Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda6 Optimum – Tyylikkään fiksu valinta - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda6 Optimum – Tyylikkään fiksu valinta

Mazda6 OPTIMUM hinta sisältää talvirenkaat ja Defa -lämpöpaketin sisätilan lämmittimellä. Toimi nopeasti, sillä tarjolla on vain rajoitettu erä erikoismalleja.

Mazda6 Optimum – Tyylikkään fiksu valinta 

Kaupan päälle vakiovarusteena kaikki tarvittava.

 

Mazda6 OPTIMUM hinta sisältää talvirenkaat ja Defa -lämpöpaketin sisätilan lämmittimellä. Toimi nopeasti, sillä tarjolla on vain rajoitettu erä erikoismalleja.

Hyödynnä huippuedullinen Mazda korkotarjous 0,99% + kulut myös Mazda6 Optimum malliin!

 

Mazda6 Sedan 2,0 Skyactiv-G Optimum MT esim. 348 €/kk tai 36 589,56 €

 

  • SEDAN 2.0 SKYACTIV-G OPTIMUM MT ALKAEN 35 990 €
  • SEDAN 2.0 SKYACTIV-G OPTIMUM AT ALKAEN 38 990 €
  • SPORT WAGON 2.0 SKYACTIV-G OPTIMUM MT ALKAEN 36 990 €
  • SPORT WAGON 2.0 SKYACTIV-G OPTIMUM AT ALKAEN 39 990 €

 

Katso Mazda Optimum hinnasto

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

Kemi 020 7788 880

Oulu** 020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320

Ylivieska 020 7788 882

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Mazdan takuu on nyt 6 vuotta.

 

 

VARAA KOEAJO

 

*Rahoitusesimerkki Mazda6 Sedan 2,0 Skyactiv-G Optimum MT: Auton hinta 36 589,56 € (sis. toimituskulut 600€), vaihtoauto/käsiraha 3 658 €, rahoitettava osuus 32 931,56€ (sis. perustamiskulun 349€), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 15€/erä, korko 0,99%, kk-erä 347,74 € (sis.käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 10 976,86 €. Todellinen vuosikorko 2,08 %. Luottokustannukset yhteensä 2 749,58 €, auton todellinen luottohinta 39 339,14€. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset voimassa 29.2.2024 saakka, rajattuun erään autoja. Kuvan auto erikoisvarustein.


 

MAZDA6

20TH ANNIVERSARY EDITION

Vuoden 2023 Mazda6:n erikoismalli juhlistaa 20-vuotista taivalta tarjoamalla ainutlaatuisen valikoiman lisävarusteita ja muotoilun kohokohtia. Nappanahkaiset istuimet ja vaalean nahan väriset tikkaukset, koristeelliset paneelit ja hienostuneet ovien yksityiskohdat sekä elegantin sisustuksen korkealuokkaiset materiaalit mykistävät vielä vuosienkin kuluttua.

 

AJAMISEN RIEMU JA HIENOSTUNUT ELEGANSSI YHDESSÄ PAKETISSA

Mazda6:ssa yhdistyvät japanilaisten käsityömestarien taito, hienoimmat materiaalit ja uusin teknologia. Sen kypsä eleganssi antaa hienostuneisuudelle uuden merkityksen ja tekee ajamisesta tyylikkään kannanoton. Ylellinen, mukava sisustus ja riemastuttava ajotuntuma pitävät tunnelmaa yllä pitkilläkin matkoilla.

 

SAUMATON YHTEYS

Kuljettajan yhteys tiehen on kaikkien Mazdan ajoneuvojen suunnittelun lähtökohta. Teknologiamme avulla pysyt yhteyksissä myös ystäviisi ja viihdyt koko matkan ajan.

Uusi 8-tuumainen MAZDA CONNECT -tietoviihdenäyttö ohjautuu vaivattomasti monikäyttöistä Commander-säädintä tai kosketusnäyttöä käyttäen. Näyttö on vähän heijastava ja sen kontrastia on lisätty paremman näkyvyyden saavuttamiseksi. Sen näkyvyyttä yhdellä silmäyksellä on myös parannettu antamalla sille korkeammalla sijaitseva paikka mittaristossa.

 

KAIKEN KATTAVAA VARMUUTTA

Mazda6 on varustettu uusimmilla i-Activsense turvateknologioilla, jotka varmistavat kattavan suojauksen kuljettajalle ja matkustajille.

 


 

Mazda6

MUOTOILU

Ihmiskeskeisyys - Haluamme sinun ja matkustajiesi tuntevan sen mukavuuden. Ajaessasi pitkiä etäisyyksiä kehosi kokee kuljetun matkan lyhyempänä.

Hiljaisuus on musiikkia korvillesi - Mazda6 saa mielesi ja kehosi rentoutumaan vähentämällä tuulen ja liikenteen melua, jotta sinä ja matkustajasi voitte nauttia häiriöttömästä keskustelusta.

Hemmottelevat sisätilat - Ovia ja mittaristoa reunustavan Ultrasuede®-listan hienostunut hohde on peräisin samankaltaisesta tekniikasta, jota käytetään japanilaisten kimonojen valmistamiseen.

 

TEKNIIKKA

360 asteen näkymän tarjoava näyttöjärjestelmä kattaa auton äärialueet neljällä kameralla ja esittää näkymät keskusnäytössä. Lisäksi edessä ja takana sijaitsevat pysäköintianturit auttavat arvioimaan etäisyyttä esteisiin. Kaiken tarkoituksena on antaa sinulle, kuljettajalle, kokonaisvaltainen kuva ympäristöstäsi.

 

SUORITUSKYKY

Moottori työskentelee älykkäämmin, ei ankarammin. Mazda6-auton 2,5-litrainen SKYACTIV®-G-moottori on varustettu sylinterien deaktivointitekniikalla. Järjestelmä sammuttaa kaksi moottorin neljästä sylinteristä tietyissä ajo-olosuhteissa. Mazda6-ajoneuvoa on saatavana sekä 2,0- että 2,5-litraisella SKYACTIV-G-moottorilla varustettuna.

G-Vectoring Control Plus -järjestelmällä varustettu SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS -järjestelmä auttaa saavuttamaan sulavamman, vähemmän rasitusta tuottavan ajon. Kaarreajossa järjestelmä toimii saumattomasti moottorin tehoa jakamalla.

 

TURVALLISUUS JA TEKNIIKKA, JOKA LUO VARMUUTTA

Innostava tekniikkaa, joka innostaa varmuuteen. Valinnaiset, innovatiiviset ajoneuvon i-ACTIVSENSE®-turvallisuusinnovaatiot käyttävät hienostunutta tekniikkaa, kuten kameroita ja tutkalaitteita ja varustavat sinut turvallisuuden kuudennella aistilla. Ne auttavat sinua varoittamalla mahdollisista vaaroista ja välttämään törmäyksiä – ennen kuin ne tapahtuvat – tai vähentävät niiden vakavuutta. Jälleen uusi tapa, jolla Mazda auttaa sinua keskittymään ajamiseen.

 

LOPUTONTA AJAMISEN NAUTINTOA

Ajoitpa kaupunkien katuja, valtateitä tai mutkaisia maaseudun taipaleita, Mazda6 tarjoaa aina nautinnollisen ajokokemuksen. Kaiken takana on Jinba Ittai -filosofiamme, joka löytyy jokaisen Mazdan ytimestä, ja jonka avulla voit tuntea syvää yhteenkuuluvuutta ajoneuvosi kanssa.

 

 

*Mazda6 Optimum mallisto alkaen 35 990 € + toimituskulut 600 € = 36 590 €. EU-yhd. Kulutus: 6.8-7.6 l/100km. Arvioidut CO₂-päästöt 154-172g/km. Tarjoukset voimassa
29.2.2024 saakka, rajattuun erään autoja. Kuvan auto erikoisvarustein.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot