Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda2 M HYBRID - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda2 M HYBRID

Hyödynnä nyt MAZDA2 korkotarjous: 0,90 % + kulut

Ajaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! 

MAZDA2 M HYBRID -erikoiserä - Nyt meiltä rajoitettuun erään nopean toimituksen autoja talvipaketti 490 €.

Etusi yhteensä jopa 2 500 €

Mazda2 M Hybrid on ketterä, mukavan hiljainen ja taloudellinen. Tyylikkään kokonaisuuden kruunaa runsas vakiovarustelu, joka sisältää esimerkiksi LED-ajovalot, premium-kangasverhoilun ja 15” alumiinivanteet.

  • Nyt meiltä rajoitettuun erään nopean toimituksen autoja talvipaketti 490 €.
  • Hyödynnä myös romutuspalkkio 1500 €.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Suosittu romutuspalkkio tekee paluun 

Suomessa toteutetaan romutuspalkkiokampanja, joka alkaa 1.12.2020 ja päättyy vuoden 2021 lopussa. Romutuspalkkiokampanjan aikana uuden auton ostaja saa 1 000 tai 2 000 euron romutuspalkkion valtion avustuksena uudesta lain edellytykset täyttävästä henkilöautosta, jos hän vie samalla romutettavaksi omistamansa vanhan liikennekäytössä olevan henkilöauton. Lisäksi autoala tukee romutuspalkkiota omalla 500 euron romutuspalkkiollaan.

Täyssähköauton hankintaan voi yhdistää kotitalouksille tarkoitetun täyssähköautojen hankintatuen, jonka suuruus on 2 000 euroa. Täyssähköauton hankintaan voi näin ollen saada yhteensä 4 500 euron romutuspalkkkion.

 

Romutuskampanja Mazda2 M Hybrid -malliin 1500€ (yhdistettävissä talvipakettietuun)

 


 

Mazda2 M Hybrid

 

LIIKUTTAA SINUA – ENNEN KUIN EDES AJAT SITÄ

Mazda2 M Hybrid on sekä ketterä että tyylikäs. Mazdan Kodo: Soul of Motion -muotoilu on luonut auton, joka henkii leikkisää ja samalla eleganttia lumoa. Mazda2 M Hybrid ylittää hienostuneen ulkoasunsa luomat odotukset. Se tarjoaa suurenmoista polttoainetaloudellisuutta ja parannettuja turvallisuusominaisuuksia. Mazda2 M Hybrid on auto, joka liikuttaa sinua ennen kuin edes ajat sitä – niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla.

 

UUSI DESIGN, SAMA KOKO

Mazda2 M Hybrid on Kodo-filosofiamme uusimman sukupolven luomus. Soul of Motion -muotokieli herää henkiin sarjamme pienimmässä mallissa uutena tyylinä, joka vangitsee ja viehättää ensisilmäyksellä.

 

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Kaikki manuaalivaihteistolla varustetut Mazda2 Skyactiv -bensiinimoottorit on varustettu uudella Mazda M Hybrid -tekniikalla, jossa tavallisesti hukkaan menevä jarrutusenergia otetaan talteen pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla. Energia tallennetaan auton sähköjärjestelmän käyttöön, mikä vähentää moottorin kuormitusta ja säästää polttoainetta.

 

TURVALLISUUS

I-ACTIVSENSE : Ajamisen varmuutta

Mazda2 M Hybrid toimitetaan varustettuna kehittyneillä turvallisuusominaisuuksilla, kuten kehittyneellä älykkäällä jarrutusavustimella (edessä) ja kaistavahtijärjestelmällä, joiden ansiosta voit keskittyä seuraamaan edessä olevaa tietä.

 

MILTÄ MAZDA2 M HYBRIDIN AJAMINEN TUNTUU

Skyactiv -tekniikan ja G-Vectoring Control Plus -järjestelmän sekä laajennetun teknisten ominaisuuksien valikoiman ansiosta Mazda M Hybridissä yhdistyvät sykähdyttävä ajokokemus, vakuuttava varmuuden tuntu ja vastuullinen polttoaineen käyttö. Koe Jinba Ittai – auton ja kuljettajan välinen yhteenkuuluvuuden tuntu – ennenkokemattomalla tavalla.

 
Mazda2 Optimum hinnat alkaen 18 490 € + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. Malliston EU-yhd. Kulutus 5,9 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 133 g/km.
 
 

VARAA KOEAJO

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot