Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda2 - pieni auto, iso nautinto - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda2 - pieni auto, iso nautinto

Mazda2 tarjous

Mazda2 - pieni auto, iso nautinto

 

Mazda2 M Hybrid yhdistää saumattomasti jännittävän ja kontrolloidun ajokokemuksen hyvään polttoainetehokuuteen. Varaa oma koeajosi ja nauti Mazdan "Jinba Ittai" -ajotuntumasta, joka yhdistää auton ja ajajan yhdeksi huippuunsa hiotuksi ajonautinnoksi.

 

Katso Mazda2 hinnasto tästä.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mazda2 M Hybrid

 

LIIKUTTAA SINUA – ENNEN KUIN EDES AJAT SITÄ

Mazda2 M Hybrid on sekä ketterä että tyylikäs. Mazdan Kodo: Soul of Motion -muotoilu on luonut auton, joka henkii leikkisää ja samalla eleganttia lumoa. Mazda2 M Hybrid ylittää hienostuneen ulkoasunsa luomat odotukset. Se tarjoaa suurenmoista polttoainetaloudellisuutta ja parannettuja turvallisuusominaisuuksia. Mazda2 M Hybrid on auto, joka liikuttaa sinua ennen kuin edes ajat sitä – niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla.

 

UUSI DESIGN, SAMA KOKO

Mazda2 M Hybrid on Kodo-filosofiamme uusimman sukupolven luomus. Soul of Motion -muotokieli herää henkiin sarjamme pienimmässä mallissa uutena tyylinä, joka vangitsee ja viehättää ensisilmäyksellä.

 

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Kaikki manuaalivaihteistolla varustetut Mazda2 Skyactiv -bensiinimoottorit on varustettu uudella Mazda M Hybrid -tekniikalla, jossa tavallisesti hukkaan menevä jarrutusenergia otetaan talteen pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla. Energia tallennetaan auton sähköjärjestelmän käyttöön, mikä vähentää moottorin kuormitusta ja säästää polttoainetta.

 

TURVALLISUUS

I-ACTIVSENSE : Ajamisen varmuutta

Mazda2 toimitetaan varustettuna kehittyneillä turvallisuusominaisuuksilla, kuten kehittyneellä älykkäällä jarrutusavustimella (edessä) ja kaistavahtijärjestelmällä, joiden ansiosta voit keskittyä seuraamaan edessä olevaa tietä.

 

MILTÄ MAZDA2 M HYBRIDIN AJAMINEN TUNTUU

Skyactiv -tekniikan ja G-Vectoring Control Plus -järjestelmän sekä laajennetun teknisten ominaisuuksien valikoiman ansiosta Mazda M Hybridissä yhdistyvät sykähdyttävä ajokokemus, vakuuttava varmuuden tuntu ja vastuullinen polttoaineen käyttö. Koe Jinba Ittai – auton ja kuljettajan välinen yhteenkuuluvuuden tuntu – ennenkokemattomalla tavalla.

 
 
 

VARAA KOEAJO

 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot