Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Kaupunkien sankari - Mercedes-Benz Citan-pakettiauto - Ajankohtaista Wetterillä

Kaupunkien sankari - Mercedes-Benz Citan-pakettiauto

Mercedes-Benz Citan pakettiauto

Kaupunkien sankari: Mercedes-Benz Citan-pakettiauto.

Mercedes-Benz Citan-pakettiauto: Tekijä. Tekijöiltä. Tekijöille.

Citan on kaupunkiin soveltuva jakeluauto kompakteilla mitoilla ja suurella tavaratilalla, joka vastaa täydellisesti kaupunkiajon erilaisiin haasteisiin.

Taloudellisesti tarkasteltuna Citan kuuluu joka tapauksessa voittajiin: sen tehokkaissa moottoreissa on BlueEfficiency-tekniikka1 ja edulliset kulutusarvot, auton käyttöaste on korkea ja huoltovälit ovat pitkät2, minkä lisäksi budjettiasi säästävät houkuttelevat ehdot ja palvelut3. Ja jotta pääset hyvin perille, olemme vielä lisänneet Citan-pakettiin Adaptive ESP® -toiminnon arvokkailla lisätoiminnoilla sekä kaikissa tilanteissa tehokkaat jarrut.

Miellyttävien istuimien, helppokäyttöisyyden ja erillispyöräripustuksella varustetun hienoviritetyn alustan ansiosta Citanilla ajaa erittäin mukavasti, dynaamisesti ja ketterästi kaupungissa. Tavaroita pakatessa ja kuormatessa huomaat, kuinka joustavasti suurta tavaratilaa voi kookkaiden oviaukkojen ja matalan kuormausreunan ansiosta hyödyntää. Yksilöllistä ilmettä varten valittavissa ovat muun muassa design-paketti Red4 sekä Night-paketti4, 5.

Citanissa on kaikki, mitä kaupunkikäyttöön suunnatulta Mercedes-pakettiautolta sopii odottaakin. Vakuutu sen eduista itse ja tule koeajolle. Mercedes-Benz Vans. Born to run.

 

1 BlueEfficiency-paketti kuuluu vakiovarustukseen kaikkien moottorivaihtoehtojen ja pituuksien yhteydessä.
2 Jopa 40 000 kilometrin huoltovälit.
3 Esimerkiksi Mercedes-Benz MobiloVan, elinikäinen liikkuvuusturva Mercedes-Benziltä. Se on voimassa enintään 30 vuotta, kun autoa huollatetaan säännöllisesti valtuutetulla Mercedes-Benz-huoltokumppanilla. Koskee autoja, joiden ensirekisteröinti on tehty aikaisintaan 1.10.2012.
4 Ei saatavilla Citan Mixtoon.
5 Night-paketti on saatavilla vuoden 2019 ensimmäisestä neljänneksestä alkaen.

 

Mukavuus - Citan-pakettiauto: Se tietää, mikä sisätilassa on tärkeää.

Citanissa mukavuus yhdistyy hyödyllisyyteen: sen miellyttävässä sisätilassa on hyvä työskennellä. Toiminnallisuus ja mukavuus vakuuttavat autoon astumisesta siitä poistumiseen – miellyttävän korkeasta istuma-asennosta ajettaessa aina kuormausta helpottaviin, mataliin ovi- ja lastausreunoihin saakka.

Miellyttävässä kuljettajan istuimessa selkää säästävällä sivutuella on hengittävä pinta, se kestää kovaa kulutusta ja sen voi säätää manuaalisesti tarkalleen jokaisen kuljettajan tarpeisiin korkeussäädettävän ohjauspyörän lailla. Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu selkeästi, ja niiden käyttö on yksinkertaista. Helppolukuinen mittaristo parantaa sisätilan ilmettä entisestään. Miellyttävästä työskentelyilmapiiristä pitävät huolen myös vakiovarusteinen lämmitys- ja tuuletusjärjestelmä sekä käytännölliset säilytysratkaisut.

 

Ajonautinto - Citan-pakettiauto: työnteon täytyy olla mukavaa myös arjessa.

Citanin vahvuudet auttavat kaikenlaisten töiden suorittamisessa: kaupungin kapeilla kaduilla hyödyt sen kompaktista kääntyvyydestä, maanteillä tai moottoriteillä voit täysin nauttia sen erinomaisesta vedosta.

Yksi vääntömomentiltaan vahvimmista dieselmoottoreista tehoilla 55 kW1 (75 hv), 66 kW2 (90 hv) ja 81 kW3(110 hv) tai moderni bensiinimoottori teholla 84 kW4 (114 hv) sopii varmasti omaan vaatimusprofiiliisi. Innovatiivinen BlueEfficiency-tekniikka5 laskee polttonesteen kulutusta ja voi siten parantaa yrityksesi taloudellisuutta. Valitusta moottorista riippuen voimansiirrosta huolehtii tehokkaasti joko viisi- tai kuusivaihteinen käsivaihteisto. Lisävarusteena saatava kaksoiskytkentävaihteisto 6G-DCT6 yhdistää käsivaihteiston ajodynamiikan edut automaattivaihteiston mukavuuteen.

Kaikki tekniset komponentit on tarkoin mukautettu toisiinsa – esimerkkeinä ohjaustehostin, erillispyöräripustuksella varustetun alustan jousitus ja iskunvaimennus sekä ärhäkkäästi kytkeytyvät jarrut kaikissa pyörissä. Niiden ansiosta voit nauttia Citanin ketteryydestä aina rentoutuneesti.

 

Taloudellisuus kannattaa - Citan-pakettiauto: panostus kannattaa. Ennen pitkää.

Mercedes-Benzillä tunnetaan erityistä vastuuta tulevaisuuden liikenteen vastuullisesta ja kestävästä toteuttamisesta. Tämä vastuu kannetaan myös Citanin osalta. Juuri kaupunkiliikenteessä Citan täyttää kyseiset vaatimukset esimerkillisesti. Modernien moottoreiden ja innovatiivisen BlueEfficiency-tekniikan5 ansiosta CO2-päästöt ja kulutus ovat alhaisella tasolla. Citan näyttää muillekin esimerkkiä kulutuksellaan, joka alkaa 4,3 litrasta/100 km1.
Myös taloudellisesti Citan kuuluu voittajiin. Siitä pitävät huolen sen houkutteleva hintataso ja alhaiset käyttökustannukset tehokkaan polttonesteen kulutuksen ja jopa 40 000 kilometrin huoltovälien ansiosta.

Paras mahdollinen käytettävyys on meille Mercedes-Benz Van -osastolla yhtä tärkeää kuin sinulle. Siksi myönnämmekin Citanille elinikäisen liikkuvuusturvan Mercedes-Benz MobiloVan7, 8. Citan on siten pitkällä aikavälillä kannattava valinta, joka noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Ajosta toiseen.

Modernit moottorit, sähkötoiminen ohjaustehostin sekä vaihtamisajankohdan näyttö muodostavat perustan taloudelliselle ajamiselle. BlueEfficiency-paketin5 avulla voit parantaa autosi tehokkuutta entisestään.

 

Monipuolisuus - Citan-pakettiauto: valmis ottamaan kaikki haasteet vastaan.

Citan selviää arkisista haasteista vakuuttavan monikäyttöisyytensä ansiosta. Vaikka Citan ei voikaan tehdä töitä puolestasi, se voi – toimialastasi riippumatta – helpottaa niitä huomattavasti. Kun kerran totut sen älykkääseen tavaratilakonseptiin ja matalaan kuormauskorkeuteen, et enää halua olla ilman niitä. Citanin vahvuuksia ovat myös kuorman helppo lastaaminen ja purkaminen sekä suuren kuljetuskapasiteetin joustavat käyttömahdollisuudet: jopa kaksi liukuovea ja kaksiosaiset takaovet, joiden avauskulma on jopa 180°, mahdollistavat erinomaisen pääsyn autoon ja siitä ulos.

 

Tavaratila: Citan-pakettiauto: ensimmäinen sankari, joka on saatavana kolmessa pituudessa.

Citan-pakettiauto antaa sinulle paljon mahdollisuuksia: toimialansa asiantuntijana sen tunnusmerkkinä ovat joustavat käyttötarkoitukset. Voit valita kolmesta korimallista: normaali, keskipitkä ja pitkä. Pitkän mallin maksimaalista 2137mm:n pituista tavaratilaa voidaan haluttaessa pidentää käännettävän etumatkustajan istuimen avulla jopa 2 937 mm:n pituuteen. Yhdessä tavaratilan 1258 mm:n korkeuden kanssa Citan-pakettiautossa on jopa 3,8 m3 tavaratilaa. 768 kg:n maksimikuorman ansiosta sille voi lastata myös raskasta tavaraa. Suuren lisävarustevalikoiman ansiosta voit mukauttaa Citanin täydellisesti omiin vaatimuksiisi.

 

Turvallisuus - Citan-pakettiauto: turvallisuudessa todella suuri.

Citan on myös turvallisuusasioissa kehityksen kärjessä: siinä on Adaptive ESP®, jarrutusavustin ja lukkiutumattomat ABS-jarrut sekä ärhäkästi kytkeytyvät jarrut kaikissa pyörissä, joten se vakuuttaa lyhyillä jarrutusmatkoilla – myös sateella. Pyörien erillisripustus pitää alustan luotettavasti kosketuksessa tienpintaan. Lumessa, lumisohjossa tai hiekalla ajettaessa voit kytkeä ASR-luistonestojärjestelmän halutessasi pois päältä.

Korkeudeltaan säädettävät kolmipisteturvavyöt, joissa on kiristimet ja turvavyövoiman rajoittimet, antavat tehokkaan suojan tiukkoihin tilanteisiin. Varoitusvilkut syttyvät hätäjarrutuksessa automaattisesti.

Lisäksi Citanissa on vakiovarusteena kuljettajan turvatyyny, huomiovalot sekä mäkilähtöavustin. Lisävarusteiset etumatkustajan turvatyyny ja sivuturvatyynyt9 voivat lisäksi pienentää loukkaantumisriskiä onnettomuustilanteessa merkittävästi. Lisävarusteena on saatavana vielä lukuisia avustinjärjestelmiä, kuten valo- ja sadetunnistin, rengaspainevalvonta ja peruutuskamera, joka näyttää auton takana olevan alueen sisätaustapeilissä.

Lisävarusteena saatavan murto- ja varashälyttimen avulla voit varmistaa, ettei houkutteleva Citan joudu vääriin käsiin.

 

1 Citan-pakettiauto 108 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–112 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
2 Citan-pakettiauto 109 CDI ja Citan Mixto 109 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 5,2–4,7/4,5–4,2/4,7–4,3 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 123–112 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
3 Citan-pakettiauto 111 CDI ja Citan Mixto 111 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–115 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
4 Citan-pakettiauto 112 ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 143–140 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
Citan-pakettiauto 112 ilman BlueEfficiency-pakettia yhdistettynä 6G-DCT-vaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 147–144 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
5 BlueEfficiency-paketti kuuluu vakiovarustukseen kaikkien moottorivaihtoehtojen ja pituuksien yhteydessä. Se ei kuitenkaan ole saatavilla yhdessä kaksoiskytkentävaihteiston 6G-DCT kanssa.
6 Kaksoiskytkentävaihteisto 6G-DCT on saatavilla lisävarusteena malliin Citan 112 [Citan-pakettiauto 112 ilman BlueEfficiency-pakettia yhdistettynä 6G-DCT-vaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 147–144 g/km] [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta. Se ei ole saatavilla Citan Mixtoon.
7 Enintään 30 vuotta, kun autoa huollatetaan säännöllisesti valtuutetulla Mercedes-Benz-huoltokumppanilla.
8 Koskee autoja, joiden ensirekisteröinti on tehty aikaisintaan 1.10.2012.
9 Saatavilla etumatkustalle vain yhdessä kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyjen kanssa.

 

Ketterä tilaihme kaupunkiin.

Tilava pakettiauto kolmessa koripituudessa. Citan-pakettiauto vakuuttaa kaikissa kolmessa koripituudessa runsaalla tavaratilallaan ja joustavuudellaan, jota esim. lisävarusteena saatava tikasluukku tarjoaa. Mallista riippuen ohjaamossa on tilaa jopa kolmelle hengelle.

 

Pakettiauton tärkeimmät edut:

  • Monipuolinen kolmella koripituudella normaali, keskipitkä ja pitkä erilaisten tavaratilaa koskevien vaatimusten täyttämiseksi
  • Suuri tavaratilan tilavuus: extrapitkässä mallissa jop 3,8m3 tavaratilaa yhdelle eurolavalle pitkittäin tai poikittain koripituudella normaali, kahdelle eurolavalle poikittain koripituuksilla keskipitkä ja pitkä
  • Ohjaamossa tilaa jopa kolmelle hengelle lisävarusteena saatavan kahdenistuttavan etumatkustajan istuimen ansiosta
  • Jopa kookkaiden tavaroiden kuormaus on joustavaa useiden lisävarusteiden, kuten tikasluukun tai käännettävän etumatkustajan istuimen ansiosta

 

1 Jos varustukseen lisätään lisävarusteinen sisäverhous, pyöränkoteloiden välinen leveys ei ole enää riittävä eurolavaa varten.

 

Valmis ottamaan kaikki haasteet vastaan.

Citan selviää arkisista haasteista vakuuttavan monikäyttöisyytensä ansiosta. Vaikka Citan ei voikaan tehdä töitä puolestasi, se voi – toimialastasi huolimatta – helpottaa niitä huomattavasti. Kun kerran totut sen älykkääseen tavaratilakonseptiin ja matalaan kuormauskorkeuteen, et enää halua olla ilman niitä. Citanin vahvuuksia ovat myös kuorman helppo lastaaminen ja purkaminen sekä suuren kuljetuskapasiteetin joustavat käyttömahdollisuudet: jopa kaksi liukuovea ja kaksiosaiset takaovet, joiden avauskulma on jopa 180°, mahdollistavat erinomaisen pääsyn autoon ja siitä ulos.

 

Tunnistettavasti Mercedes-Benzin pakettiauto.

Merkille tyypillinen ulkopuolen muotoilu. Citanilla on tyylikäs, Mercedes-Benzin pakettiautoille tyypillinen muotoilu ja vastaavasti arvokas ilme, ja niiden myötä se saattaa muiden pakettiautomallisarjojen erinomaisen maineen erehtymättä myös pienten pakettiautojen segmenttiin. Citanin ainutlaatuisessa muotoilussa huomio kiinnittyy erityisesti kaikkialla toistuvaan tarkkuuteen: saumat ja pintojen liitokset on muotoiltu tarkasti, mikä antaa erittäin korkealaatuisen vaikutelman.


Neljä vakioväriä ja kuusi muuta saatavilla olevaa metalliväriä korostavat auton ulkopuolen huolellista viimeistelyä. Citanin ilmettä voi parantaa entisestään lisävarusteisilla paketeilla ulkopuolen Offroad-optiikkapaketti, ulkopuolen kromipaketti sekä väripaketti.

 

* Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Kyseessä ovat "mitatut NEDC-pohjaiset CO2-päästöarvot" täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1152 2 artiklan 2 kohdan mukaisesti. Polttonesteenkulutusarvot on laskettu näiden arvojen perusteella. Käytettäviä testimenettelytapoja koskevien lakimuutosten vuoksi auton rekisteröintiä varten ja mahdollisesti autoveroa varten tarvittavaan auton vaatimustenmukaisuustodistukseen on voitu merkitä korkeampia arvoja. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, eivätkä ne ole osa tarjousta, vaan tiedot on tarkoitettu ainoastaan vertailuun erilaisten autotyyppien välillä.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

Mercedes-Benz Citan - tutustu hinnastoon.