Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Joka suhteessa vakuuttava - Mercedes-Benz Sprinter umpimalli - Ajankohtaista Wetterillä

Joka suhteessa vakuuttava - Mercedes-Benz Sprinter umpimalli

Joka suhteessa vakuuttava: Mercedes-Benz Sprinter umpimalli.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Sprinterin monipuolisesta valikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto kuljetustehtävääsi. Lisäksi se näyttää niin hyvältä, että erottuu positiivisesti joukosta.

Uusi Sprinter-umpimalli on vaikuttavan monipuolinen: se on saatavana neljällä koripituudella, kolmella kattokorkeudella ja jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuudella.

Sen monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat käytön niin taloudellisena perusmallina kuin kattavasti varusteltuna ammattiautona.

Sprinterin saat nyt myös etuvetoisena. Siinä on esimerkiksi entistä alhaisempi lähtöhinta, parempi hyötykuorma ja matalampi lastauskynnys verrattuna takavetoisiin autoihin.

Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyslokerokonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa omien tarpeiden mukaisiksi. Toimiviksi osoitetut ominaisuudet on luonnollisesti säilytetty. Esimerkiksi monia päälli- ja lisärakenneratkaisuja voidaan edelleen käyttää uudessa automallissa ilman suuria muutostöitä.

Sprinterin innovatiivisuus ja 20 vuoden kokemus osoittavat sen olevan kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Sprinter auttaa kaikissa niissä taloudellisesti ja luotettavasti hoidettavissa kuljetustehtävissä, jotka vievät yrityksesi toimintaa eteenpäin.

 

Tuotekonsepti: Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Uusi Sprinter-umpimalli on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: Sen muotoilu noudattaa Mercedes-Benzin nykyaikaista muotoilukonseptia "Sensual Purity". Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen ja ihastuttaa samanaikaisesti korkealaatuisella muotoilullaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan. Siinä on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä Keyless Start -toiminto.

Tavaratilan saa mukautettua tarkalleen omien vaatimusten mukaiseksi käytännöllisillä lisävarusteilla, joita ovat esimerkiksi auton sisäpuolella oleva taakkateline1, paino-optimoitu muovilattia sekä lastattavat pyöränkotelot. Liukuoven askelmassa oleva lavan tuki (lisävaruste) vakauttaa lastia esim. kaarreajossa ja mahdollistaa entistä tehokkaamman kiinnityksen.

Muihin etuihin kuuluu suuri vetotapavalikoima: voit tilata Sprinter-umpimallisi käyttötavan ja toivottujen ajo-ominaisuuksien mukaisesti etu-, taka- tai nelivedolla2. Vaihteita vaihdetaan joko manuaalisesti kuusivaihteisella käsivaihteistolla3 tai automaattisesti 7G-Tronic Plus -vaihteistolla tai segmentille ainutlaatuisella automaattivaihteistolla 9G-Tronic4.

 

Liitettävyys: Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan älypuhelimen kannattimesta radioon Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla sekä multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3-D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörässä olevalla Touch-Control-näppäimellä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin saatavilla ja helposti luettavissa.

Nykyaikaiseen työelämään kuuluvat digitaaliset ratkaisut. Näin ollen Sprinter on varustettu integroidulla kommunikaatiomoduulilla, joka on auton jatkuvan internetyhteyden tekninen perusta. Tämä mahdollistaa nykyisten ja tulevien Mercedes Pro -palveluiden käytön. Kyseisten palveluiden etuihin kuuluvat muun muassa ajosta poissaolojen minimointi ennakoivan huoltojen hallinnan ansiosta sekä digitaalinen ajopäiväkirja.

 

Toimialakohtaiset ratkaisut: Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Sprinter-umpimalli mahdollistaa paljon: 4 koripituutta, 3 kattokorkeutta ja 4 moottorivaihtoehtoa muodostavat perustan vaikuttavalle mallien monipuolisuudelle. Sen ansiosta voit konfiguroida autoja, joiden sallittu kokonaispaino on jopa 5 500 kg. Kun valitaan pisin 4 koripituudesta ja korkein 3 kattomallista, Sprinter-umpimallissa on käytettävissä jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuus. Tarvittaessa perään voidaan kytkeä jopa 3 500 kg lisää.

Sprinter-umpimalliin on saatavilla yli 600 lisävarustetta, joihin kuuluu muun muassa erityisiä kalusto- ja alustaratkaisuja. Näin auton voi mukauttaa juuri sinun tarpeisiisi. Lisävarusteet lavan tuki, verhoillut pyöränkotelot ja auton sisäpuolella oleva taakkateline helpottavat monien kuljetustehtävien suorittamista. Erityisiä toimialakohtaisia vaatimuksia varten saat Mercedes-Benz VanSolution -palvelusta tehtaalta toimitettavia kokonaisratkaisuja. Lisäksi kumppanuusohjelman "Mercedes-Benz VanPartner" puitteissa on saatavilla laadukkaita päälli- ja muutosrakenneratkaisuja kahden toimittajan kaupoissa.

 

Turvallisuus: Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinter on suunniteltu kokonaisuudessaan turvallisuutta silmällä pitäen. Vankan perustan turvallisuudelle luo Sprinterin korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva.

Lisäksi autossa on lukuisia avustinjärjestelmiä. Kokeneinkin kuljettaja joutuu nimittäin tilanteisiin, joissa niiden apu on tervetullutta. Avustinjärjestelmiä ovat esimerkiksi vakiovarustukseen sisältyvä sivutuuliavustin sekä aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin – kaksi viimeksi mainittua ovat vakiovarusteina autoissa, joiden sallittu kokonaispaino on yli 3 500 kg. 3 kameraratkaisua taustapeilinäytöllä varustetusta peruutuskamerasta 360°-kameraan parantavat haluttaessa jo ennestään hyvää näkyvyyttä kuljettajan paikalta. Lisävarusteena saatavilla olevat LED High Performance -valot valaisevat ajoradan pimeässä parhaalla mahdollisella tavalla.

Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja apukuljettajalle on saatavilla 5 muutakin turvatyynyä.

 

Taloudellisuus: Taloudellinen, kun se on tärkeää.

Valitsemalla Sprinterin valitset auton, joka on osoittanut taloudellisuutensa vakuuttavasti jo yli 20 vuoden ajan. Uusi Sprinter-umpimalli jatkaa menestystarinaa hyväksi osoitetulla laadullaan ja luotettavuudellaan. Sen taloudellisuudesta on sinulle alusta asti hyötyä: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset.

Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutuksen. Sen lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton noin 50 kg entistä parempi hyötykuorma5. Lisävarusteisten 50 litran polttoainesäiliön6 ja muovisen lattiaverhouksen7 avulla saat laskettua auton painoa entisestään. Lisäksi Sprinter-umpimallissa vakuuttaa entisestään parannettu käytettävissä oleva tila5 ja 80 mm matalammalla oleva tavaratilan lattia5. Siten Sprinter on entistäkin vaivattomampi kuormata ja tavaratilaan on helpompi nousta.

Sprinter-umpimallissa säästeliäs polttonesteen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät kokonaisuudessaan taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

 

Lisää tilavuutta, lisää hyötykuormaa.

Kun valitaan pisin neljästä koripituudesta ja korkein kolmesta kattomallista, Sprinter-umpimallissa on käytettävissä jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuus. 5 500 kg:n painoversiossa enimmäiskuorma on 3 144 kg. Etuvedolla varustetuissa autoissa vakuuttavat takavetoisiin autoihin verrattuna suurempi tavaratilan tilavuus sekä 80 mm matalammalla oleva tavaratilan lattia. Lisäksi ne kuljettavat 50 kg enemmän hyötykuormaa verrattuna edellisen mallisarjan takavetoisiin autoihin. Lukuisilla älykkäillä ratkaisuilla optimoidaan ja helpotetaan tilavan tavaratilan hyödyntämistä.

 

Tee raskaasta työstä helpompaa.

Ohjaamosta on erinomainen näkyvyys joka puolelle. Se on suunniteltu tekemään kuljettajan päivittäisestä työstä mahdollisimman mukavaa. Tätä varten on valittavissa viisi erilaista kuljettajan istuinta, joilla voidaan täyttää erilaiset mukavuutta koskevat tarpeet. Istuinvalikoimaan kuuluu myös istumia, jotka täyttävät selkäterveyttä edistävän saksalaisen yhdistyksen "Aktion Gesunder Rücken" (AGR e. V.) vaatimukset.

Nykyaikaisen käyttö- ja näyttökonseptin erottaa muun muassa siitä, että älypuhelimet voidaan integroida ja lisävarusteena saatavia multimediajärjestelmiä voidaan käyttää kosketusnäyttöjen ja monitoimiohjauspyörän avulla. Ohjaamon järjestyksestä huolehtii moduularinen säilytyskonsepti, johon kuuluu helposti käsillä olevia lokeroita – haluttaessa suojuksilla varustettuna – sekä älykäs monitoimilaatikko, jonka päällä on helppo hoitaa kirjoitustöitä autossa.

 

Mercedes-Benz Sprinter - tutustu hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

1 Auton sisäpuolella oleva taakkateline on todennäköisesti saatavilla vuoden 2018 viimeisestä neljänneksestä alkaen.
2 Neliveto on todennäköisesti saatavilla vuoden 2019 alkupuoliskolla.
3 Vakiovarusteinen kuusivaihteinen käsivaihteisto V6-dieselmoottorin OM642 yhteydessä on todennäköisesti saatavilla vuoden 2018 viimeisestä neljänneksestä alkaen.
4 Vain etuvedon yhteydessä.
5 Etuvedon yhteydessä, verrattuna takavetoon.
6 50 litran polttoainesäiliö on saatavana lisävarusteena Sprinter-umpimalliin etuvedon yhteydessä.
7 Muovinen lattiaverhous on saatavana lisävarusteena Sprinter-umpimalliin.