Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot E-sarjan Edition 4MATIC - Ajankohtaista Wetterillä

E-sarjan Edition 4MATIC

Myynnissä uusi, vahvasti varusteltu E-sarjan Edition 4MATIC.

E-sarjan Edition 4MATIC. Älykäs valinta kaikkiin olosuhteisiin.

E-sarjan Edition 4MATIC on täydellinen ratkaisu Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin. Sen älykäs neliveto jakaa voiman akseleiden välillä aina tarpeen mukaan, mikä optimoi niin ajettavuuden kuin taloudellisuudenkin. Edelläkävijyydestä kertovat myös erilaiset innovatiiviset avustinjärjestelmät sekä vahva varustelu. Esimerkiksi MBUX-käyttöliittymän avulla voit ohjata auton toimintoja puheella, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä. E-sarjan Edition 4MATIC on saatavana myös ladattavana hybridinä. Tutustu ja tilaa omasi.

 

E-sarja 220 d Edition 4MATIC A alk. 58 986 €

E-sarja 220 d Edition 4MATIC T A alk. 61 124 €
 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Älykäs 4MATIC-neliveto
  • 9G-TRONIC-automaattivaihteisto
  • Keyless-Go-paketti
  • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
  • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran, peruutustutkat edessä ja takana sekä pysäköintiavustimen ja 360° kameran


Katso Mecedes-Benz E-sarja Edition 4MATIC -hinnasto.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi E-sarjan sedan.

Suoriudu kaikista tehtävistä mestarillisesti.

Uusi E-sarjan sedan tarjoaa kaiken, mitä tarvitset: tilaa, mukavuutta, turvallisuutta ja suuntaa näyttäviä innovaatioita. Dynaamisempi muotoilu, tarkkaan suunnitellut turvallisuusominaisuudet, digitaalinen cockpit, MBUX ja kehittyneet mukavuustoiminnot kohottavat huippuluokan rimaa entisestään.

 

Uusi E-sarjan farmari.

Tehty voittamaan.

Tilaa, mukavuutta, turvallisuutta, innovaatioita – uusi E-sarjan farmari vakuuttaa edelleen näillä ominaisuuksillaan, mutta nyt myös ennennäkemättömällä urheilullisuudellaan. Dynaamisempi muotoilu, suuntaa näyttävät turvallisuusominaisuudet, digitaalinen cockpit, MBUX ja kehittyneet mukavuusominaisuudet kohottavat huippuluokan rimaa entisestään.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz E-sarjaan.

 
Mercedes-Benz E-sarja 220 d Edition 4MATIC A kokonaishinta alk. 58 985,87 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 030 €/kk, käyttöetu 865 €/kk. CO2-päästöt (WLTP) 136 g/km, EU-keskikulutus 5,2 l/100 km. Mercedes-Benz E-sarja 220 d Edition 4MATIC T A kokonaishinta alk. 61 123,33 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 060 €/kk, käyttöetu 895 €/kk. CO2-päästöt (WLTP) 142 g/km, EU-keskikulutus 5,4 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 49 €/kk. Kuvan autot lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: suomi. Autoja rajoitettu erä.