Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda2 - Urheilullinen kaupunkiauto suurella ajonautinnolla - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda2 - Urheilullinen kaupunkiauto suurella ajonautinnolla

Mazda2

Urheilullinen kaupunkiauto suurella ajonautinnolla

Tyylikästä ajonautintoa. Jokaisen Mazdan luonteeseen kuuluu Jinba Ittai tunne, että olet ajokkisi kanssa yhtä, aivan kuten hevonen ja ratsastaja. Kaupungin kaduilla tai maanteiden mutkissa – voit tuntea sinun ja Mazda2:n välisen tiiviin yhteyden, joka vain voimistuu ajo ajolta. Mazdan uusin SKYACTIV-teknologia ja SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS tekevät tästä yhteisestä kokemuksesta entistäkin intensiivisemmän.

Urheilullisen luonteensa ja KODO – Soul of Motion-muotoilun ansiosta Mazda2 edustaa kokoluokkaansa suurempaa konseptia. Kevyt ja ketterä Mazda2 tarjoaa taloudellisuutta, luotettavuutta ja tehoa sekä MZD Connect -ominaisuuden myötä modernia yhteydenpitoa ja tieto- ja viihdejärjestelmän.

KODO: Soul of Motion - Muotoilu

Jo ensi näkemältä on selvää että Mazda2 ei ole tavallinen auto. Katseet vangitseva tyyli ja säväyttävät ulkomuodot juontuvat palkitusta KODO Soul of Motion designista. Linjakas ja voimakkaasti muotoiltu kori vihjaa sisäisestä voimasta ja varastoituneesta energiasta, mikä odottaa vapautumistaan. Uusi Mazda2 on kuin kissapeto ponnistusvaiheessa; lihakset jännittyneenä ja intensiivinen katse kohteeseen suunnattuna. KODO - Soul of Motion muotoilun kaarevat linjat ja atleettinen asento ovat saaneet inspiraation luonnon liikkeestä.

Ajettavuus

Integroidun SKYACTIV TECHNOLOGY -järjestelmän avulla Mazda2 yhdistää nopeasti reagoivan ja ketterän ajodynamiikan taloudellisuuteen – täydellistä keskustan kapeilla kaduilla ja mutkikkailla maanteillä. Edistyksellisen G-Vectoring Control -ajodynamiikan ohjauksen avulla ajonautinto sen kuin paranee. Moottorin vääntömomentin erittäin tarkat säädöt parantavat kaarreajoa ja suuntavakautta. Entistä vaikuttavampi Jinba Ittai -ajokokemus.

Multimediajärjestelmä

Edistyksellinen MZD Connect multimediajärjestelmä yhdistää kuuntelun, kommunikoinnin ja Internetin sisällöt – käyttö 7" TFT väri-kosketusnäytön kautta. Premium Plus -varustelutasolla  on käytettävissä AhaRadio ja Sticher sovellukset. Bluetooth Audiostreaming -järjestelmän avulla nautit aina juuri oman makusi mukaisesta musiikista. Kuljettajan ja etumatkustajan väliin sijoitettu HMI Commander tekee monipuolisen multimediajärjestelmän käytöstä helppoa.

Edistynyttä turvateknologiaa

Ajonautinto kohtaa luotettavuuden, kun Mazdan i-ACTIVSENSE -turvateknologiat huolehtivat turvallisuudesta ja mukavuudesta. Ajatpa sitten kaupungin keskustassa tai moottoritiellä: Aktiiviset turvajärjestelmät, kuten SCBS-kaupunkijarrutusavustin, mäkilähtöavustin, kaistavahti ja kaistavaihtoavustin tarkkailevat mahdollisia vaaroja ja tarjoavat kattavan turvan. Nauti ajamisesta – täysin rentoutuneena.

 

Katso Mazda2 hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot