitä – niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla.

UUSI DESIGN, SAMA KOKO

Mazda2 M Hybrid on Kodo-filosofiamme uusimman sukupolven luomus. Soul of Motion -muotokieli herää henkiin sarjamme pienimmässä mallissa uutena tyylinä, joka vangitsee ja viehättää ensisilmäyksellä.

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Kaikki manuaalivaihteistolla varustetut Mazda2 Skyactiv -bensiinimoottorit on varustettu uudella Mazda M Hybrid -tekniikalla, jossa tavallisesti hukkaan menevä jarrutusenergia otetaan talteen pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla. Energia tallennetaan auton sähköjärjestelmän käyttöön, mikä vähentää moottorin kuormitusta ja säästää polttoainetta.

TURVALLISUUS

I-ACTIVSENSE : Ajamisen varmuutta

Mazda2 M Hybrid toimitetaan varustettuna kehittyneillä turvallisuusominaisuuksilla, kuten kehittyneellä älykkäällä jarrutusavustimella (edessä) ja kaistavahtijärjestelmällä, joiden ansiosta voit keskittyä seuraamaan edessä olevaa tietä.

MILTÄ MAZDA2 M HYBRIDIN AJAMINEN TUNTUU

Skyactiv -tekniikan ja G-Vectoring Control Plus -järjestelmän sekä laajennetun teknisten ominaisuuksien valikoiman ansiosta Mazda M Hybridissä yhdistyvät sykähdyttävä ajokokemus, vakuuttava varmuuden tuntu ja vastuullinen polttoaineen käyttö. Koe Jinba Ittai – auton ja kuljettajan välinen yhteenkuuluvuuden tuntu – ennenkokemattomalla tavalla.

 
*Korko 0,90%. Perustamismaksu 290€. Käsittelykulut 15€ / kk. Maksimi rahoitusaika 60kk. Tarjous voimassa 30.11.2020 asti. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.
Mazda2 Optimum hinnat alkaen 18 490 € + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. Malliston EU-yhd. Kulutus 5,9 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 133 g/km.
 
 

VARAA KOEAJO

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot